Internet v mobilu

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod 5uch 4. 8. 2011 15:22

Minulý týden mne příjemně překvapilo O2.

Chtěl jsem si aktivovat na týden Internet v mobilu (Internet Start) - normálně je pro předplacenky za 40 Kč na týden. Už několikrát jsem jej jako placený na této SIM kartě používal (poté, co jsem si užil promo nabídku na měsíc či kolik to tehdy bylo zdarma).

A ejhle, minulý týden při aktivaci přes SMS IVM přišla odpověď, že je zase na 4 týdny zadarmo. 8-D
Doufám, že to není třeba proto, že mne nuceně migrovali z tarifu GO Quatro. 8-)
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod Policak 4. 8. 2011 15:44

To muze klidne byt, pravdepodobne se tak v systemu jevis jako novy uzivatel IVM.
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 4. 8. 2011 16:44

Tak za 500 korun je ten O2 mobilní internet bez modemu drahý. Jen o stokorun a něco dráž se dá na aukru koupit i s modemem, a pak po aktivaci přes modem ten modem za 250 korun nebo i víc prodat....
IVM - Jinak není špatný dobít za 200 korun sim O2, třeba tu zdarma, a pustit si na měsíc internet bez fup zdarma a pak vyjet i zbytek kreditu po 40 korunách týdně .... A ještě ten bonus 80 korun k 200 .... Atd .... :-D
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod milanBrno 4. 8. 2011 17:20

A ten internet na ty 4 týdny je bez FUP? (ten IVM)
Já když si ho aktivoval, tak FUP měl. Tušim 50MB, což je v notebooku otázka pár hodin. Jediné co pomáhalo, tak odpojit a znovu připojit (tím se to jakoby obcházelo).
Takže na brouzdání dobré, ale nic si člověk nestáhnul.
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snowboarder 4. 8. 2011 17:34

5uch: to platí pořád, přes klíčové slovo IVM ani jiný internet aktivovat nejde, než promo nabídka. Placený lze aktivovat jen IVM1 nebo IVM2. Tak ale buď rád, nějakým způsobem už ti z karty vypadlo to, že jsi jej už měl :D
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 5uch 4. 8. 2011 18:32

snowboarder: ááá, tak to bude snad ono.
Po update FW v telefonu (SE C702) mi zmizel některý nezálohovatelný obsah (tedy např. vzory SMSek - za tyhle nedotažené zálohy by měl přijít SE do pekla). Takže jsem aktivační SMS lovil z paměti a napadla mne IVM a ne IVM2.

Napadá mne, že by tvar IVM aktivační SMS mohli zkusit i další zákazníci. :D
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod Reku 4. 8. 2011 18:44

Jo, ten IVM na čtyři týdny je bez fup. Pak to pokračuje po čtyřech týdnech automaticky po 40ti korunách dál, dokud neukončíš. Měl jsem ho ještě dva týdny dál po těch 40ti korunách, a fup se mi neuplatňoval, ani nepřišla sms o překročení fup. Pak jsem ho deaktivoval.....
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 19. 8. 2011 07:27

Nevím, jestli jsem něco přehlídnul, ale je zde nějaké téma, které by se zabývalo akčními nabídkami na téma IVM? Jako například že Twist nabízí prvních 14 dnů zdarma, teď jsem sehnal nějaké Vodafone předpacenky, kde jsou 3 měsíce IVM zdarma atd. Třeba má i O2 podobné akce a běžný člověk o tom nemá přehled, takže někteří z Vás jako experti by to mohli poradit ostatním … Ale možná je tady takové téma a nevšimnul jsem si ho.
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod milanBrno 20. 8. 2011 12:07

Ano, takových témat je tu několik a tohle je jedno z nich.
Jednoduše řečeno, všichni operátorři mají výhodné (promo) nabídky internetu. Např. se 3 měsíci mají všichni tři.
Nejlepší je O2 protože je zatím bez FUP...
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
milanBrno
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snowboarder 20. 8. 2011 12:15

milanBrno nám zase plete Internet v mobilu s Mobilním internetem...

y750rr: vždy to píšeme do úvodního příspěvku, tam je vždy plně aktualizovaný přehled. Vodafone karta se třemi měsíci internetu zdarma byla jen omezená edice, takže to se nikde nepsalo, nemluvě o tom, že ta simka stála oficiálně 350 Kč s 200 Kč kreditem, takže to nebyly 3 měsíce, ale vlastně 2, protože jeden sis zaplatil v těch 150 korunách...
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod milanBrno 20. 8. 2011 12:19

UPS, pravdu máš...moc se omlouvám :)
milanBrno
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 20. 8. 2011 13:35

Snowboarder : no mě se právě dostali do ruky LG mobily a u nich byli SIM od Vodafone s tím IVM na 3 měsíce, jinak jsem to nikde neviděl. Zatím využívám převážně Twist a těch 14 dnů zdarma, ale bylo by lepší, kdyby někdo nabízel delší promo nabídky, ať nemusím pořad měnit SIM :-D
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod milanBrno 21. 8. 2011 09:57

Tak si pořid Mobilní internet a máš to až na půl roku jednu sim...
milanBrno
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Reku 21. 8. 2011 10:12

Máš a nemáš - do jednoho mobilu dáš tuto akci pouze jedenkrát.... Další už v něm nepojede :D
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod milanBrno 21. 8. 2011 10:30

Po zavolání na O2 linku mi restartovali nastavení a i další sim běží, takže s mobilem není problém. Pouze s modemem ano, tam opravdu běží pouze jedna sim v jednom modemu (nutno tedy vždy koupit i nový modem).
Nebo změnit IMEI modemu, což nevím jak na to (kdyby náhodou někdo věděl, tak napište)
Děkuji
milanBrno
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka