A kam jsi volal? Normálně na O2 linku?
Takže jsi vložil aktivovanou mobilní sim do telefonu, ta nejela, tak jsi z toho mobilu s tou sim zavolal na O2 linku????
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
y750rr píše:MilanBrno : popravdě Vodafone SIM karty s tím IVM na 3 měsíce zdarma jsem sehnal společně s mobilem, takže je nevyužiji a mám je víceméně na prodej, pokud seženu kupce aspon za kredit. Osobně používám IVM od Twistu na 2 týdny zdarma. Myslím, že zběhlejší lidé ví, za kolik se dají sehnat Twist karty (a tím nemyslím ty zdarma z eshopu). Takže náklady na IVM jsou minimální. A hlavně jak už jsem psal, mám to jen kvůli icq, zatím na mém „hloupém“ mobilu IVM moc smysluplný význam nemá, takže mi vystačí i ten FUP. A když je v práci nejhůře a spadne wifi, tak strčím SIM do usb modemu a stačí to i na nouzový internet v PC. Ale to je fakt jen nouzový stav – maily, icq, nejnutnější vyhledání něčeho …
milanBrno píše: Např. Twist internet od T-mobilu stojí 850kč měsíčně a já jej mám za 350kč/měs. A o to jde.
xtonda píše:milanBrno, tak se pochlub, kde se dá sehnat Twist Internet za 350 nebo O2 balíček za polovic?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků