Jak zjistit zapomenutý PIN kód?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod aloisicek 24. 12. 2007 15:13

Mohl by mi někdo poradit jak zjistit či smazat zapomenutý pin u mobilu NOKIA 5210? Jde to udělat jen přes mobil nebo musím použít PC?

P.S.: Neznám PUK!!!

Děkuji za odpověď

//Radek E.: přesunuto ze sekce Nokia, oznámeno soukromou zprávou.
aloisicek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 24. 12. 2007 15:54

Mozno cez nejaky program na upravu sim. To ale nema hockto. Ale najlahsie dostat od operatora novu simkaru. Ked nevies puk. Na predajni daju novu kartu na pockanie. Za stovku. U pausalu. U predplatenych neviem. Mali by to mat tak vsetci operatory.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod relax 24. 12. 2007 15:58

Podle mě máš jen 4 možnosti...
1- Nevím jakého máš opa, ale pokud znáš číslo a pamatuješ si heslo pro komunikaci s operátorem, na netu si najdeš puk

2- Ukecáš pracovníka infolinky, aby ti řekl puk- zase číslo a heslo +znalost historie simky ( volání... atd)

3- můžeš nahlásit ztrátu sim a provést výměnu- zůstane ti číslo a měla by přijít i s kody- asi zaplatíš- u VDF je to 1 za rok zadara

4- kup si novou sim
relax
Junior

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 24. 12. 2007 16:22

Doporučuji možnost číslo 3. od uživatele relax.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod aloisicek 24. 12. 2007 16:35

To vaclavbarak:
1) Mám O2 . Jak to probíhá u tohoto operátora?

2) Zůstane na té kartě po výměně i původní kredit?
aloisicek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod relax 25. 12. 2007 09:12

Jak to přesně probíhá- to nevím, zatím nemám tu zkušenost, nevíc nejsem u O2. Ale podle ceníku si asi zaplatíš 453 kč.
Na O2 jsem našel jen tohle-
http://www.cz.o2.com/mobile/cz/services ... e07_5.html

Pak taky MM tady-
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?s ... le=1109297

A o kredit nepřijdeš
relax
Junior

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 25. 12. 2007 09:38

Kniter píše:Mozno cez nejaky program na upravu sim. To ale nema hockto.
Tohle je blbost, PIN, ani PUK se SIM karty prostě nikdo nedostane, četl jsem o tom docela rozsáhlý odborný článek, ale bohužel už ho nemůžu najít.

Takže bych postupoval podle návodu uživatele relax.

Jen ještě perlička, kolegovi se kdysi (tehdy bylo O2 ještě Eurotel) stalo to stejné, tak SIMku spálil připojením 12V na každý kontakt a u Eurotelu řekl, že mu SIMka přestala fungovat. Do půl hodiny měl zdarma novou i s kódy. ;)
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod iwigirl 26. 12. 2007 02:13

aloisicek píše:To vaclavbarak:
1) Mám O2 . Jak to probíhá u tohoto operátora?

2) Zůstane na té kartě po výměně i původní kredit?d/quote]

nevidím jediný důvod, proč si pořizovat novou simkartu za více jak 400,- Kč.
Pokud máš O2, tak ti po sdělení tel.čísla a výr.čísla SIMkarty za 45/95,- sdělí na infolince kód PUK.
iwigirl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod spunlock_sk 26. 12. 2007 13:18

Zero_Cool píše:
Tohle je blbost, PIN, ani PUK se SIM karty prostě nikdo nedostane, četl jsem o tom docela rozsáhlý odborný článek, ale bohužel už ho nemůžu najít.
5o
spunlock_sk
Junior

Odeslat příspěvekod Jouda.II 26. 12. 2007 21:59

spunlock_sk píše:
Zero_Cool píše:
Ford Focus 1.8 TDCi
Jouda.II
Junior

Odeslat příspěvekod MSwamp 20. 1. 2008 15:17

A po výměně sim nebo zjištění puk si funkční pin někam napsat (nebo nechat tu tu kartičku kde je napsaný) kdyby se situace v budoucnu opakovala :wink:
MSwamp
Junior

Odeslat příspěvekod Slávek 20. 1. 2008 20:10

Po zablokování pinu je ti to naprd, schovat si puk.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kniter 20. 1. 2008 21:13

No niekto ma malu pamat a pin si nepamata. Alebo rok nevypne fon. Vela ludi ma pin 1111 a nemusi ist hned o starsie osoby. Poznam aj mobilmaniaka co ma 1111. Puk treba starostlivo schovat lebo po 3 zlych pinoch treba menit kartu. A treba platit. Da sa mozno oklamat predavaca ze je karta nefunkcna. Ale aj tak sa to niekedy uctuje. Ak je to viac nasobna vymena.
A k tomu programu na vycitanie pinu. V tovarni co nahravaju na sim seriove cislo pin puk servisne cisla sim toolkit menu operatora... Ci uz niekomu na svete sa nepodarilo taky program a zariadenie mat upravit aby to nedavalo po kazde ine seriove c a kartu si spravit podla inej funkcnej karty ale zo svojimi udajmi(to je nelegalne) takze ked sa uz takato neprijemost stane je najjednoduchsie legalne a niekedy na pockanie za 100 a niekedy (zadarmo,ak ma niekto staru kartu a ma narok na novu)je zajst do predajne. U pausalu je to samozrejmost. U predplatenky je to tazsie ale to sa najlepsie dozvies na infolinke konkretneho operatora.
Naposledy upravil Kniter dne 20. 1. 2008 21:18, celkově upraveno 1
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod stano.mania 20. 1. 2008 21:18

ak niekto zabudol PIN kód, tak ak napemôže ani PUK kód, tak, ak ste vlastníkom PUK kódu, tak požiadajte o pomoc operátora :potichu
stano.mania
Junior

Odeslat příspěvekod stano.mania 20. 1. 2008 21:22

a požiadať o pomoc v takej veci aj stojí nejaké peniaze :pozor2
stano.mania
Junior

Další stránka