Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
MASH píše:lopaticak píše:Agent píše:BTS má dosah asi 15 km na všechny směry, tj. i ve výšce letadla.a/quote]
GSM (jak 900, tak 1800MHz) pouziva ZASADNE sektorove anteny, tagze nahoru toho fakt moc neposila![]()
Mmch cca 15km dosah maji mozna tak 900MHz BTSky (a to jeste ne v zastavbe), nikoli 1800MHz, ty maji dosah sotva polovicni. Vsesmerovost je "vyrobena" pouzitim vice sektorovych anten dokola (typicky 3 x antena s rozptylem 120 stupnu).
Sorry, ale opravdu tomu zrovna moc nerozumis!!! V ledadle je signal GSM naprosto bez problemu i ve vysce nekolika km! Maximalne muze byt problem s rychlosti ledadla, ale to je vse!
P.S: A BTS muze mit klidne dosah i 45km! U 1,8GHz je jen horsi sireni pres prekazky! O jine "dalce" oproti 900MHz tu NEMUZE byt rec!
To bylo od začátku JASNÉ, alespoň mně ano. A v českých médiích to říkali několikrát. Asi je třeba je sem-tam sledovatGerard píše:Mne zajíma MNOHEM více jedna věc a to je to PROC se ZADNA z českých statnic nezmínila (ani tisk) já to teda nikde neviděl. co tam dělali ty stíhačky? Jedině na BBC sdělili, že se domnívali, že bylo unesené a v případě potřeby ho měli za úkol SESTRELIt......a/quote]
kocista píše:Tohle forum je horší než blesk... Jeden skoro přísahá na smrt svojí matky, že sms poslat nejde, druhej co je velký zvíře u oskara, zase tvrdí uplnej opak...
Můj nazor je takovej, že tohle sou jen hloupí spekulace a měli bychom si počkat na černý skřínky.
Jaky forum byste asi založili, kdyby v tom letadle sedel nekdo z vaší rodiny...
Človek nevěří pravdě, věří tomu, co se za pravdu vydává a když se napíše, že F16 to letadlo nesestřelily, tak ho prostě nesestřelily a když se napíše, že ho sestřelily, tak ho sesřelily- tím chci říct, že ne vždy vyjde pravda na povrch a my se můžeme jen domnívat co se skutečne stalo. (viz časopis blesk)
Toť můj názorc/quote]
MASH píše:flieger píše:1)slyseli jste nekdy o vyzarovaci charakteristice ?? neni kulova, vypada jak pneumatika, a v pripade GSM cim placatejsi tim lepsi, takze nahoru opravdu nesaha vys nez2-3 km, vyjmecne 4 mam to stokrat overene.
1) Asi jsi chtel napsat vertikalne...
P.S:Jestli byl nekdo na kopci (sopce) Lovoš (nad Lovosicema), tak tam nahoře má Eurotel BTS namířenou tak pod uhlem 20° vzhuru. Coz tedy osobne vubec nechapu!c/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků