M. píše:Muj otec rika, ze kdyz jedna s nekym novym, vsima si bot a hodinek. To muze neco vypovidat.
Mobil ne...
A když hodinky nenosím?

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
M. píše:Muj otec rika, ze kdyz jedna s nekym novym, vsima si bot a hodinek. To muze neco vypovidat.
Mobil ne...
Třeba náš vedoucí má pod sebou 12 lidí a má A60. Stačí mu. Teda mě ho dali taky, ale pracovat s nim je občas utrpení.ConPower píše:na druhou stranu, jak by vypadal manažer s A55??/quote]
no tak to si na tom tak stejně jako já a myslíš že mě to nějak štve?jo štve mě to k tomu abych ve svých 13-ti letech našetřil (zase) nějaké peníze a koupil nějaký lepší mobil,ze kterého budu mít o to větší radost,protože mi na něj nikdo nemusel dávat,že už jsem (téměř) samostatný "chlap"krtenek píše:Jak tak koukám na všechny nové a nové mobily, na hromady novinek, musím konstatovat jednu, skoro až hrůznou, věc: můj mobil mě zcela postačuje!
su]Považtee/u]:
- nemá rádio
- neumí přehrávat mp3
- nepodporuje paměťové karty
- nemá bluetooth
- nemá ani 1Mpix fotoaparát
- nemá operační systém
- nepodporuje EDGE, 3G, UMTS
Hrůza, co říkáte?//quote]
Na N7650 jsem začínal v r.2002, a byla to naprostá bomba nesrovnatelná s čímkoli na tehdejším trhu.Nyní přichází model obdobné třídy, N93, doporučuji šetřit a rovnou přeskočit na to nejlepší co je k mání na současném trhu, jen pozor, aby si z té pecky neupadl do bezvědomí!!!, ...Já nyní jedu na N70, myslím, že její potenciál využívám na 200%, jsem maniak do muziky,N70 ji však na rozdíl od konkurence (SonyEricssony K750i/D750i,W800i, atd.) umí nejen perfektně přehrávat, ale díky aplikaci Symella i stahovat z internetu, a to je opravdu bomba největšího kalibru, když uvážím, že např. operátor účtuje za jedinou skladbu i několik desítek korun!!!Vzhledem k datovému paušálu mně muzika nestojí prakticky nic, a ještě mám k vybraným hitům mnohem snadnější přístup než tomu bylo dříve, kdy jsem chodil do půjčovny CD a nahrával nejprve na tape deck, pak na minidisky.N70 je hlavně multimediální mašina,využívám však prakticky všechny ostatní funkce,na internet je díky Opeře skvěle použitelná,kromě obyčejného surfování mohu stahovat i obsah a také přímo instalovat aplikace,díky telefonu mohu on -line spravovat svůj bankovní účet a prognózovat zůstatek na něm, i mít přehled o skutečném stavu bez závislosti na informacích z banky, zkrátka N70 se hodí na všechno,i ten pitomý zastávkový jízdní řád pražské MHD si klidně stáhnu v PDF a prohlídnu přímo na mobilu a pro pozdější použití bez problému uložím,...Spousty z uvedených věcí na N7650 nelze právě kvůli na dnešní poměry miniaturní paměti vůbec realizovat,takže doporučuji minimálně něco jako N6680/6681/N70/N72 a výše!!!Negrbob píše:ahoj vsichni vemu to od Adama, Jedinej telefon kterej sem kupoval jako fungl novej byl dotovanej Alcetel 500 vroce 199x kdy do Cech prisel Paegas. od te doby to pak bylo Siemens S6, S8, Nokia 8110i - HW uprava na snizeni spotreby , Ericsson 868 - HW uprava na pohotovostni dobou cca 35 dni. Bosch 909S, Panasonic GD93, Nokia 6210, 8310, 6310i, posledni rok a neco mam nokia 7650 a muzu 100% rict ze mit vetsi pamet tak nemenim. Ano reknu to otevrene ze mne laka novej Smartphone, mel jsem moznost setkat se s Moto MPx200, ale nejak mne Windows nezaujala. Strucne receno proc novej Symbian tel. jedine co se meni je design, pocet barev displaye, verze Symbianu a Javy, a moznost pam. karet.
Proto moje volba smeroval dvema smery siemens SX1 a Panasonic X700 nove a nebo jetou Nokii 6600. siemens mne stve stabilitou Nokia cenou. Takze moje dalsi cesta povede k X700. Bude to po 10 letech opet fungl novej telefon, zaroven moje prvni Vecko v zivote a to ze ma antenku mne nijak netrapi 99% mych telefonu je mely takze Vim do ceho jdu.
Jinak muzu jeste rict ze cas od casu prolejzam net a hledam nejakeho silence kteremu se podari rozsirit pamet v N7650 a to na tvrdo pridelanim pametove karty do telefonu Konstrukcne se moc nelisi od N3650 a verze software ju stejna. Takze pracovat s kartama musi umet delat.
Jinak 7650 vyuzivam na 100% vse co umoznuje na ni delam.
Dalsi foun bude se Symbianem, cestka zpatky nevede.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků