xtonda píše:Izibia, na to sem koukal, UPC internet mám doma ale těch 599 je za 1 SIM pokud vezmu 3, při 1 SIM je to 799.
Ano, vodafone chce, aby zákazníci dělali vodafonu dealery

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
xtonda píše:Izibia, na to sem koukal, UPC internet mám doma ale těch 599 je za 1 SIM pokud vezmu 3, při 1 SIM je to 799.
xtonda píše:Potřebuju na nějakých 7-8 měsíců internet na chalupu řekněme tak 90GB+ a stačí mi taková ta polomobilní varianta kdy to můžu používat stacionárně na více místech, ale nesmí se to používat klasicky mobilně. Nechci nic se závazkem ani s pevnou instalací antény zvenku na zeď a nutností kupovat další modem, už mám Huawei B310.
Minulé dvě sezony sem používal Vodafone Připojení bez kabelu Naplno bez závazku za 550 Kč 8/4 Mbit s limitem 60 GB, ale občas ten limit byl na hraně a musel sem se krotit. U jednoho lokálního ISP sem našel tohle http://rtyne.net/internet.php?page=lte& ... ctive2=lte což je za stejné peníze stejná rychlost, ale bez limitu. T-Mobile Pevný Internet do zásuvky mi na té adrese nedají.
Měl by někdo nějaký tip na další služby co tohle splní, tedy 90 GB+ do 600 Kč, rychlost co nejvyšší?
radim píše:Definuj "nabídka nic moc". Kolik za kolik?
Aktuálně se dá dostat na 1 Kč/měsíc na půl roku u O2 pro internet 5G. Když se to pak bude případně rušit, tak dají třeba nějakou rozumnou cenu (ne ceníkových 500 nebo 600 Kč, podle rychlosti), anebo budou za půl roku jiné lepší nabídky. Určitě bych se neuvazoval k nějakému "věrnostnímu období" a jiným kličkám na rok nebo snad dokonce na dva, to by musela být fakt super cena. Jinak ne.
(U toho 5G velký POZOR na modem, stojí 5000 a když by se internet rušil, musí se modem doplatit, protože ti ho jako prodávají. To je třeba jedna z kliček. Stejný se dá koupit použitý za 1200 Kč.)
POGi píše:Jak se mohu tedy dostat u o2 na internet za 1 Kc na tech 6 mesicu? Na modem jsem se uz dival a stoji na bazosi kolem tech 1500,- coz by slo...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků