Co je to vlastně chytrý telefon?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MobilMania 26. 3. 2005 21:38

Hele, lidi, já jako začátečník bych rád věděl, co je to chytrý telefon, kolik asi tak stojí, v čem je lepší, popř. horší než "normální" telefon, co to vlastně všechno umí a jaké chytré telefony na trhu v ČR zrovna prodávají? Díky moc!
MobilMania
Junior

Odeslat příspěvekod Deawo 28. 3. 2005 20:23

MobilMania píše:Hele, lidi, já jako začátečník bych rád věděl, co je to chytrý telefon, kolik asi tak stojí, v čem je lepší, popř. horší než "normální" telefon, co to vlastně všechno umí a jaké chytré telefony na trhu v ČR zrovna prodávají? Díky moc!o/quote]

Tohle je velmi složitá otázka a odpověd na ní by bylo přímo na seminární práci, ale podívej se na http://www.series60.cz to je stránka určena přesně na tvé otázky.
Deawo
Junior

Odeslat příspěvekod Dave 29. 3. 2005 13:31

Odpověď je fakt složitá, takže ve zkratce:
Co je to: normální telefon, který ale pracuje pod nějakým operačním systémem (Symbian, Windows Mobile).
Kolik stojí: od pěti (SX1, N-Gage, Mot. MPX200) do dvaceti (N9300, N9500,N7710) tisíc.
V čem je lepší: umožňuje doinstalovávat další aplikace, např. internetový prohlížeč, dokonalejší hry, kancelářský software...).
Pro začátečníka by byla asi nejlepší N6600, cena se pohybuje kolem 7-8 tisíc a nabízí zároveň velmi slušné funkce.
"In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Dave
Junior

Odeslat příspěvekod Kulička Sandry 31. 3. 2005 19:36

čauki, já bych tedy zatím nechtěla telefon, který by byl chytřejší než já, ale u chlapů je to jinak, chtěli by chytřejší telefon a radši hloupější ženskou, třeba blondýnu jako já.
A co takhle blondýnu, která by byla chytřejší než jejich telefon a v zájmu dobré nálady dělala blbou? Ale to mi snad zatím nehrozí.
Kulička Sandry
Kolemjdoucí