Kazda znacka ma nejaky dobry mobil (az na par vynimiek)
Nokia - tato znacka mi vobec nesedi, ich menu, ich styl menu, vobec, nemozem tomu prist na chut
SE - nemam skusenosti, prave si jedne planujem kupit, asi nebudu zle, iba ten design je niekdy divny, ale da sa...u mna lepsie jak Nokia
Motorola - dobre telefony s pre mna nepochopitelnymi muchami, vlecie sa to uz dobu, napr. absencia IrDa, mala pamat a ine "vychytavky". Motorola je u mna V-cko a to dost obmedzuje.
Siemens - som stary siemensak, ovsem uz mi dosla trpezlivost. Ked uz po dvoch generaciach nedokazali odstranti niektore vylozene chyby, ktore mala este stara S35i, tak uz neviem. Su to vyborne vybavene telefony, dobra organizacia menu, vela funkcii, ale uz netuzim po telefone ktory vrzga, mrzne, alebo sa len tak vypne. Oni fakt vedia preco si firmware nahras aj doma...
Samsung, LG a ine "made in Japan" - kvalita iste, funkcie povedzme ano, ale niektore spravidla chybaju. Prote, ina mentalita, ine funkcie...su to zaujimave telefony, ktore ma ale nejako moc nelakaju, aj pre ich slabu podporu u nas...
Sagem, Alcatel a ine podobne - urcite su to po siemense hviezdy lowendu, ale funkciami ma nenadchli, designom tiez nie, a ak aj maju nieco poriadne, u nas sa to nepredava, lebo operatori do ponuky beru lacne phony. Kvalitu si netrufnem hodnotit, ale zrejme to nebude nic mimo standardu inych znaciek...
Zaver: Co by som nechcel ani zadarmo? Urcite by som sa neriadil podla znacky - nakoniec, co je zadarmo, to je dobre

Ale vzhladom na iste faktory by som sa vyhol Sagemu, LG, Motorole, Samsungu, Alcatelu. Vzhladom na moje posledne skusenosti (s CX65) to bude pre Siemens zniet kruto, ale momentalne by som Siemens nebral ani zadarmo. Proste ma sklamali, aj nova ponuka, uz vidim tie iste chyby, vyklajuci sa kryt baterie, vrzganie...sorry Siemens