Mobilní internet

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Izibia 31. 3. 2020 17:37

xtonda píše:Izibia, na to sem koukal, UPC internet mám doma ale těch 599 je za 1 SIM pokud vezmu 3, při 1 SIM je to 799.

Ano, vodafone chce, aby zákazníci dělali vodafonu dealery :-|
Izibia
Junior

Odeslat příspěvekod xtonda 16. 5. 2020 11:15

xtonda píše:Potřebuju na nějakých 7-8 měsíců internet na chalupu řekněme tak 90GB+ a stačí mi taková ta polomobilní varianta kdy to můžu používat stacionárně na více místech, ale nesmí se to používat klasicky mobilně. Nechci nic se závazkem ani s pevnou instalací antény zvenku na zeď a nutností kupovat další modem, už mám Huawei B310.

Minulé dvě sezony sem používal Vodafone Připojení bez kabelu Naplno bez závazku za 550 Kč 8/4 Mbit s limitem 60 GB, ale občas ten limit byl na hraně a musel sem se krotit. U jednoho lokálního ISP sem našel tohle http://rtyne.net/internet.php?page=lte& ... ctive2=lte což je za stejné peníze stejná rychlost, ale bez limitu. T-Mobile Pevný Internet do zásuvky mi na té adrese nedají.

Měl by někdo nějaký tip na další služby co tohle splní, tedy 90 GB+ do 600 Kč, rychlost co nejvyšší?

Jdu se podělit s výsledkem pátrání, jeden člověk se mě ptal přes sz, tak to napíšu veřejně. Polomobilní internet s lepší cenou nebo lepším limitem než mají operátoři v cenících sem nesehnal, takže sem šel po pevném přes LTE. Vodafone mi v dané lokalitě nabízí pouze 10/2, ale trvá na nákupu extra modemu s venkovní anténou. T-Mobile patrně z důvodu kapacity sítě mi tu nedá nic, O2 mi přes ověření dostupnosti nabídlo Internet HD Bronzový 20/2, po kontaktu operátorem mi bylo umožněno jak použití mého modemu tak uzavření smlouvy bez závazku, za 400 Kč, prvních 6 měsíců za 200, takže sem to vzal. Aktivace proběhla včera ráno, jedu na 6,5 km vzdálený vysílač, ty bližší sou za kopcem a mám horší příjem, modem Huawei B310 uvnitř domu, rychlost je cca 12/2 Mbit, patrně to jede přes LTE800.
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod suram 2. 7. 2020 15:51

O2 začal nabízet neomezená data za 999 Kč. To je výsměch, ani se nesnaží být levnější než T-M a Vodafone, kteří neomezená data již dávno nabízí.
https://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/clanek/neomezena-data-za-mene-nez-tisicovku-o2-laka-na-zvyhodnene-tarify-40329529
suram
Junior

Odeslat příspěvekod POGi 31. 8. 2020 12:32

Zdravím...nechci zakládat nové téma,tak to zkusím zde.
Potřebuji si pořídit internet v bytě (Brno, čerstvě nastěhovany)
Požadavky? Kvalitní připojení na serfovani a občasné hraní her a to za rozumnou cenu...
Zkusil jsem O2 ,ale nabídka nic moc a VF/UPC je na tom podobně...
Chtěl jsem spíše od VF ,jelikož mám u nich studenský paušál tj.499 neomezené volání SMS a data 15g... požádavek byl,ať mi udelají nějaký hromadný balíček za dobrou cenu a nejlépe k tomu telefon nebo alespoň slevu,ale podle toho co mi bylo řečeno bych chtěl asi moc... Nabídka byla neomezené vše za 799 plus internet na doma za 320 a sleva na telefón 4k,což je nic moc...
Nějaká lepší alternativa? Nechat raději 499 plus pevný za 320
Nebo jít na těch 799 a připojovat se přes telefón?
O2 má mít od 1.9. nějaké novinky,tak přemýšlím jestli ještě nevyužít akce na slevu na internet po dobu 6 měsíců a nebo raději počkat.
Netbox bohužel dosah nemá....
Za veškeré rady i tipy děkuji
POGi
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 31. 8. 2020 12:48

co třeba 02 100GB data za 300kč měsíčně? Simka je sice vyprodána ale koupíš na Aukru nebo Bazoši
viewtopic.php?f=1&t=1309537
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod radim 31. 8. 2020 13:13

Definuj "nabídka nic moc". Kolik za kolik?

Aktuálně se dá dostat na 1 Kč/měsíc na půl roku u O2 pro internet 5G. Když se to pak bude případně rušit, tak dají třeba nějakou rozumnou cenu (ne ceníkových 500 nebo 600 Kč, podle rychlosti), anebo budou za půl roku jiné lepší nabídky. Určitě bych se neuvazoval k nějakému "věrnostnímu období" a jiným kličkám na rok nebo snad dokonce na dva, to by musela být fakt super cena. Jinak ne.
(U toho 5G velký POZOR na modem, stojí 5000 a když by se internet rušil, musí se modem doplatit, protože ti ho jako prodávají. To je třeba jedna z kliček. Stejný se dá koupit použitý za 1200 Kč.)
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 31. 8. 2020 20:45

Jestli je možnost drátu šel bych určitě do něj DSL nebo kabelovka. Na půl roku O2 20Mbit za 200 je bezkonkurenční. Pro hraní her určitě stabilnější než všechny bezdráty. Tam je to hodně kolísavé.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod rssreader 1. 9. 2020 06:33

Twist internet na rok - 12 GB za 499,- (1 GB/30 dní) opět spuštěna více viz.:
https://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=17&t=1303954
rssreader
Junior

Odeslat příspěvekod POGi 1. 9. 2020 11:36

radim píše:Definuj "nabídka nic moc". Kolik za kolik?

Aktuálně se dá dostat na 1 Kč/měsíc na půl roku u O2 pro internet 5G. Když se to pak bude případně rušit, tak dají třeba nějakou rozumnou cenu (ne ceníkových 500 nebo 600 Kč, podle rychlosti), anebo budou za půl roku jiné lepší nabídky. Určitě bych se neuvazoval k nějakému "věrnostnímu období" a jiným kličkám na rok nebo snad dokonce na dva, to by musela být fakt super cena. Jinak ne.
(U toho 5G velký POZOR na modem, stojí 5000 a když by se internet rušil, musí se modem doplatit, protože ti ho jako prodávají. To je třeba jedna z kliček. Stejný se dá koupit použitý za 1200 Kč.)

Jak se mohu tedy dostat u o2 na internet za 1 Kc na tech 6 mesicu? Na modem jsem se uz dival a stoji na bazosi kolem tech 1500,- coz by slo...
O2 mi nabizelo po telefonu za 299 a mam pocit ze po 3 nebo 6 mesicich za 399 plus ten modem za 4800 po mesicnich splatkach 99 Kc.
Dsl ma na webu za 199 na pul roku u O2 a nic dalsiho jsem nenasel....Takze je tu otazka,zdali si mam zmenit svuj studensky tarif VF z 499 na 799 a pouzivat telefon jako na internet doma a mozna dostat ten bonus 4000 na telefon(jestli se to vubec vyplati) a nebo radeji volit kabel ?
POGi
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 1. 9. 2020 18:22

Bonus 4000 na telefon budeš muset ihned doplatit když budeš chtít přejít do 2 let jinam. Nechci slevu zadarmo....
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod POGi 1. 9. 2020 18:48

Dneska me slecna od dsl.cz ukecavala na VF 150 Mb za tech 429 a pry si to mam po pul roce bez sankci zmenit na ten pomalejsi,jenze co je na tom pravdy.... Rict jen,ze me to nevyhovuje a staci tech 20 Mb? To se mi moc nechce verit...
Instalace pry gratis,pokud zvolim 150,ale koukam na stranky VF a v nabidce maji 20/500/1000,takze maji asi jinou nabidku.
Sleva na telefon by sla,kdyby meli alespon Xiaomi,ktery je vyprodany a nejspis uz nebude...zadny jiny telefon slusny tam nevidim. :hm
POGi
Junior

Odeslat příspěvekod POGi 8. 9. 2020 12:34

Tak to vypada,ze pujdu do optiky od VF/UPC za ty 400,-
Chtel jsem slevu na telefon,pokud vezmu ten internet,ale podmnika byla,ze musim zmenit i svuj mobilni pausal z 499 neomezene volani a SMS,data 15Gb na neomezne vse za 799,- ale na co budu platit o 300 vice,kdyz 15 mi vystaci az az....
Takze nejake dobre gesto nebo benefit pro verne platiciho? Ne...smutne
POGi
Junior

Odeslat příspěvekod radim 8. 9. 2020 13:28

A máš v těch 400 i pronájem modemu?

POGi píše:Jak se mohu tedy dostat u o2 na internet za 1 Kc na tech 6 mesicu? Na modem jsem se uz dival a stoji na bazosi kolem tech 1500,- coz by slo...

Mi to nabídli sami, když jsem odmítl jejich nabídku z důvodu ceny. Ale nevím, jestli nehrálo roli to, že jsem u O2 Family, teoreticky je to možné.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod POGi 8. 9. 2020 18:20

jojo...320 Kc plus myslim zaklad TV...
POGi
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 8. 9. 2020 20:23

O2 dával v létě slevu 200 na 6 měsíců na nové VDSL přípojky. Za 1 Kč to byla akce když si od nich pořídí předražený modem pak to vycházelo na 1 Kč měsíčně na půl roku. Vlastně za půl roku se jakoby splatil ten modem rozdílem normální ceny za DSL. Možná že to má i na 5G to nevím.
hauzz
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka