Kterou značku mobilního telefonu byste nechtěli ani zadarmo?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Rimesev (novy) 15. 4. 2005 19:08

Kdyby mi nekdo zadarmo nabizel novy mobil bylo by mi jedno co by to bylo. Ale pokud jde o znacky tak myslim ze nejhorsi kramy ma NOKIA protoze ma strasne drahe founy a za moc penez malo funkci. Jine znacky maji levnejsi a mnohem nadupanejsi founy. Jednoznacne nejhorsi jsou nokie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Rimesev (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Banny 15. 4. 2005 19:15

zadarmo bych bral každej mobil, aji PHILIPS
Banny
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 15. 4. 2005 19:57

Jony píše:to Gloe: ty bys nechtel zadarmo Vertu, neni to nahodou nejaka vetev Nokie??? ale Samsung,Sharp, ti zrejme nevadi
Ano, Vertu je dcerinna spolecnost Nokie. JO, ja bych si nikdy nekoupil ty telefony, ktery jsem vypsal a kdybych naky z nich dostal, tak bych se ho co nejrychleji zbavil. Proste tyto znacky mi nevyhovuji a telefony od nich zrovna 2x nemusim.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jony 15. 4. 2005 20:04

to Gloe: To jsem pochopil, jen, ze jsi se nezminil treba o Samsungu, tak me zajima, jaky mas nazor na tuto znacku? V tom prvnim prispevku jsem to formuloval nejasne :( :oops:
Jony
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 15. 4. 2005 20:14

Samsungy se mi nektery libi, vecka moc nemusim, treba D500 neni spatnej. Sympatie si u me ziskal i Samsung s OS, ktery byl predstaven na CeBitu. (Pamet na oznaceni telefonu moc nemam, takze sry.)
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Cyborg 15. 4. 2005 20:19

Ach jo, to je zase diskuze... Pomalu, ale jistě se z toho stává flame. Myslím, že každý výrobce dokáže nabídnout svým způsobem zajímavý mobil, a jestli jej nemá ve svém portfoliu ted´, tak nějaký brzy nabídne. Vy jste nesledovali Cebit??? Hodně tu kritizujete Alcatel, neříkám, že dělá extra founy, ale na výstavě představil fakt pecku... A Vertu, vy jej snad někdo máte? Kdo z vás si ho může dovolit? Vždyt´je to mobil ze zlata pro smetánku, nejde o funkce, ale prestiž.

Peace forever :!:
Hasta la Vista, Baby...
Cyborg
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 15. 4. 2005 20:23

A tady snad nekdo psal, ze Vertu vlastni? Ja jen napsal neco v tom smyslu, ze takovej telefon bych si nechal libit. Jo a ja tu nikomu nenutim, jaky telefony jsou nejlepsi, nejhorsi apodob. Pouze odpovidam na otazku.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 15. 4. 2005 21:17

Ale no tak, zase podklad pro flame-war? Zadarmo by se navíc dal vzít každý mobil, ten prodat a koupit ten, co chceš :wink: .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 16. 4. 2005 13:09

Zadarmo bych bral všechny :)

Dobrá... tak asi Sony Ericssony.

Vůbec se mi nelíbí jejich design. Já SE říkám "krabice od bot se spoustou stejných tlačítek" :lol: . Většina tlačítek (mnoho je jich zbytečných) jsou elipsy stejného tvaru. To že jednou jsou průhledné a po druhé černé, u mě nehraje žádnou roli.

SE, jsi nejslabší, máš padáka! :)
Naposledy upravil Petr_Novak dne 16. 4. 2005 16:42, celkově upraveno 1
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 16. 4. 2005 14:47

Dr. Goblin píše:Jaký je tedy váš názor?
Případně proč?
Klidně můžete uvést i přímo typ telefonu...y/quote]

Mohl by mi někdo vysvětlit smysl tohoto tématu. Už jen název toho tématu je nesmysl, zatím nikdo z diskutujících neřekl, proč by ho nechtěl ani zadarmo, výkřiky, že značku XY nechci jsou výkřikem pomatence. Smyslupná diskuse nikde.
Smysl to má jedině smazat :D
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Riddick 16. 4. 2005 14:53

Ani zadarmo bych nebral mobily s displejem 3x3 cm, 4-tis bervama, a rozlišením 128x128, tedy hlavně nokie a ty jejich stylový V jsou taky pěkně na nic, sice se na vzhled moc nedívám, ale neplánuju se někde společensky znemožnit tím, že vytáhnu z kapsy takovej megastroj polepenej hadrama. Stejně tak mi u nokií ( ale někdy i u jiných ) vadí poměr cena/výkon. Než se hnu od SX1, tak chci nějakou revoluci a ne pořád to přešlapování na místě. V této době jde vlastně už jen o to co v novém mobilu přidají nebo naopak uberou.
"I tučňák je jenom člověk"
Riddick
Junior

Odeslat příspěvekod Dr. Goblin 16. 4. 2005 16:35

dejvidek píše:Mohl by mi někdo vysvětlit smysl tohoto tématu. Už jen název toho tématu je nesmysl, zatím nikdo z diskutujících neřekl, proč by ho nechtěl ani zadarmo, výkřiky, že značku XY nechci jsou výkřikem pomatence. Smyslupná diskuse nikde.
Smysl to má jedině smazat :D
dejv /quote]

Jaký je smysl tvého příspěvku? :-) Nikdo tě nenutil, aby sis tu diskusi četl...
Dr. Goblin
Junior

Odeslat příspěvekod BEZY 16. 4. 2005 20:48

no, jak psal CP, tak bych bral asi každej phone
Ale nechat bych si asi nechtěl Sagem-skoro nic neumí, nic moc design, celkově mě neosloví
Pak bych si nenechal Nokii, kvůli pro mě naprosto nepochopitelnýmu ovládání
Dále Samsung aspol., který snad do teď neví, že v Evropě začíná týden pondělím
To je snad vše, ostatní značky bych bral (se Siemensem v čele ;o))
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod petriks-x 16. 4. 2005 20:52

Siemens
petriks-x
Junior

Odeslat příspěvekod Dr. Goblin 16. 4. 2005 20:56

BEZY píše:Pak bych si nenechal Nokii, kvůli pro mě naprosto nepochopitelnýmu ovládáníd/quote]

Nepochopitelné ovládání? Cooože? To říká člověk, kterej pracuje se Siemensem? Je obecně známý, že nokia má absolutně nejjednodušší a nejpřehlednější ovládání ze všech značek! Prostě ať si jí vezme jakýkoliv neznalec mobilů, tak ji po 5 minutách dokáže dost dobře ovládat. Funkční klávesy totiž mají v každé úrovni menu stejné funkce (např. Zvolit a Zpět), což u Siemense není. Tam je pokaždý to tlačítko jinak.

Ale to je můj názor, stejně tak, jako tamto byl tvůj :D ...

Dr. Goblin
Dr. Goblin
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka