Internet v mobilu

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod milanBrno 23. 8. 2011 23:16

Aha, takže já mluvím nesmysly!?
Tak mi pošli odkaz.
Ve Twistu je pouze onen tarif za 850kč, viz. odkaz:
http://www.t-mobile.cz/web/cz/residenti ... aunlimited

To co popisuješ ty nejsou Twist tarify, ale pouze tarify, viz. odkaz:
http://www.t-mobile.cz/web/cz/residenti ... t-na-cesty
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snowboarder 23. 8. 2011 23:22

Uč mě to, když to používám ;)
Obrázek

a pak je ta verze Lite za 249 Kč měsíčně, není v tom rozdíl, jen 50 Kč měsíčně a Lite je v těch balíčcích, třeba s modemem atd, nebo je k dostání u dealerů, nebo na eshopu TM v balíčku.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 23. 8. 2011 23:26

Moc tomu nerozumím, ale nebavíte se už tady o mobilním internetu, místo o internetu v mobilu?
//snowboarder: já to pak přesunu, milanBrno se zatoulal :)
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod milanBrno 24. 8. 2011 00:00

No jo, ale tohle je pouze v eshopu, tam jsem nekoukal :(
Přímo na stránkách t-mobilu nic takového není, jen odkazy, co jsem psal výše...
Takže s internetem za 299kč máš pravdu...

Co se týče toho Lite, tak žádná simkarta za 249kč neexistuje, ani na eshopu (nebo neumím hledat). Jsou předplacené simkarty s tarifem Twist internet Lite, ale ne u T-mobilu a ne za 249kč. Za tuhle cenu je internet až po vyčerpání PROMO akce.
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
milanBrno
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snowboarder 24. 8. 2011 00:08

Dobrý, jedeme dál
Přímo stránka t-mobile.cz, sekce Internet, Internet na cesty:
Obrázek

co se týče toho Lite za 249 Kč, ale existuje i samotná karta, ale jak jsem řekl, u dealerů, nebo je to v těch balíčcích s modemem, nebo samostatně třeba 3 měsíce a poté až se to uplatňuje podle té ceny

jinak samotná simka Twist internet lite s tarifem za 249 za 249 Kč je třeba tady...
http://www.mall.cz/mobilni-operatori/tm ... te-1-mesic

no vyhledávač zboží jí taky umí najít hezky
http://www.zbozi.cz/772776-t-mobile-twi ... WrO9XJqG44
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod milanBrno 24. 8. 2011 00:36

Jojo, s tím netem za 299kc, jsem ti jiz dal za pravdu. To se omlouvám, to mi uniklo...
A s tim za 249kc sohlasit nemohu, neb já vycházel z toho, co nabízí operátor a ne nejaky eshop.
Operátor nabízí (nebo nabízel) Twist Internet za 850kč a já jej mám za 350kč (kdysi dávno dokonce za 100kč). Takže pokud do toho budu tahat eshopy, tak se mohu s cenou za internet dostat i na nulu (internet zdarma k modemu za 394kč).
Nebo jak si zminoval Aukro.
Takze to uz jsme malinko jinde...

Ale v podstatě máš pravdu i s tím netem za 249kč, sehnat se dá, takže je asi jedno kde...
milanBrno
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Reku 24. 8. 2011 09:29

Za 249 sehnat? Dá i nedá. Pokud nebydlím ve výdejním místě eshopu, tak to není pravda, a musím připočitat cestu a nebo poštovné. :D
Čili například pro mě je informace o kartě u t-mobile za 249 lživá. Zato z eshopu mám kartu za tu danou koncovou cenu včetně pošty ;-)
Takže dáváte ve slovní přestřelce neúplné informace, kluci :-)
Cena konečná a tedy skutečná je vždy cenou se všemi náklady :D
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 24. 8. 2011 09:50

reku : tak když to vezmeš do detailu, tak i ceny v kamenné prodejně nejsou „konečné“ ceny :-D já bych třeba projel 100,- Kč do značkové t-mobile nebo O2 prodejny :-D jen Vodafone mám pár km od baráku :-D
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 24. 8. 2011 10:03

Reku:
nikdo se nebavil ani výrazně o tom, jaká je pořizovací cena simkarty (to byla jen doplňková informace). Bavili jsme se výrazně o měsíčních poplatcích a ty jsou 249 nebo 299.
Ona se většinou dá sehnat ještě levněji, protože se většinou nabízí se 3 měsíci zdarma a modemem. Ale to už je úplně vedlejší.
Hlavně tu jde víceméně o to, že její cena i s poštovným případným se ti za 2 měsíce vrátí. Protože máš-li platit 249 nebo 299, tak dva poplatky a je poštovné vyrovnáno ;)

milan také psal, že se sehnat dá, nepsal, že za 249.. sleduj čárky v textu ;)
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Reku 24. 8. 2011 10:16

Myslím, že jsem reagoval správně - na ceny karet a ne tarifů.....
Jinak ti možná je ukradena moje situace, ale mě jsou zase na nic teoretické neúplné ceny, které v praxi nejsou shodné pro všechny. O tom byl můj příspěvek ;-)
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snowboarder 24. 8. 2011 10:17

Jak říkám, to je zbytečné. Nám šlo výhradně o cenu poplatku a když máš pak platit měsíčně 249 nebo 299 tak je to celkem rozdíl.
To, kde se najde jsme jen přihodili ke společné diskuzi aby bylo jasné, že lze sehnat i samotná. Jinak její cena může vyjít i pod 249 i s poštovným, protože se většinou prodává s modemem a 3 měsíci zdarma. Howgh.
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Reku 24. 8. 2011 10:18

y750rr - bavil jsem se o eshopu operátorů. Ti mají pro všechny ceny stejné bez ohledu na vzdálenost.

-- 24. 8. 2011 10:19 --

snowboarder - s tím samozřejmě souhlasím :-)

-- 24. 8. 2011 10:47 --

Snowboarder - vidím, že své pŕíspěvky měníš a upravuješ, aniž by to bylo v příspěvku poznat a bylo tam zaznamenáno. To je pak těžké reagovat zpětně :D
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod milanBrno 24. 8. 2011 23:54

To Reku: Musim se zastat snowboardera. Kdyby jsi cetl vsechny nase prispevky a cele, ktere se tykaly tohoto tematu (cen internetu), tak nemuzes napsat takovou hloupost...(promin mi mou uprimnost ;)
Apropo, pises o postovnem a o eshopech operatoru, ale ty preci postovne nemaji...
Kazdopadne postovne nikdo neresi. Ani jine naklady na koupi. To bychom se mohli dostat do tisicu korun...kazdy ma preci tyhle naklady jine, tak se nedaji pouzit v argumentech ci v jakychkoliv srovnanich...
milanBrno
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod paulis2 31. 8. 2011 03:03

Pletu se nebo zde na foru nikde není zmínka o novém tarifu u Vodafonu: iPad Připojení na stálo s FUP 3GB za 394 Kč?
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mrak 31. 8. 2011 09:51

Jsem naštvaný a potřebuju radu.. Chtěl bych stahovat příchozí poštu a i posílat poštu z telefonu. Mám O2 internet v mobilu, ten základní za 150 Kč (100Kč pro [:kůl] tarif) a když se snažím z centrum.cz stahnout příchozí poštu, tak se v klientu seknu u odchozího smtp serveru, neřešil to už někdo? Zkoušel jsem i googlit, ale nic kloudného, krom smtp serveru od O2 (bylo jich víc, všechny jsem zkusil) nenašel.. A i to mi nestačí. Stačilo by mi poradit, co je potřeba jako přihlašovací jméno a heslo pro smtp (které bych použil, co jsem našel, nebo ví někdo jiné?), podle rad na stránkách o2 to nejde.. :roll:
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka