Tapety,melodie,hry,aplikace...

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mickaelb 4. 4. 2005 21:02

Co si myslite o cenach tapet,melodii,her,aplikaci? Me osobne prijde ze u her by se to dalo jeste rozdejchat,ikdyz misty 100kc za javu je kruci dost,protoze to nekdo musi udelat,naprogramovat,u melodii se zase ohaneji autorskym zakonem,ale napr. u tapet,ktere nemaji zadne zname logo firmy,jsou to treba jenom fotky prirody ktere si muzu vyfotit kdekoliv,nebo jednoduche mazanice, mi prijde ze na tom nepredstavitelne odiraji ty chudaky co na to naleti. To si taky muzu koupit treba corel photo-paint a zacit s tapetama,budu je nabizet za 20kc kus a hned to bude lepsi :D ,jinak samozrejmne,kdo hleda,neplati :wink: 8)
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryba 4. 4. 2005 21:59

Nezapomeň na to, že z ceny, kterou zaplatíš, se k samotnému prodejci dostane mnohem méně peněz. Takhle vlastně sponzoruješ taky mobilního operátora a společnost provozující Premium SMS.

Ryba
<*)(((<
Ryba
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 5. 4. 2005 17:55

Myslím si o tom svoje - dělají to v podstatě jenom lidi, co nemají kabel nebo podobné zařízení na komunikaci, a protože já infraport mám a znám plno dobrých stránek (které tady z jistých důvodů nebudu jmenovat), nepatřím k nim :D . A vůbec, 30 Kč (nebo víc) bych za melodku nedal.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ryba 5. 4. 2005 21:03

Já samozřejmě taky ne, ale každý holt nemá kabel, infrák nebo BT a hlavně potřebné znalosti. Pro takové je pak mnohem jednodušší vysolit třeba těch 30 Kč a nemusí si dělat starosti.

Ryba
<*)(((<
Ryba
Junior

Odeslat příspěvekod ***666 6. 4. 2005 13:02

No, tu hru musí někdo napsat, dělá na tom pár lidí pár měsíců, takže tam bych tu cenu 100 Kč chápal. I když si člověk musí vybírat - samozřejmě jsou hry lepší a jsou hry, které tu cenu zas až tak nemají. Na druhou stranu - venku se Java hry prodávají ještě dráž, takže můžeme být celkem rádi, že to není stejné jako trhu s PC hrami, kde ty ceny jsou mnozhem vyrovnanější.

Je fakt, že u tapet to někdy nedává skoro ani smysl - spousta lidí by si dokázala udělat vlastní tapety a lépe ;)

Jak tu někdo psal o tom, že koupí hry člověk podporuje i operátora atd. To je přeci jasný - vždycky zákazník platí i článkům v distribučním řetězci. I když jdeš koupit rohlík, tak platíš šoféra té Avie, co do krámu vozí pečivo ;)
***666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tKoudy 2. 8. 2005 09:32

no moje oblibena stranka je http://nej.loga-zvoneni.com/ - tam to celkem jde ;)
Live Like There's No Tomorrow ! (The Offspring - Nitro)
tKoudy
Junior

Odeslat příspěvekod Zelik 2. 8. 2005 09:46

Na mě je to moc předražený,nikdy bych si to neobjednal,všechno mam z netu...ale znam spoustu lidí,který objednávaj furt něco a pak se diví,že enamj credit :)
Zelik
Junior

Odeslat příspěvekod Ninatus 13. 8. 2005 17:35

melodie si sam vystrihuji z Mp3ojek, tapety si posilam pres kabel, java hry stahuju z bestofall... :-) hlavne vetsinou placene melodie jsou vetsinou nekvalitni...ja pouziju mp3 od grupy a z ni to vystrihnu a zaoblim a kvalita je vazne TOP
...T630->MPx200->T68i+iPAQ1930->T68i+TlE->K700i->T68i+TlT3->n3230->n6230->X480->K700i->E398->N6230->T610->N6610->N6681
Ninatus
Junior