Kterou značku mobilního telefonu byste nechtěli ani zadarmo?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dr. Goblin 15. 4. 2005 11:50

Jaký je tedy váš názor?
Případně proč?
Klidně můžete uvést i přímo typ telefonu...

Dr. Goblin
Naposledy upravil Dr. Goblin dne 15. 4. 2005 11:58, celkově upraveno 1
Dr. Goblin
Junior

Odeslat příspěvekod Šumící tráva 15. 4. 2005 11:57

Jednoznačně Nokia :pozor2
Šumící tráva
Junior

Odeslat příspěvekod CrazyDog 15. 4. 2005 12:05

Co se ti nelibi na nikii?
Život je pes a nebo je pes život? Kdo ví co je na tom pravdy.
CrazyDog
Junior

Odeslat příspěvekod Veslik 15. 4. 2005 12:51

[quote="Šumící tráva"uJednoznačně Nokia :pozor2-/quote] :shock: To si děláš srnadu?? :!: :)
Veslik
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 15. 4. 2005 12:57

ALCATEL!!! :twisted: Potom Siemens, LG, Vertu, Panasonic, Philips. To je snad vsechno.

P.S.: Rekl bych, ze jestli se tu budeme hadat o to, ktera znacka je lepsi, a budeme nekoho nazivat lamou apodob. za to, ze se mu nelibi ta a ta znacka, tak nam to tu moderatori zachvili zamknou. Tak se koukejte ovladat! :twisted:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Andrew. 15. 4. 2005 13:05

Gloe píše:ALCATEL!!! :twisted: Potom Siemens, LG, Vertu, Panasonic, Philips. To je snad vsechno.

P.S.: Rekl bych, ze jestli se tu budeme hadat o to, ktera znacka je lepsi, a budeme nekoho nazivat lamou apodob. za to, ze se mu nelibi ta a ta znacka, tak nam to tu moderatori zachvili zamknou. Tak se koukejte ovladat! :twisted:

tak si kup pevnou linku a tahej za sebou kabel :D , kdyz se ti neliby skoro zadny mobil
Andrew.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Andrew. 15. 4. 2005 13:09

Ja si myslim, a ze svych zkusenosti sem presvedcen o tom, ze suverene NEJHORSI znackou je ALCATEL :tleskani . uz sem mel asi tri a jeden byl horsi nez druhy.
Andrew.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gloe 15. 4. 2005 13:21

2 Andrew: Nevipsal jsem Nokie a Sony Ericsony! :lol:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jony 15. 4. 2005 17:47

to Gloe: ty bys nechtel zadarmo Vertu, neni to nahodou nejaka vetev Nokie??? ale Samsung,Sharp, ti zrejme nevadi
"Keď Ťa život omrzí, keď Ti už nič nejde,
sadni si na diaľnicu, ono Ťa to prejde."
Jony
Junior

Odeslat příspěvekod Šumící tráva 15. 4. 2005 17:59

Veslik píše:[quote="Šumící tráva"uJednoznačně Nokia :pozor2-/quote] :shock: To si děláš srnadu?? :!: :)-/quote]

Nedělám! Prostě se mi nelíbí a nikdy jsem Nokii neměl :pozor2
Šumící tráva
Junior

Odeslat příspěvekod Murmi 15. 4. 2005 18:05

Když se tak zamyslim, tak bych asi nikdy nechtěl Siemense řadu A.
Vypadá hrozně umělohmotně až bakelitově.
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod Bart 15. 4. 2005 18:23

Mi teď nějak nevyhovuje Nokia, ale neříkam že si jí třeba někdy nekoupím.
Ale ne teď. To samé Siemens. Teď bych bral jedině Sony Ericsson.
Bart
Junior

Odeslat příspěvekod Speeddy 15. 4. 2005 18:38

Já bych teda nechtěl Alcatel (nic moc ovládání, poslední dobou žádný founy s dobrýma funkcema pokud vim), LG (špatný počeštění, malý zkušenosti s výrobou mobilů -> hodně blbinek co znepříjemní život), to samý platí pro Philips (ty eště bejvaj často dost pomalý).

Jinak SE, Siemens, Nokia a Motorola - v pohodě...
Speeddy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MPxondra 15. 4. 2005 18:45

no ja bych jednoznacne nechtel siemens napriklad na fotkach je ten telefon hezkej ale jen co si na nej sahnu tak je to des a jinak jeste alcatel a lg
MPxondra
Junior

Odeslat příspěvekod Driver 15. 4. 2005 19:04

Já bych bral jen Nokie, kdyby to měl bejt telefon normální konstrukce, nebo Samsung, kdyby to mělo bejt véčko.

Urcite bych nikdy nekoupil Alcatel - skoro zadny dostupny prislusenstvi, spatna dostupnost servisu, kompatibilita a celkova povest znacky mi nic nerika, Motorola - nelibi se mi jejich vzhled, SE - pomaly telefony, zadnej nema idealni funkce a vsechny az na radu S a P vychazej z muzejniho typu T610, Sagem - to jeste existuje(?).

Takovy znacky jako Philips, Panasonic - ti meli radsi zustat u vyroby televizi a do mobilu se vubec nepoustet... LG to samy - ale narozdil od tech prvnich dvou maj ty LG aspon svuj styl (tak jako Samorovo véčko :lol: )

100% ted muzu rict, ze muj dalsi mobil bude bud nokia nebo samsung. Mozna jeste siemens, kdyby prisel s necim super, ale rada X75 se mi moc nelibi. Ale siemens jsem mel a nemoh sem si na nej stezovat (ME45).
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Další stránka