ruleta (?) strhávanie kreditu

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pepke-pletke 7. 11. 2007 21:56

zdravím,
práve sa mi stala veľmi zvláštna vec. Zrazu mi začali chodiť správy o zostatku kreditu typu "cena posledného hovoru je 0.55 Sk, ...). Asi každú pol minútu príde správa s týmto textom, pričom vždy mi to aj strhne toľko z kreditu (mám easy kartu - -tmobile). Medzi týmito správami mi raz došla aj správa kde bolo napísané že "RULETA" a aj platnosť správy (????) a odosielateľ bol uvedený ako "žiadne". Stalo sa vám už niečo takéto? Netuším, čo s tým, najskôr asi zavolám do T-mobile...
História je svedkom doby, dňom pravdy, životom pamiatky, majstrom života a hlásateľom uplynulých čias.
pepke-pletke
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kniter 7. 11. 2007 22:07

K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pepke-pletke 7. 11. 2007 22:10

neviem...lebo tá správa "ruleta" prišla až po asi 5 správach "cena posl. hovoru"...a vymazal som ju...a ešte dodám, že najprv to na displeji zobrazuje tú značku telefónu, ako keby som niekam volal...a ja pritom nič nerobím... :shock:
História je svedkom doby, dňom pravdy, životom pamiatky, majstrom života a hlásateľom uplynulých čias.
pepke-pletke
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kniter 8. 11. 2007 07:38

Mozes skusit vybrat baterku a simku Obnovit povodne nadstavenia zmenit docasne centrum sprav a blokovanie hovorov. Alebo dat na prve miesto v zozname kontakt bez cisla. Ak ho vypnes a vyberes sim dlhsie a potom po zapnuti by bolo dalsie spoplatnenie. Tak by chyba bola u opa. Ale to je mozno blbost.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel