Kolik jste ochotni maximálně investovat do nového telefonu?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 4. 2005 10:45

Petr_Novak píše:...Nokia zase vyrobila bombu! :lol:
Nokia, Connescting People :lol:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Asspenn 2. 4. 2005 11:38

tOplOaDer píše:
Gloe píše: ...Nevis, kdy bude na Czech trhu nakej foun s 2Mpx? ...

JInak já bych určitě kvalitní fotak v mobilu využil. Nemusel bych tahat digitál, a měl bych vše v jednom přístroji. Navíc mám rád momenttky nebo náhodný fotky, tak bych určitě fotil co by se kde nachomejtlo. Nikdy nevíš co přijde. Ale určitě bych toho využil o tom jsem přesvědčen :wink:=/quote]

Nový mobil každé dva roky, ovšem výhradně přes Mobil+ a Benefit, vlastní doplatek max. do 2.000. Ovšem příští rok bych rád 2 Mpix a doufám že se sem dostane Sharp 902 (mj. CCD čip a 5 x optický zoom).
Za ten bych 15 K dal.
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 2. 4. 2005 11:45

Jj, Sharp je taky zajímavá značka, akorát jsem oficiálně u nás žádný mobil ještě neviděl :( ..doufejme, že se to brzy změní.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petroubek (novy) 2. 4. 2005 12:05

Jsem taky student a mobil měním přibližně po 1,5 roku. Dřívě jsem měl strop asi na 4000Kč, dnes je to na dvojnásobku, takže asi 8000Kč.
Petroubek (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Asspenn 2. 4. 2005 12:29

tOplOaDer píše:Jj, Sharp je taky zajímavá značka, akorát jsem oficiálně u nás žádný mobil ještě neviděl :( ..doufejme, že se to brzy změní.t/quote]

Eurotel prodával GX10 a GX20 (jako GX13 aGX23), GX30 vypustili, a TM má v nabídce TM100
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Junior

Odeslat příspěvekod Fido (novy) 2. 4. 2005 12:54

mozna Vodafoun prinese neco noveho...............
Fido (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 4. 2005 13:02

Fido píše:mozna Vodafoun prinese neco noveho...............
Na vodafon si jeste pockame.. :|
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 2. 4. 2005 13:09

Asspenn píše:Eurotel prodával GX10 a GX20 (jako GX13 aGX23), GX30 vypustili, a TM má v nabídce TM1001/quote]

Jo to jo, ale já myslel volný prodej, ne u operátorů.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 2. 4. 2005 13:22

Mám 13 let, takže maximum je tak kolem 5 tisíc.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fido (novy) 2. 4. 2005 17:26

podle prilezitosti-kdyz se naskytne dobry telefon za dobrou cenu.............
Fido (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Jiří Marekl 2. 4. 2005 17:46

Nutně potřebuji aby už konečně vyráběli a prodali mě digitální zrcadlovku, něco jako Canon 350 D s operačním systémem mobile windows 2005 magneto s telefonem a připojením na internet přes edge. Je mě jedno kolik to bude stát, ale kvalita musí být špičková. :)
Jiří Marekl

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 2. 4. 2005 19:56

[quote="Jiří Marekl"tNutně potřebuji aby už konečně vyráběli a prodali mě digitální zrcadlovku, něco jako Canon 350 D s operačním systémem mobile windows 2005 magneto s telefonem a připojením na internet přes edge. Je mě jedno kolik to bude stát, ale kvalita musí být špičková. :)e/quote]

Tak to si asi ještě chvíli počkáte... ale až ho někde seženete, dejte mi vědět! :lol:
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 4. 2005 20:00

[quote="Jiří Marekl"tNutně potřebuji aby už konečně vyráběli a prodali mě digitální zrcadlovku, něco jako Canon 350 D s operačním systémem mobile windows 2005 magneto s telefonem a připojením na internet přes edge. Je mě jedno kolik to bude stát, ale kvalita musí být špičková. :)e/quote] Zajed si za nasima "sikmookejma" kamaradama, tam urcite neco najdes! :lol:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 2. 4. 2005 20:05

Gloe píše:Zajed si za nasima "sikmookejma" kamaradama, tam urcite neco najdes! :lol:

Škoda, že ty šikmooký přivážej jen ty svý zpatlany hadry a kdovíco ještě. Kdyby dovážely i takový věci, jako funkční mobily, který tam u nich vyráběj, to by bylo zajímavé. :idea:
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 4. 2005 20:09

2 tOplOaDer: Nojo, asi se budu muset naucit japonsky a odstehovat se tam, protoze to vecny cekani uz me nebavi. :lol: Skoda ze jim nedochazi, jakou by meli trzbu na Evropskym i Americkym trhu. :(
Gloe
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka