Kterou značku mobilního telefonu byste nechtěli ani zadarmo?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod OneTouch 24. 7. 2005 15:46

Směju se všem, kteří tady napsali, že by ani zadarmo nechtěli Alcatel. Jste chudáci, kteří o kvalitě jednotlivých značek netuší ani prd.
Alcatel OT S853 + 512MB miniSD
OneTouch
Junior

Odeslat příspěvekod Ozzakk 24. 7. 2005 15:53

Já už bych po svých špatných zkušenostech s telefony Siemens tuto značku opravdu nebral... 8)
Ozzakk
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 24. 7. 2005 15:54

OneTouch: co člověk to názor, nemusíš nám hned nadávat...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 25. 7. 2005 08:52

Nj, ale alcately nejsou špatný, jen se neuměly prosadit.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 25. 7. 2005 11:13

OneTouch píše:Směju se všem, kteří tady napsali, že by ani zadarmo nechtěli Alcatel. Jste chudáci, kteří o kvalitě jednotlivých značek netuší ani prd.u/quote]

Jo, jenže než přijdou, tak jsou zastaralé. Což je škoda, některé jsou opravdu gut :tleskani ...jenže se neumí prosadit. A nenadávej, prosím!
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod VwENA... 25. 7. 2005 11:58

Velice zajímavá diskuze... :-) Myslím, že zadarmo by si vzal každý jakoukoliv značku, už jen třeba na další prodej, ale chápu-li, je to myšleno obrazně.

Nedá se říci jednoznačně, která značka je nejlepší, která naopak nejhorší, zavání to zde nesmyslnými hádkami, ach jo. .. Nemůžete se prostě smířit s tím, že ten má rád tuto značku, tamten zase jinou, tomu vyhovuje, tomu ne...... S těmito dohady bychom zde mohli být ještě zítra.

Já jsem vždy používal Siemense, C35i – bez problému (až po čtyřech letech čtečka SIM nic moc, ale běhá), vážil jsem si ho, protože jsem si na něj dlouho vydělával. ;-) .. Následoval S45 (pro mne nejlepší Siemens), pak spolu s ním MT50, pak S55 (odešla 3x klávesnice, padal soft., design opravdu hezkej), pak ST55 – největší úlet (můj, Siemensu, fackuji se ještě dnes). .. Ale chápu, že ne každý měl stejné zkušenosti....... Přešel jsem na Nokii (6310, teď 6310i), ano, jiné menu, jiné ovládání – otázka maximálně týdne (největší problém je mezera na 0 místo 1), ale člověk si zvykne, takže příspěvky typu nejhorší menu má Siemens, Nokia ovládání, SE pomalost, atd. – to je na smazání!

A proč to zde cpu, protože mi prošly rukama telefony Nokia, Siemens, SE, Alcatel, Motorola, ostatní jen z výlohy, nemám tedy právo říci, že např. Sharp, Philips je nejhorší, prostě nic proti gustu...... Ale sáhněte si do svědomí, přispěvatelé (někteří), kolik telefonů méně podílových značek jste měly delší dobu (ne týden), aby jste je mohli dokonale ohodnotit a říci nikdy..... ???

Takže raději příště napište, že vás naštval Alcatel s modelem XXX, nebo např. C35i, ale určitě ani já, když mne zklamali poslední mé Siemensy, neřeknu – Siemens nikdy, nebo když jsem teď spokojen teď 6310i neřeknu – Nokia, jen jen Nokia, nic na světe neexistuje.......

Každý výrovce má nějaké +, ale také nějaké - .. Pro každého jsou jinde.........
VwENA...
Junior

Odeslat příspěvekod ivana.sedlarova (novy) 25. 7. 2005 19:57

ja bych nechtěla LG jenom kvuli tomu ze ji propaguje Sammer
mot. m3888->mot. V100->nokia 7110->SE T68i->SX1+512Mb Pretec
ivana.sedlarova (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vire 25. 7. 2005 20:22

Možná mě nebudou mít někteří rádi ale někdo má telefon a zbytek Nokii. ano Nokii bych nechtěl ani zadarmo. Byť jsem měl 5110, 3210, 6310 ale vždy jen chvilku a musel jsem ji dát pryč pro velmi a to podotýkám velmi špatnou komunikaci s PC, nikdy jsem neměl problém s komunikací jako s Nokiema.
vire
Junior

Odeslat příspěvekod Ozzakk 25. 7. 2005 21:00

S tím Sámerem máš teda pravdu... :lol: , ale zase LG founy nejsou špatný :wink:
Ozzakk
Junior

Odeslat příspěvekod Leo 25. 7. 2005 22:07

2vire: Nokie má spoustu chyb to beru, ale čekat od N5110 a N3210 nějaké dokonalé připojení k PC. Na to v té době vůbec nebyly dělané ... Naopak N6310 frčí docela výborně ... i když je dnes už hoodně překonaná, spousta lidí ji pro práci pořád používá, protože je to pracant, měl jsem dvě a pro práci i s PC neměla chybu ... dnes je však už trochu out.
Leo
Junior

Odeslat příspěvekod Kralovna 25. 7. 2005 23:33

Rozhodně Siemens. Důvody jsou jednoduché: poruchovost, složitá obsluha,zamrzávaj,složité nastavení na Wap a MMS, nezajímavej dizajn, atd :x
Kralovna
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 26. 7. 2005 10:00

Kralovna píše:Rozhodně Siemens. Důvody jsou jednoduché: poruchovost, složitá obsluha,zamrzávaj,složité nastavení na Wap a MMS, nezajímavej dizajn, atd :x-/quote]
Vtipné.... :lol: :lol: :lol:
Poruchovost viz. kategorie Siemens, obsluha je rozhodně intuitivní, zamrzává pouze SX1 vzhledem k tomu že to je smartphone, a nastavení na MMS a Wap jsem si poslal konfigurační sms a nastavili mi to sami.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod standa_pochcalpadlo 26. 7. 2005 10:29

Je mi to na obtiz. Jednoduchost ubira na funkcnosti. Mne vzdycky vyhovovali Siemensy diky velke moznosti personalizace a mnozstvim nastaveni.
Jednoduchost je pro blbce, inteligent zvlada chaos. :-)
Motorola AMIO (bez fw zásahu) -> Siemens m35i (kompletně fw přizpůsobený) -> Siemens m55 (začátek patchování) -> Siemens m65 (patches rulezzz), Twist -> Slyším Vás -> Odepiš + Twist
standa_pochcalpadlo
Junior

Odeslat příspěvekod lukas26 26. 7. 2005 10:43

Já bych teda každopádně nechtěl Alcatel, Motorolu, Samsung, LG a podobné nesmysly...
Nokia, Sony Ericsson a Siemens mi nevadí...
Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230i -> Nokia N72 -> Nokia N73 -> Nokia N82 + iPhone 8GB
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Majk 26. 7. 2005 11:15

Zadarmo bych bral cokoliv, pokud by se to dalo aspon za 2 kila prodat :-))
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka