Operátoři na infolinkách

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zelik 12. 8. 2005 08:01

Ty woe to se docela maj...a to dostanou i operátorky,kterejm když se někdo snaží něco vysvětlit tak stejně nic nepochopí a vůbec neznají svoje tarify atd.?(samozřejmě ne všechny)

//Zdeněk L.: téma vzniklo oddělením od již existujícího threadu.
Zelik
Junior

Odeslat příspěvekod lukas26 12. 8. 2005 08:25

No jasně, že to dostanou všichni. Když už něco, tak pořádně. I ty krávy, které nedokážou nic vysvětlit a o problému ví velké kulové...
Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230i -> Nokia N72 -> Nokia N73 -> Nokia N82 + iPhone 8GB
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zelik 12. 8. 2005 08:36

Tak to je teda skvělý :? ,kua já jsem závistivej :twisted: .Tak at' si ty mobily teda užijou :)
Zelik
Junior

Odeslat příspěvekod STaTOM 12. 8. 2005 09:23

to Zelik a lukas26: myslím že měsíc na infolajně by vás z tý kritiky vyléčil.Naprostá většina volajících jsou celkem slušný lamičky bez základního vychování . A to už nemluvím o tom,že naprosto ignorujou návody k mobilům, informační materiály a pak se diví co to ten op na ně zas přichystal za "past". :)
-use your brain-
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 12. 8. 2005 09:29

STaTOM: dle mého názor by měsíc na infolince ani nevydrželi. Dobrě vím jak to tam chodí a musím ti dát za pravdu.
Zdeněk L.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lukas26 12. 8. 2005 09:31

STaTOM píše:to Zelik a lukas26: myslím že měsíc na infolajně by vás z tý kritiky vyléčil.Naprostá většina volajících jsou celkem slušný lamičky bez základního vychování . A to už nemluvím o tom,že naprosto ignorujou návody k mobilům, informační materiály a pak se diví co to ten op na ně zas přichystal za "past". :):/quote]

Řeknu ti to asi takhle, žádná lama nejsem, svůj mobil znám dost dobře a když něco od operátora potřebuji, tak to takovým způsobem, aby to mělo pro mě cenu. Naposledy když jsem tam volal, tak ženská ani neznala rozdíl mezi wapem a GPRS a brala to jako jednu a tu samou věc, protože prej jiný přístup na net přes mobil než GPRS(kteý bere i jako wap) je vytáčené připojení (to je ale wap a ona to těžce nepochopila!). A to není jediná věc...
Nebudu to rozebírat, je to na dlouho...
Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230i -> Nokia N72 -> Nokia N73 -> Nokia N82 + iPhone 8GB
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lukas26 12. 8. 2005 09:33

[quote="Zdeněk L.";STaTOM: dle mého názor by měsíc na infolince ani nevydrželi. Dobrě vím jak to tam chodí a musím ti dát za pravdu.z/quote]
Koukám, že jsi asi na infolince pracoval, co??? Tak proč tam ti lidi lezou, když se neumí vyjadřovat, mají (i méně než) základní znalosti v oblasti telefonních komunikací a přístrojů a mnohdy fakt nechápou o co člověku jde i když to vysvětlí asi 3x!!!
Neříkám, že to jsou všichni, někteří naprosto ví o co běží, ale setkal jsem se i s takovýma, kteří fakt nechápali...a to by se nemělo stávat, když by jim mělo jít hlavně o péči zákazníků!
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zelik 12. 8. 2005 09:36

To je možný,že bych tam ani měsíc nevydržel,ale když na to nemam tak proč tam chodit pracovat.Neřikam,že jsou všichni operátoři takový,hodně z nich mi poradilo,když jsem něco potřeboval ale jsou tam i operátoři,který mobilům a službám operátora nerozumí...no kdyby mě tam nikdo otravoval celej den s blbostma a ještě byl sproste a jjá věděl,že je toho na mě moc tak se porozhlížim po jinym zaměstnání... :)
Zelik
Junior

Odeslat příspěvekod lukas26 12. 8. 2005 09:37

Zelik píše:To je možný,že bych tam ani měsíc nevydržel,ale když na to nemam tak proč tam chodit pracovat.Neřikam,že jsou všichni operátoři takový,hodně z nich mi poradilo,když jsem něco potřeboval ale jsou tam i operátoři,který mobilům a službám operátora nerozumí...no kdyby mě tam nikdo otravoval celej den s blbostma a ještě byl sproste a jjá věděl,že je toho na mě moc tak se porozhlížim po jinym zaměstnání... :)"/quote]

tak nějak...
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 12. 8. 2005 09:39

WAP je podle mě služba, na kterou existují dva druhy přístupu, lišící se účtováním. První z nich je GPRS, které je účtováno za přenesená data. Cena CSD (vytáčeného spojení) se počítá podle času.
Zdeněk L.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lukas26 12. 8. 2005 09:40

[quote="Zdeněk L.";WAP je podle mě služba, na kterou existují dva druhy přístupu, lišící se účtováním. První z nich je GPRS, které je účtováno za přenesená data. Cena CSD (vytáčeného spojení) se počítá podle času.)/quote]
dobře no, ale nemůže označovat jako wap jenom přístup přes GPRS a tvrdit mi, že jiný přístup neexistuje!
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vratu 12. 8. 2005 09:42

založte na to nové téma ;) je to vášnivá diskuze a zajímavá ;)
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 12. 8. 2005 09:45

lukas26: V současné době pracuji (brigádně) v jednom call centru, kde se mimo jiné dělá infolinka pro jednu sít čerpacích stanic. Nad tím, čeho jsou schopni někteří zákazníci, zůstává rozum stát. Někteří si bohužel myslí, jací jsou všeználkové a jak to těm operátorkám natřou...
Zdeněk L.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lukas26 12. 8. 2005 09:49

Zdeněk l.: no jasně, ale já se bavím o opačném problému, že když operátor(ka) fakt neví o co ti jde a přitom to normálně vysvětluješ...
hele nechme toho, nebo se tady pozabíjíme...tohle je strašně složité a nemá to řešení :)
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 12. 8. 2005 09:59

Dobře, jen tak ze zajímavosti: mohu se zeptat, o co konkrétně ti při hovoru s operátorkou šlo, co jsi potřeboval vysvětlit, nebo jak zněl tvůj dotaz?
Zdeněk L.
VIP uživatel

Další stránka