Internet v mobilu

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod JYZWA 6. 11. 2009 07:44

Díky za odpověď,já si první stránku přečetl,ale nějak sem to nepochopil,proto sem píši.Ten internet co mi doporučuješ je tedy 20Kč za 10minut a za stažená data neplatím? Nebylo by pro mě výhodnější připojení kde bych platitl za data a ne za strávený čas?Nevím kolik dat se teda stáhne když načtu stránku na textový e-mail a odepíši na něj.
JYZWA
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 11. 2009 07:46

Jenže možnost platit za stažená data už u O2 karty nemáš. Účtování podle kB u předplacenek zrušili. Jsou tu prostě jen ty dvě varianty - 10minut za 20kč nebo týden za 40kč s Internetem v mobilu (IVM).
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod JYZWA 6. 11. 2009 08:09

myšpulín píše:Jenže možnost platit za stažená data už u O2 karty nemáš. Účtování podle kB u předplacenek zrušili. Jsou tu prostě jen ty dvě varianty - 10minut za 20kč nebo týden za 40kč s Internetem v mobilu (IVM).

To jsem nevěděl,že u O2 už možnost za data platit není,díky za info ;-] Bude pro mě asi výhodnější si zaplatit týdně těch 40 Kč-je to teda tak,že když si zaplatím 40Kč,tak mohu být jak dlouho chci být na internetu a mám FUP: 37,5MB/týdně?
JYZWA
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 11. 2009 09:22

Ano můžeš být na netu neomezeně, navíc ten FUP jim ani nefunguje.
Je to napsané v na první straně tématu.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jackoneill 11. 11. 2009 00:45

Tak s Vodafonem už chytnu 3G kde potřebuju, většinou plný signál. Problém je, že nemají tarif na net, který by mi vyhovoval (a nebudu sám). Mají "na skok", potom na měsíc s 100MB FUP a pak na měsíc s 3GB FUP. Proč nemají nic mezi? Třeba s FUP 1GB/1,5GB ? To by bylo pro mne ideální...Možná sem jen slepej...Je šance, že něco takového bude? 100MB je mi málo, 3GB je mi moc...a platit 750Kč za 300Mb+ se mi nechce...chjo..k o2 jen kvůli netu jít nechci, pač telefonní tarify má lepší Vodník...a navíc o2 nemá EDGE...resp. má, ale minimální...a nemá HSUPA..kdežto VF 3G se zdá, že jo... lol to je hrozný..bejt v UK tak takový věci řešit nemusim
Nokia N900 - Objevujte nové možnosti. Online, ať se děje cokoliv.
jackoneill
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 11. 11. 2009 05:36

nevim kdes prisel na to ze vdf tarify 3 roky za opicema jsou lepsi nez o2?mozna akorat ze s vdf si moc nezavolas.nehlede na to ze ma o2 pridat i Navzajem pro 7 lidi-ne jen pro ty co maj k netu volani zdarma.sice za 100 a pak 2 kila ale volat si na 6 cisel zadaco nema ani tmobile.rekni kdo ti dneska da za 178kc mesicne net na hsdpa neomezene a volani zdarma na druhy cislo kdykoliv? a bez smlouvy .vdf a jeho minifup 100 mb na to nemam nervy.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 5uch 30. 11. 2009 01:55

Možná jsem to tu přehlédl, ale stálo by za upozornění, že O2 má nyní akci na internet v mobilu na 12 týdnů za 20 Kč/týden (pro předplacenky). Platí stále to, že se reálně neuplatňuje avizovaná FUP na IVM?
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod Snekac 30. 11. 2009 09:02

Přehlédl... Viz Vánoční nabídky...

Ano FUP se zatím neaplikuje.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 5uch 1. 12. 2009 13:40

Myslel jsem v tomto vlákně, nejlépe v prvním příspěvku. Je tam "akce: na měsíc zdarma", tak tam podle mne patří i tato. Chápu že udržovat aktuální přehled se všemi dočasnými kacemi je složitější.

Dík za info o FUP.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod michalreznar 11. 12. 2009 17:42

Tip: Věděli jste, že u T-Mobile lze mít současně nastavené zvýhodnění surf+ i surf and mail? A také je zajímavé, že pokud máte nastavené alespoň jedno toto zvýhodnění, za data nezaplatíte měsíčně navíc víc než necelých 1000 kč ;-)
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 11. 12. 2009 17:53

Ze nezaplatime vic, jsme vedeli. Ale proc mit dve zvyhodneni aktivovane soucastne nechapu.
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod macabe 16. 12. 2009 05:27

čau chtěl bych se zeptat jaké tarify pouříváte na internet? já používám od vodafone ten prostudenty za 80Kč, ted jsem si koupil nokii n900 a mám obavu zda to nebude pomalé proto bych se vás chtel zeptat jake tarify používáte samozřejmne v nejakych rozumnych cenových hladinách díky
ps jak je omezen ten tarif pro studenty?

//Kniter: presunute, oznamene cez sz
když můžu pomůžu ale většinou nemůžu :)
lenovo T61 WSXGA+ 3GB ram, nvidia NVS 140M, 120 GB 9-cell baterie + dock + externí monitor Dell UltraSharp 2408WFP+ TV tuner AVerTV Hybrid Ultra USB :) WIN 7 home premium
Nokia E51
Nokia N900
samsung galaxy S
macabe
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 16. 12. 2009 12:27

o2 internet v mobilu na pausalu za 150 a na predplacence ted jsem si nechal aktivovat za pulku, tedy za 20 kc tydne. na 12 tejdnu.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Firestone 20. 12. 2009 12:25

Hojte lidičky... mám takový problém - využívám IVM, měl jsem to v akci (na 3 měsíce zdarma, nebo jak to bylo tehda ta akce) a teď jsem si všiml, že mně to cca po 20 min strhává 40 Kč (Za O2 GPRS vam bylo odecteno 40.00 Kc. Čas: 20.12.2009 11:20:57).
Jak lze dosáhnout toho, aby mně to strhávalo jen 40 Kč / týden? Jsem myslel, že je to automaticky, ale teď čtu (na úvodní stránce), že tam existuje něco jako 20 Kč / 10 min :(
HTC Desire Z (Vdf) | Nokia 6230i (Vdf) | Huawei E160 (O2) | ASUS Eee 1000H | rockstable Intel Core 2 Duo@3150 MHz | Ultimate Ears SuperFi 5 Pro@iAUDIO i7
Firestone
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 20. 12. 2009 13:26

Asi jsi měl akci, kdy se IVM deaktivovalo po 3 měsících. Takže teď ho aktivní nemáš.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka