Velice zajímavá diskuze...

Myslím, že zadarmo by si vzal každý jakoukoliv značku, už jen třeba na další prodej, ale chápu-li, je to myšleno obrazně.
Nedá se říci jednoznačně, která značka je nejlepší, která naopak nejhorší, zavání to zde nesmyslnými hádkami, ach jo. .. Nemůžete se prostě smířit s tím, že ten má rád tuto značku, tamten zase jinou, tomu vyhovuje, tomu ne...... S těmito dohady bychom zde mohli být ještě zítra.
Já jsem vždy používal Siemense, C35i – bez problému (až po čtyřech letech čtečka SIM nic moc, ale běhá), vážil jsem si ho, protože jsem si na něj dlouho vydělával.

.. Následoval S45 (pro mne nejlepší Siemens), pak spolu s ním MT50, pak S55 (odešla 3x klávesnice, padal soft., design opravdu hezkej), pak ST55 – největší úlet (můj, Siemensu, fackuji se ještě dnes). .. Ale chápu, že ne každý měl stejné zkušenosti....... Přešel jsem na Nokii (6310, teď 6310i), ano, jiné menu, jiné ovládání – otázka maximálně týdne (největší problém je mezera na 0 místo 1), ale člověk si zvykne, takže příspěvky typu nejhorší menu má Siemens, Nokia ovládání, SE pomalost, atd. – to je na smazání!
A proč to zde cpu, protože mi prošly rukama telefony Nokia, Siemens, SE, Alcatel, Motorola, ostatní jen z výlohy, nemám tedy právo říci, že např. Sharp, Philips je nejhorší, prostě nic proti gustu...... Ale sáhněte si do svědomí, přispěvatelé (někteří), kolik telefonů méně podílových značek jste měly delší dobu (ne týden), aby jste je mohli dokonale ohodnotit a říci nikdy..... ???
Takže raději příště napište, že vás naštval Alcatel s modelem XXX, nebo např. C35i, ale určitě ani já, když mne zklamali poslední mé Siemensy, neřeknu – Siemens nikdy, nebo když jsem teď spokojen teď 6310i neřeknu – Nokia, jen jen Nokia, nic na světe neexistuje.......
Každý výrovce má nějaké +, ale také nějaké - .. Pro každého jsou jinde.........