Zničení mobilu ..

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod karels 29. 8. 2005 15:39

Příspěvek z 16:27 byl jen pro Apophis.k.

Ale chytlo se vás toho více.. pročpak? :?
Je mi jasné, že servis pozná většinu zásahů .. ale pokud možná existuje nějaký způsob …

Nejde mi o to ten mobil rozbít fyzicky - na to bych se ani neptal!
karels
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 29. 8. 2005 15:40

tady se spise nabizi otazka proc to vubec delat
ziskam ti akorat to ze mobil bude v opravne misto toho abych ho vyuzival nehlede na to ze muze nastat i jine poskozeni dlouhodobeho razu
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hotspot 29. 8. 2005 15:42

karels: ono je taky nutný napsat pro koho to je, kdo to měl poznat...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod karels 29. 8. 2005 15:42

Příspěvek z 16:27 byl jen pro Apophis.k.

Je mi jasné, že servis pozná většinu zásahů .. ale pokud možná existuje nějaký způsob …

Nejde mi o to ten mobil rozbít fyzicky - na to bych se ani neptal!
karels
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Apophis.k 29. 8. 2005 15:43

karels píše:Příspěvek z 16:27 byl jen pro Apophis.k.

Nejde mi o to ten mobil rozbít fyzicky - na to bych se ani neptal!o/quote]

no... co bys chtěl za odpověď?? vždyť rozumnej člověk svůj mobil neničí(ani to dítě svůj mobil ničit nebude)!!!
Apophis.k
Nemám nic, jsem studý chudent...
Apophis.k
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod karels 29. 8. 2005 15:49

hot_spot:
při kliknutí na odpovědět s reakce od Apophis.k, jsem předpokládal, že se to připíše pod něj..

Apophis.k:
proč to chci udělat? Už mám 4 reklamace a pokud bych chtěl mobil vrátit (ikdyž si myslím, že na to mám právo i tak), musí to být jen po další závadě .. a blíží se mi konec záruky..
Vem si, že mi ten mobil klekne týden po záruce - ti ho pak klidně pošlu ...
karels
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Apophis.k 29. 8. 2005 15:53

to karels: ale na to máš nárok už teď ne?? myslím že na vrácení peněz máš nárok po třech stejných závadách nebo po 4 různých!!! jestli je to tak, tak bych jim to tam vomlátil vo hlavu!!
Apophis.k
Apophis.k
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod karels 29. 8. 2005 16:00

Apophis.k:
také si myslím, že mám nárok na vrácení (ty závady jsou čtyři - tři stejné plus jedna jiná).
Jen doplním - je to od Oskara a tam mi řekly, že to lze uskutečnit jen přímo po závadě, tj. když byla ta čtvrtá nebo až po další závadě!!

Je tu někdo právník? Mají na tohle právo?
karels
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Apophis.k 29. 8. 2005 16:04

tak to je divný...
Apophis.k
Apophis.k
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod J2 29. 8. 2005 22:25

Určitě, vždycky jsem měl za to, že je to po 3 závadách...
externí redaktor nokiamania.cz
Stand up, speak up!
J2
Junior

Odeslat příspěvekod Andis15 29. 8. 2005 22:44

to přece jasný!!!!!! mě teda když sem měl 3 závadu se rovnou ptali jestli chcu prachy nebo jinej mobil!!! :!: :!: :!:
Andis15
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 29. 8. 2005 23:03

karels píše:tam mi řekly, že to lze uskutečnit jen přímo po závadě, tj. když byla ta čtvrtá nebo až po další závadě!!
Je tu někdo právník? Mají na tohle právo?j/quote]
Je to tak, odstoupit od smlouvy a žádat vrácení peněz můžeš při předávání telefonu do opravy. Dopředu říct, že pokud to je závada ať to neopravují a rovnou vrátí peníze. Neporadím ti jak foun zlikvidovat, jen snad, že se klidně může stát, že ho zničíš a oni ti reklamačku neuznají :mrgreen: Ale je to tvůj boj. BTW ničení věci, protože jí končí záruka a já chci zpátky peníze mi přijde, hm... divné?

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jerry 30. 8. 2005 00:21

No likvidovat mobil, aby nerekli, ze jsi to zavinil, je problem. Bezne staci jakykoliv naznak a reklamaci odmitnou s tim, ze je neopravnena, takze se lidi dozvidaji, ze jim do telefonu vnikla kapalina i kdyz telefon nikdy nenamocili a podobne...
Naposledy upravil Jerry dne 30. 8. 2005 22:58, celkově upraveno 1
Jerry
Junior

Odeslat příspěvekod odklizec 30. 8. 2005 08:50

Fakt miluju tyhle vycurane lidi, co si koupi mobil a pak se snazi ho "reklamovat" na zavadu, kterou si schvalne zpusobi :x Tyhle jelita si totiz vubec neuvedomujou, ze se pak tezko prosazujou i opravnene reklamace a ze tim oddaluji fungovani reklamaci podobne jako je to ve "vyspelych" zemich, kde vadne zarizeni vymeni bez kecu za nove a casto nemusis mit ani uctenku! Kde to zijem..

Osobne ti preju, aby ti prisli na to, ze sis to zpusobil sam a ze ti zbude akorat rozbity telefon a nic vic!
odklizec
Junior

Odeslat příspěvekod babca 30. 8. 2005 11:38

Tak existuje jedno reseni... Overene...

Vyrabel jsem si nabijescku na mobil na tuzkovy baterky...
Prvni funguje v pohode a pouzivam ji.

Jednou jsem vsak vyrobil "vylepseny typ", s volitelnym napetim (universalni zdroj), no a jednou jsem to přeťal...
Do founu jsem pustil tak 9V (nabiji kolem 3,7-3,9V, nebo 4,2-4,5V) no a od te doby nenabijel... Ani na noramlni nabijecku...

Dal jsem ho do servisu... A bez problému... Vymenili mi pojistku a rekli at zkontroluju vsechny nabijecky, co mam doma... :D
babčův HTPC pro rok 2011: AMD Zacate, spotřeba 16W@46°C při idle, just Google it
babca
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka