Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Kmoda píše: Aby používal jen GPRS a EDGE?
superja píše:Taky máte ten internet s FUP tak moc nepoužitelný?
Pamatuju si, že jak jsem měl kdysi FUP, tak se to ještě celkem na základní věci dalo používat (i když vše bylo o dost pomalejší samozřejmě).
Dneska jak dám načíst stránku, tak mi to načte jakoby "základní kostru" a pak to prostě přestane přenášet data.... A začne znova tak za minutu. Prostě úplně na h**no, ani v opeře mini nejdou prohlížet stránky, protože prostě vůbec nikdy nenaběhnou.
To samé dělá bratrancovi na jiném mobilu (taky s FUP u Vodafonu).
Že by to ty k***y (u našich operátorů zásadně bez pardonu) měly "ošéfované" ještě jinak, než snížením rychlosti?
speedy píše:Chtěl bych se zeptat na zkušenosti s internetem v mobilu na měsíc zdarma za dobití 500Kč
V podmínkách píšou, že platí na jedno dodatečné zúčtovací období a na jedno celé. Ovšem někdo při zadávání podmínek zapomněl na to, že karty žádné zúčtování nemají. A jednak je tu poměrné účtování.
Moje zkušenost dobito včera 13.10. a internet se 100% slevou je v sámošce vidět do 13.11.
Podle podmínek by to mělo být jinak "Tarif Internet v mobilu se 100% slevou bude těmto zákazníkům poskytován do konce jeho účtovacího období a celé následující účtovací období. Po uplynutí této doby dojde k automatické deaktivaci datového tarifu Internet v mobilu."
Máte někdo zkušenosti, díky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků