brousící pasta na display

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zbyndas 5. 4. 2005 16:32

Nevíte náhodou někdo, zda li se dá něco takového pořídit, myslím že každý má problém s poškrábaným displayem a už jsem někde slyšel že se tyto pasty prodávají... Kdyby někdo náhodou věděl kde to prodávají či dokonce kolik to stojí tak poraďte...

díky moc 8)
zbyndas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dr. Goblin 5. 4. 2005 16:40

Jednu takovou pastu znám a sám jsem jí používal - opravdu funguje. Jmenuje se DISPLEX a objednat si jí můžeš např tady:

http://www.i-obchod.cz/product.asp?productid=424

jinak stačí vyhledat název v Googlu a vyhodí ti to spoustu odkazů, kde můžeš najít lepší ceny.
Dr. Goblin
Junior

Odeslat příspěvekod Dr. Goblin 5. 4. 2005 16:42

Jinak tady je i malinká recenze:

http://www.i-obchod.cz/mobility_displex.asp
Dr. Goblin
Junior

Odeslat příspěvekod zbyndas 5. 4. 2005 16:44

díky moooc :)
zbyndas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod webman 5. 4. 2005 18:03

niektore nokia telefony pre ohranicenie okienka nad displayom pouzivaju okienko z umelej hmoty a ramcek je len nastriekana farba. pri bruseni zobere aj farbu z okraju, preto je okraje lepsie prelepit nejakou hrubsou samolepiacou foliou. Mal som N6800 a zbrusil som aj okraje, no ucil som sa na vlastnych chybach.
webman
Junior

Odeslat příspěvekod Dr. Goblin 5. 4. 2005 18:09

Ha! Pravda, pravda!!! Taky jsem měl ten samý problém. Na své 6100 jsem si chtěl rozleštit škrábance - abych si nemusel kupovat nový kryt - ovšem vydřel jsem si i tu barvu kolem sklíčka. Nakonec jsem si ten kryk koupit musel, protože to vypadalo hůře, než když to bylo poškrábané.
Dr. Goblin
Junior

Odeslat příspěvekod prf.KuBA 5. 4. 2005 18:43

Moje zkušenosti jsou výborné. ;) Mohu jen doporučit...
prf.KuBA
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brody 5. 4. 2005 19:05

Displex rulez. Kdo neviděl neuvěří. Já s ním "vyčistil" i škábance hluboké kolem 1mm.... Ale sedřená barva kolem displeje není takový problém-pokud si s tím chvíli vyhraješ, můžeš si tak vyrobit originální kryt.....
brody
Junior

Odeslat příspěvekod Chytrák 6. 4. 2005 10:20

Leštěnka Tempo má stejnej účinek (né-li lepší) a je toho big tuba za poloviční cenu co stojí ten Displex. Displex je přece taky jenom leštěnka..
Chytrák
Junior

Odeslat příspěvekod Maso-X 6. 4. 2005 16:40

brody píše:Displex rulez. Kdo neviděl neuvěří. Já s ním "vyčistil" i škábance hluboké kolem 1mm.... Ale sedřená barva kolem displeje není takový problém-pokud si s tím chvíli vyhraješ, můžeš si tak vyrobit originální kryt..... /quote]
1mm rikas? Tak to musis mit hodne tlusty sklicko :D .
Jinak ten displex je asi to nejlepsi na poskrabany displej. Ale neda se to pouzivat donekonecna. A taky se to musi nanaset rovnomerne, aby tam nebyli mista s tencim sklickem.
Maso-X
Junior

Odeslat příspěvekod brody 6. 4. 2005 19:16

No-potom, co sem svji t610 prejel brusli....mozna to bylo min, nez 1mm, ale kdyz se na to podivas pres polarizacni filtry, tak uz tomu sklicku moc nechybi....
brody
Junior

Odeslat příspěvekod MITA 6. 4. 2005 20:07

Tak to já sem displej rozleštil obyčejnou brusnou leštěnkou na auto a je to v pohodě.Jenom se musí dávat pozor na ten kryt vedle toho plexi jinak sjede ta barva.Jinak to jde taky zubní pastou ale to už není vono.
MITA
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 6. 4. 2005 21:49

[quote="Chytrák";Leštěnka Tempo má stejnej účinek (né-li lepší) a je toho big tuba za poloviční cenu co stojí ten Displex. Displex je přece taky jenom leštěnka..m/quote]

Muzu jenom potvrdit. Ucinek je jeste lepsi nez u displexu, tuba je obrovska a za par korun. Navic v sehnani snad v kazde drogerii.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Mu.mi 6. 4. 2005 21:58

Jako zmíněný Displex, funguje i obyčejná zubní pasta. Lze s oběma vyleštit poškrábané sklíčko na krytu. Na displej bych se s tím ale odvážil jen tehdy, pokud by jeho povrch byl součástí povrchu krytu.
Mu.mi
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 6. 4. 2005 22:48

A zkousel jsi tu zubni pastu? Kazdy tvrdi, ze to funguje ale me to zadnou zubni pastou neslo.
Fido+
Expert