Kterou značku mobilního telefonu byste nechtěli ani zadarmo?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod andre (novy) 4. 6. 2005 13:53

Sagem, Alcatel, Samsung, Motorola, Panasonic.... mel jsem motorolu, alcatela i samsunga a stejne jsem se vzdycky vratil k Nokii. Mam rad jednoduche ovladani, ne ze bych tezsi nezvladal, to ne, ale prokousavat se k smsce, nebo k necemu nekolik vterin, to opravdu ne. Prijde mi, ze samsung je moc pre multimedializovany telefon, porad nejaky zvuky, graficky animace a takovyhle vecicky, jsou to spise telefony pro 15-18 let lidi, nebo pro lidi, kteri si radi hraji.
Ale ono, je to jen muj subjektivni nazor a kazdemu se libi jina znacka, jiny telefon.
Ja osobne preferuji Nokii.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr.kkk 4. 6. 2005 22:20

Siemens má momentálně lepší menu než nokia.I ovládání.Jednoduchost Nokií je už minulost.
Petr.kkk
Junior

Odeslat příspěvekod Torro 4. 6. 2005 22:38

Já vystřídal už několik mobilů a můžu všem říct že co jsem měl Nokii 6210 a pak následně 3510 už tuhle značku nemůžu an vidět. Chvíli jsem to zkusil s 7610 ale to už byl vrchol a tuhle značku nikdy! Teď jsem zarytý příznivce SonyEricsson, vlastním K700 a brzy snad K750
Torro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ajdamek 5. 6. 2005 12:53

Těch značek je hodně, raději řeknu od kterých značek bych si telefon koupil tj. Nokia, SonyEricsson, Motorola, Samsung. A kdyby se dobře vedlo, tak nějaká Vertu by mi v kapse nepřekážela.
Peugeot 508sw 1.6 bluehdi 120k EAT6 --- BMW 325iA e92
Ajdamek
Junior

Odeslat příspěvekod kolp 6. 6. 2005 18:28

rozhodně ne NOKII jso to šity :twisted:
kolp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod excel 6. 6. 2005 19:06

Petr.kkk píše:Siemens má momentálně lepší menu než nokia.I ovládání.Jednoduchost Nokií je už minulost.
excel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Riddick 7. 6. 2005 04:45

excel píše:To je už Nokia na tom tak špatně že má horši menu než Siemens? Siemens má totiž menu uplně HROZNÉ!!!!!!!!N/quote]

A to říká člověk s Alcasrá*em v kapse. Hmm, tak teď jsi mě pobavil.
"I tučňák je jenom člověk"
Riddick
Junior

Odeslat příspěvekod ThunderStorm 10. 6. 2005 17:32

Riddick píše:
excel píše:To je už Nokia na tom tak špatně že má horši menu než Siemens? Siemens má totiž menu uplně HROZNÉ!!!!!!!!N/quote]

A to říká člověk s Alcasrá*em v kapse. Hmm, tak teď jsi mě pobavil.p/quote]

Co máš proti Alcatelům,tak špatná značka to zase neni.Uznávam,starý telefony nic moc,ale ten novej(S853) je podle mě lepší než třeba N6230,ne?
My mobiles : Alcatel DB - Alcatel 301 - Alcatel 311 - Alcatel 735 - Sony Ericsson Z1010 a příští mobil Sony Ericsson Z800i a potm nějakej novej model od SE
ThunderStorm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ondraash 10. 6. 2005 19:44

Rekl bych, ze zadarmo by bral kazdej uplne jakejkoliv telefon, tak nevim o cem je ta diskuze. Jo to kdyz mate tolik penez, ze to fakt nepotrebujete tak to je jiny..... :D :D
Ondraash
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod exelero 10. 6. 2005 20:44

Zadarmo bych bral cokoli.
Pokud bych si to měl koupit, jistě by to nebyla NOKIA, NOKIA a zase NOKIA.
exelero
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gloe 11. 6. 2005 20:03

Ach jo, uz to tady zavani flamewar.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 12. 6. 2005 15:41

Ta je tu od zacatku :))
a kdyz je takove tema bude to flame vzdycky...
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ghost00 12. 6. 2005 15:49

Já nevím měl jsme Siemens M35, to se tehdy nedalo porovnavat. Na 18 narozky jsem dostal Noki 3100 a už bych Nokii opravdu nechtěl. V současné době se mi hodně líbí SE ( má brácha a kámoš)
Ghost00
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vipburgr 12. 6. 2005 17:43

Jj, SE vede!!
SE rulezzzzz SE S700i rulezzzzz
vipburgr
Junior

Odeslat příspěvekod Modulator 17. 6. 2005 17:43

Fixní GSM! Znáte to? To je GSM brána, krabice s anténou a baterií, do toho dáte SIMku a na výstup si dáte normální telefon. Ale takhle v létě na koupališti, dát si na deku stolní telefon na pevnou linku, z toho šňůra do tašky ve který to bude. A zavoláte si od rybníka z pevný. To by asi ostatní jen nechápavě koukali, že? :lol:
Modulator
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka