Kterou značku mobilního telefonu byste nechtěli ani zadarmo?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod redmond 21. 11. 2005 16:26

no jasne na Sagem som zabudol, vdaka ti kto si to pisal predomnou.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hamas 21. 11. 2005 16:42

Všechno ostatní mimo Siemens. Žádný telefon se nevyrovná možnostem personalizace a systému souborů displejem nebo foťákem. Pro mě je důležitější posílat přes BT nebo IRDA cokoliv, co si tam natáhnu a když narazím na nějaké fajn ikony, obrázky nebo ukazatele, za 5 minut je mám ve founu. Která jiná značka mi tohle nabídne? Na displej si každý zvykne, kryty si taky můžeš vyměnit, ale abych nemohl poslat nějakou javu přes infrák nebo dokonce musel něco instalovat přes program a omezoval se maximální přípustnou velikostí aplikace? :twisted: Tak to teda ani omylem! Nevyhodím tisíce zato, že si nějaký fin předraží svou značku a všichni se můžou po****, aby mu narvali celou výplatu do kapsy. Nechci nikoho urazit, mobil je věc stylu, ale střídal jsem Nokie, SE, Samsung i Motoroly a vždy jsem se musel vrátit k Siemensu, protože mi prostě chyběl. Samo, že se mi novinky od jiných značek hrozně moc líbí, ale vím, že bych s nimi byl hotový za 2 hodiny a pak by spokojenost byla pápá.
Jsem se rozkecal - soráč. 8)
Kdo hledá, najde...

Všechno možné, teď S65 fw 58+tunáč jak víno a jako spokojenost jak sv*ňa.
hamas
Junior

Odeslat příspěvekod beat 21. 11. 2005 17:05

IcemanCZ píše:samsung je fakt peklo :)

Můžeš popsat v čem? Aby to nebyl jen takový výkřik do tmy.
Moc mi nesedne menu ve stylu X460, ale i to je logické a podobné Nokiím.
Ostatní Samsungácká menu jsou naprosto v pohodě.
beat
Junior

Odeslat příspěvekod USER47 21. 11. 2005 17:15

2Hamas: výhody co jsi popsal ti nabídne téměř každý telefon s OS :wink:
USER47
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Krumlovská 21. 11. 2005 18:02

Sagem - bojím, Motorolu - kvůli ovládání!
Krumlovská
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod serzino 21. 11. 2005 18:37

Osobne nemam nic proti ziadnej znacke.Vystriedal som ich dost.Najvacsie problemy som mal so Sagemom a s Nokiou.Kedze poznam chalanov v servise nikdy som nemal problemy s opravou.Po vyskusani akejkolvek znacky,vzdy som sa vratil k siemensu.Momentalne mam chut na SXG75.Dost ma aj zaujima N70 a SPV600.Uvidim co mi bude najviac vyhovovat.Kazda znacka mala svoje plus aj minus.Momentalne mam s65 a som max.spokojny.
serzino
Junior

Odeslat příspěvekod hamas 21. 11. 2005 18:49

USER47 píše:2Hamas: výhody co jsi popsal ti nabídne téměř každý telefon s OS :wink:n/quote]

To nejspíš jo, ale ta cena za OS... navíc jsou dost nestabilní (teda alespoň co tak kde zaslechnu-widle jsou nestabilní snad na všem). Možná je to taky tím, že nemám s OS zkušenosti. Mobiláci s OS na něj nedají dopustit. Rozmýšlel jsem se jestli SeXiOne nebo S65 a svojí volby nelituju.
Kdo hledá, najde...

Všechno možné, teď S65 fw 58+tunáč jak víno a jako spokojenost jak sv*ňa.
hamas
Junior

Odeslat příspěvekod USER47 21. 11. 2005 19:03

2hamas: už zase vidím klasický mýtus: windows-nestabilní...podle mých drobných zkušeností jsou WM minimálně stejně stabilní jako Symbian, mnohdy dokonce stabilnější.

Telefon s OS většinou začne být nestabilní až když do něj člověk nahraje spoustu neověřenejch kravin a prostě ho zase*e. Když se o něj trochu staráš tak je to v pohodě. Co se ceny týče, v tom s tebou souhlasím
USER47
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 22. 11. 2005 00:02

presne, mne teda vyhovuji wokna daleko lepe a nikdy jsem s nimi nemel problem...co jsem mel MPX200, tvrdy reset jsme musel delat jen jednou...a to zcela prekvapive po pokusu o zmenu bootovacich obrazovek... ;)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Wir-jin 22. 11. 2005 11:43

Já musím souhlasit s hamas co se týče výhod Siemensu. U Smartů už nevidím hlavní nevýhodu v nestabilitě (ikdyž taky by mě to štvalo). Mě štve u smartů rychlost a výdrž. Stejně když si člověk koupí nějaký dnešní foun tak tam má snad vše a otevřený OS bude jen na maličkosti. Navíc nemáš jistotu že když tam dáš takový a takový přehrávač jestli je ověřený a nemusí fachat správně a vůbec tak rychle jako jsou u hloupých napevno instlé přehrávače. Ty jsou prostě dělané na míru founu a tak mají 100% funkčnost a rychlé odezvy...mě se na smartech líbí akorát hry a jen kvůli hrám bych si smart nekoupil

Toť můj názor...
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Stephen-Eng 22. 11. 2005 12:07

Kterou znacku? Zadarmo bych si vzal cokoliv. Priznejme si, prijde za vama normalne nekdo zda zadarmo nechcete telefon? No neprijde.... klidne jakoukoliv znacku, beru vse. Kdyz to ovsem mam platit, rozmyslim se dobre. K Siemensu citim vyslovene antipatii, Sagem... nevim nikdy mne nejak neoslovil, LG... jeste stale tuto znacku nedokazu akceptovat mezi "spicku" kdyz jejich vrcholovy telefon neni opravdu nic moc, Motorola neni spatna.... Samsung se mi tez libi, Nokia... kapitola sama pro sebe. Ma predrazene telefony, pravda, ale nektere nejsou spatne.... a dost jsem o nich uvazoval. A nakonec SE. Musim rict ze tak obecne jak to jenom jde, rikam, ze SE mi vyhovuje. Ale priznejme si, nejde prece o znacku, ale o urcity typ, tim spise urcity kus. Nektery se povede a muzete ho bez problemu vyprat v pracce, nektery ne a pak zavrhnete celou znacku. Me 8310 i 6230 meli dost velke problemy, a presto Nokii nezavrhuji... zkratka spatne kusy. A o tom to je.

Steve
Alcatel OT DB -> Sony CMD-J6 -> Motorola Accompli 008 -> Nokia 3410 -> Nokia 8310 -> Nokia 6230 -> SonyEricsson W800i -> SonyEricsson K750i
Stephen-Eng
Junior

Odeslat příspěvekod Nesa 22. 11. 2005 17:29

Všichni pěkně kecáte, kdybyste byli socky a někdo vám zadarmo nabídl mobil, tak ho vezmete všema 20 :D
Nesa
Junior

Odeslat příspěvekod Saker 22. 11. 2005 18:13

Kazda znacka ma nejaky dobry mobil (az na par vynimiek) :-D

Nokia - tato znacka mi vobec nesedi, ich menu, ich styl menu, vobec, nemozem tomu prist na chut :-/

SE - nemam skusenosti, prave si jedne planujem kupit, asi nebudu zle, iba ten design je niekdy divny, ale da sa...u mna lepsie jak Nokia

Motorola - dobre telefony s pre mna nepochopitelnymi muchami, vlecie sa to uz dobu, napr. absencia IrDa, mala pamat a ine "vychytavky". Motorola je u mna V-cko a to dost obmedzuje.

Siemens - som stary siemensak, ovsem uz mi dosla trpezlivost. Ked uz po dvoch generaciach nedokazali odstranti niektore vylozene chyby, ktore mala este stara S35i, tak uz neviem. Su to vyborne vybavene telefony, dobra organizacia menu, vela funkcii, ale uz netuzim po telefone ktory vrzga, mrzne, alebo sa len tak vypne. Oni fakt vedia preco si firmware nahras aj doma...;-)

Samsung, LG a ine "made in Japan" - kvalita iste, funkcie povedzme ano, ale niektore spravidla chybaju. Prote, ina mentalita, ine funkcie...su to zaujimave telefony, ktore ma ale nejako moc nelakaju, aj pre ich slabu podporu u nas...

Sagem, Alcatel a ine podobne - urcite su to po siemense hviezdy lowendu, ale funkciami ma nenadchli, designom tiez nie, a ak aj maju nieco poriadne, u nas sa to nepredava, lebo operatori do ponuky beru lacne phony. Kvalitu si netrufnem hodnotit, ale zrejme to nebude nic mimo standardu inych znaciek...

Zaver: Co by som nechcel ani zadarmo? Urcite by som sa neriadil podla znacky - nakoniec, co je zadarmo, to je dobre :-) Ale vzhladom na iste faktory by som sa vyhol Sagemu, LG, Motorole, Samsungu, Alcatelu. Vzhladom na moje posledne skusenosti (s CX65) to bude pre Siemens zniet kruto, ale momentalne by som Siemens nebral ani zadarmo. Proste ma sklamali, aj nova ponuka, uz vidim tie iste chyby, vyklajuci sa kryt baterie, vrzganie...sorry Siemens :-(
Saker
Junior

Odeslat příspěvekod DarkReaper 22. 11. 2005 18:55

Mam jasny jakou znacku nikdy nechci a to: Nokia, Siemens, Sagem.
Sony CMD-J70 -> Samsung SGH-E330 -> SE K750i Blasted Silver R1BC002
DarkReaper
Junior

Odeslat příspěvekod Stormi 22. 11. 2005 18:57

po skusenostech s mym soucasnym CF62 UZ NIKDY SIEMENS!
Nokia 3310--SonyEricsson T300--Siemens CF62-- K750i--Nokia 6300 & Sony Ericsson M600i--?
No MONEY, no FUNNY...
Vtáťa

Koupím Motorolu RAZR V3 nabídky via SZ ;)
Stormi
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka