Kolik mobilu aktivne pouzivate?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Kolik využíváte aktivně mobilů?
Jeden 50 %  49%  [ 50 ]
Dva 37 %  36%  [ 37 ]
Tři 7 %  6%  [ 7 ]
Čtyři 6 %  5%  [ 6 ]
Pět a víc 1 %  0%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 101

Odeslat příspěvekod Marek Hajn 13. 7. 2005 10:33

No já aktivně používám SE K700i a SE K500i plus službní 3510i. No a k tomu mám ještě S45 na data.
Jinak 2-3 telefony používám už docela dlouho. A nepřijde mi, že by to bylo nějak nenormální. A hlavně, je to moje věc, jestli se to někomu nelíbí, tak ať mi vleze na záda nebo si jde stěžovat na nádraží...
"Dobrá nálada vaše problémy nevyřeší, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet."
Marek Hajn
Junior

Odeslat příspěvekod janah09 13. 7. 2005 10:53

ZERO..naprosto souhlasím, že je to relativní (a že se v tom "může najít" někdo jiný:-)..ale čím víc se tím zabývám, tím víc tomu věřím (a různé aspekty- náhody a lidi, které "zkoumám" mě v tom utvrzují...ale to nechci rozvádět, když to sem nepatří...ale určitě to není vědní obor jako takový..ale spíš pomocný obor k antropologii, psychologii-což mě taky zajímá..)
BTW...jedno "čtení", které mám se mi zdá užitečné tím ,že krom charasteristiky a popsání způsobu jednání a myšlení, je na dr. straně i řešení-resp. rady jak se změnit -nebo spíš využít vlastnosti (dobou narození danými) využít dobře...- to se mi zdá užitečný (a už to fakt hraničí s psychologií)
omlouvám se,ale už tu vůbec není prostor, abych s váma mohla sdílet něco jinýho, než parametry..ale proto, že spoustu z vás mám fakt ráda, tak budu doufat, že se potkáme i někde jinde...nebo to občas zkusím-jestli tu už není lepší vzduch;o))
janah09
Junior

Odeslat příspěvekod elflady 13. 7. 2005 15:13

já používám aktivně dva telefonky nokii 3220 na eurotel a motorolu v220 na oskara :)
elflady
Junior

Odeslat příspěvekod big.alda (novy) 13. 7. 2005 15:42

Jeden jediný - stařičkého tlouštíka Philips Azalis 238.
Ale zas takový oldsmobil to není ;).
To boldly go where no man has gone before.
big.alda (novy)
Junior

Předchozí stránka