Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
hot_spot píše:Stejně ti nevěřímproč my ti je někdo z Asie měl posílat? Sám na tom může něco vydělat tak nevím proč by to umožňoval někomu v malý zemičce v Evropě
"/quote]
Andis15 píše:prostě někdo chce bejt zajímavej tak si vymejšlí tohle no...!?/quote]
lukas26 píše:jenom mi řekni, proč by někdo kvůli tobě (člověku, kterého zřejmě nezná) podstupoval takové riziko, že bude mít v práci průser?!p/quote]
Andis15 píše:SORRY ale já když sem něco napíšu tak proto že chci třeba pomoct a né jako ty že potřebuju s něčím machrovat!![]()
![]()
DISKUZNI FORUM je od toho, aby se v nem DISKUTOVALO a ja tady spolu s ostatnima diskutuju o KONKRETNI situaci, ve ktere se nachazim. Nemam jediny duvod machrovat a to i presto, ze mam x dalsich veci, se kteryma bych machrovat opravdu mohl a mobily mezi ne rozhodne nepatri. Tak prizemni nejsem a opet opakuju, ze je mi te lito, pokud ty ano a pokud to tak vidis... Ale priznam se, jsem s podobnymi reakcemi zavistlivcu presne pocital uz pred tim, nez jsem do diskuze prispevek vlozil.
GreenBeret píše:Nemam jediny duvod machrovat a to i presto, ze mam x dalsich veci, se kteryma bych machrovat opravdu mohl a mobily mezi ne rozhodne nepatri.
hot_spot píše:No tak za tejden se ty modely objeví i s vodotiskem a ty pěkně utřeš:/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků