SMS BOMBER

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod t0y 2. 4. 2005 22:42

nevite o nejakym SMS BOMBERU at uz internetovyxm nebo program kterej fakt funguje a nastavi se akorat pocet SMS a zprava a cislo ??? neco co fakt funguje a dokaze vybombit anonymne a dost slusne... Dikes
t0y

Odeslat příspěvekod Stephen-Eng 2. 4. 2005 22:48

No řeknu Ti, že bych to také potřeboval, takže pokud ho seženeš, dej mi prosím vědět na stepan.skorepa@seznam.cz. Děkuju :wink:
Stephen-Eng
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 3. 4. 2005 00:14

Podle mě nic takového neexistuje - alespoň teď už ne, protože...

- pokud by telefon SMSky posílal datovým kabelem přes telefon, dosti by se to prodražilo

- T-Mobile nepodporuje SMSky zadarmo z netu (a Oskar už brzy taky nebude)

- Oskar a Eurotel před odesláním SMSky potřebují potvrzovací kód

Já osobně bych toto nikomu neudělal. Vím co to je. Nějaký ******* rozšířil, že moje telefonní číslo je číslo na jednoho ******, po kterým dvanáctiletý puberťačky jeden čas dost letěly, takže mě denně prozvánělo a chodily SMSky tak od 30 nezmámých čísel. Každý den!

Líbilo by se Vám to? Asi ne... ale pokud ten program existuje, dejte mi vědět! :lol:
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Ryba 3. 4. 2005 07:30

Já nechápu, že tu pořád ještě někdo zveřejňuje svůj zájem o SMS bomber. Je naprosto jasné, že s jeho pomocí by chtěl pouze dělat nepříjemnosti ostatním. A navíc ani nic takového zřejmě neexistuje - v opačném případě by lidem nic nebránilo v tom, aby si tímto způsobem poslali po jedné SMS a měli tak vlastně zprávy z počítače/internetu zadarmo.

Ryba
<*)(((<
Ryba
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 3. 4. 2005 09:25

Hele, muze mi nekdo vysvetlit co je to ten SMS Bomber?
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod X123 3. 4. 2005 09:29

SMS bomber pošle několik SMS na mobil... Takže třeba 100 SMS za sebou, což je hodně nepříjemný a někteří jedinci si myslí, že se tim můžou mstít...
X123
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 3. 4. 2005 09:39

SMS Bomber má jednu nevýhodu a tou je blokace SMSek na SMS centru operátora, u Oskara je denní limit 25 SMS z webu na jedno číslo. Případně možnost si SMS z webu bloknout, podobné u ostatních operátorů.
dejv
PS. Myslím si, že debata o SMS Bomberu coby nástroji pro lidi léčící si komplexy, sem nepatří a bude smazána :D .
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Návštěvník 3. 4. 2005 09:45

Jo, existuje program na oskar, a Eurotel jmenuje se SMS sender.....
Návštěvník

Odeslat příspěvekod habitat3 3. 4. 2005 09:55

Anonymous píše:Jo, existuje program na oskar, a Eurotel jmenuje se SMS sender.....

jj,ten mam taky a je dobrej...! :twisted:
habitat3
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 3. 4. 2005 10:28

Anonymous píše:Jo, existuje program na oskar, a Eurotel jmenuje se SMS sender.....

Aha. A můžu se zeptat jakým způsobem se opisuje kontrolní kód? Ručně? Docela otrava, ne?
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod flip(smazano) 3. 4. 2005 10:35

kde se da stahnout ten sms sender ?
flip(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Návštěvník 3. 4. 2005 10:46

Návštěvník

Odeslat příspěvekod vire 3. 4. 2005 11:12

ale ten odkaz nefunguje
vire

Odeslat příspěvekod Návštěvník 3. 4. 2005 11:24

funguje
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Gloe 3. 4. 2005 11:28

Jo odkaz funguje, ted sem si ho stahl a zacinam si delat seznam lidi, kteri me nastvali a maji oskar nebo eurotel!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Gloe
Mírně pokročilý

Další stránka