Dočasná (měsíc-2 měsíce) potřeba alternativního internetu

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ConPower 26. 7. 2008 22:15

Zdravím,
potřeboval bych poradit, jak co nejlépe vyřešit internet. Bylo by to jen tak na měsíc, možná na dva, takže vázat se na dva roky nehodlám. Extra rychlost nepotřebuju, stačilo by i půl megabit. Existuje nějaký výhodný tarif? Nebo mám využít EDGE? Můj operátor je TMO, ale nebráním se využít služeb jiného. Jo, samozřejmě se jedná o net do počítače.

Díky.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snowboarder 26. 7. 2008 22:21

mrkni sem: viewtopic.php?f=17&t=1041769 ;-) Vodafone má EDGE docela dobré, na měsíc a něco zdarma "na vyzkoušení". Jinak pak už máš jen standardní možnosti (TMO 832Kč/měsíc "internet+, O2 předplacenka 850Kč/měsíc+30min)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ConPower 26. 7. 2008 22:29

Oh, sry za nesprávné umístění, už jsem tu dlouho nebyl a zapomněl, jaké tu máme sekce. :D

Moc díky za odkaz, to mi pomohlo. ;) Takže si u VF aktivuju ten tarif, měsíc to můžu mít zadarmo, a pak se toho zbavit? 8-P To je mi jak ušité na míru. :mrgreen:
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snowboarder 26. 7. 2008 22:38

jasně, akorát u nové aktivace (pokud nemáš nějakou starší vf kartu) platíš jistinu 500Kč (nebo 1000 u Odepiš), ale tak to ti pak vrátí, internet tě vyjde gratis :-)
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ConPower 26. 7. 2008 22:59

Loni jsem k 6234 dostal nějakou SIMku, akorát že nevím, jestli ještě bude provozuschopná. :D Přinejhorším bych zaplatil tu vratnou jistinu, to je v pohodě. Tedy je to měsíc zdarma nebo dva? Četl jsem něco o dvou obdobích... A připojení je jaké? Dostanu k tomu něco nebo jen připojím telefon k PC?
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kniter 26. 7. 2008 23:11

pozri aj toto. Neviem ci mas twist.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snowboarder 26. 7. 2008 23:14

Kniter: to je jen v mobilu, a je tam FUP 15MB týdně, pokud by stačilo podobné, už je lepší O2 Internet v Mobilu, kde je FUP 37,5MB týdně, za stejnou cenu a není to omezené na porty, takže žádné účtování nehrozí.

ConPower: je to na první necelé a další celé účetní období, takže si ho nastav co nejdál :)
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ConPower 27. 7. 2008 06:36

Výborně, tak díval jsem se na to. Vzhledem k tomu, že mám 6234, ten drahý bazmek (modem) nepotřebuju. Ale Nokyja se mi zrovna včera pokazila a bůhví, kdy ji spraví. Dají mi u VF na tu dobu (třeba se zálohou) nějaký náhradní telefon s EDGE? Bylo by to dobré. Když to aktivuju dejme tomu zítra, můžu surfovat zadarmo do konce prázdnin, a pak to prostě zrušit?
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Snekac 27. 7. 2008 07:11

1) Kdy máš zúčto?
2) Ano, mohou ti půjčit náhradní mobil, ale dle toho co budou mít zrovna na prodejně, třeba se trefíš na nějaký s EDGE.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ConPower 27. 7. 2008 07:49

1) Nemám, mám tu jen divokou kartu, ale nejdřív ji musím najít, jestli vůbec funguje. :D
2) OK
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Snekac 27. 7. 2008 09:23

Tak až budeš mít nějaký tarif (ideálně Odepiš), nech si nastavit účetní období nějak vychytaně - teď třeba 25. (aspoň myslím, že tak nějak je) a aktivuj to. Pak to budeš mít zdarma až do 25. září.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ConPower 27. 7. 2008 13:43

Jo, zítra pojedu reklamovat 6234 (potřetí závada klávesnice), tak si hned vyberu nový telefon s EDGE, asi SE S500i nebo Nokču 5310 XM, a k tomu tu SIMku. Za ten tip díky, takže nastavit na 25.?
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Snekac 27. 7. 2008 14:49

Rozhodně si řekni, že si chceš vybrat zúčto a chce to mít ho pár dnů zpátky, aby ti ten net vydržel co nejdéle. No a pochybuju, že by ti hned dali nový telefon, nejspíš si budeš muset počkat na vyjádření servisu.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snowboarder 27. 7. 2008 14:53

záleží taky hlavně odkdy chceš ten internet aktivovat. K tomu datu uvažuj o vhodném zúčtu. Nikoliv k datu aktivace. Takže pokud ten neomezený net chceš hned, tak rozhodně k tomu 25., jak je psáno výše, nicméně pokud ti bude stačit třeba až od pátého, zvol si účto ke 4., a pak pátého si to aktivuj. budeš to mít do 4.října.
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ConPower 27. 7. 2008 16:03

Jo, od pondělka pokud možno hned.

Šnekáči, už dvakrát v servisu byl a opět je na vině klávesnice, takže tady snad není co řešit. Když jim tu vadu předvedu na prodejně, měli by snad vrátit prachy, ne? ;)
ConPower
VIP uživatel

Další stránka