Data 150,-/měs. a méně

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod steve 24. 6. 2025 07:53

dayslypper, momentalne ma pomerne slusne datove akcie Tescomobile na predplatenkach TOPka a Datova TOPka.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 24. 6. 2025 08:53

dayslypper píše:Tak v červnu 2025 vede u mě stále Kaktus, i když trochu podražil a zrušil předplacené tarify nižší než 6GB. :-(

To je divný, já v samoobsluze vidím i balíčky 1 GB a 2 GB. A změnu ceny nijak neregistruju (když vynechám ty limitované nabídky typu 10 GB za 250 Kč).
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod polda 24. 6. 2025 08:59

dayslypper píše:S dobíječkou lze 10GB za 175,-/měsíčně (reálně 350,- za 2 měsíce)

ad AKCE 10GB za 250,- měsíčně:
Toto je oproti způsobu výš nákladnější - musíš platit pravideně 250,- každý měsíc.
.........

WTF ......dobiješ jednou za 2 měsíce 250kc v dobiječce , takže 125,- měsíčně. Co je nákladnější?
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dayslypper 25. 6. 2025 02:18

polda: Jo, máš pravdu. Spletl jsem to. Přimotalo se mi tam Neřešto, kde se musí zadat karta, aby se to strhávalo měsíčně automaticky, což znemožňuje využití toho bonusu za dobití v určité dny.
AKČNÍ 10GB za 250,- je pak samozřejmě 125/ měsíc.
(Nicméně, není to trvalé, a obnovitelné po zmrazení, jak jsem už zmínil. Takže já jsem se o to hned připravil.)

Jean_Valjean píše:To je divný, já v samoobsluze vidím i balíčky 1 GB a 2 GB. A změnu ceny nijak neregistruju (když vynechám ty limitované nabídky typu 10 GB za 250 Kč).

Aha, možná to bylo tím, že jsem měl těch 6GB ještě stále aktivních. Asi by se to 1 a 2GB zobrazilo po deaktivaci.
dayslypper
Junior

Odeslat příspěvekod HT MS 25. 6. 2025 16:17

Odeslat příspěvekod dayslypper 23. 6. 2025 17:55

Tak v červnu 2025 vede u mě stále Kaktus, i když trochu podražil a zrušil předplacené tarify nižší než 6GB. :-(

Kaktus předplacený samoobnovující tarif 6GB za 250,-
V kombinaci s dobíječkou 200 + bonus 200 cca 1x za 2 měsíce to stále dává slušných 6GB za 125,-/měsíc

Má někdo alternativu? (letní akce na data nemyslím)

Cenově tomu Kaktusu momentálně šlape na paty (beru to prům. cenou za 1 GB/měsíc) nabídka
od O2 "DATAMÁNIE rok 50 GB" nebo od T-Mobilu balíček "Data na celý rok 50 GB" k Twist kartě pro
fotopasti. Hlavní výhoda - nemusí se hlídat dobíječka, hlavní nevýhoda - data jen v ČR.
HT MS
Junior

Předchozí stránka