Vodafone: Internet v mobilu

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod superja 1. 11. 2011 12:27

tak hlasim, ze dneska, ackoliv bych mel mit FUP,tak mi to jede plnou rychlosti...ze by znova bylo tech 500 MB? :D
superja
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paulis2 1. 11. 2011 14:51

A máš net od Vodafonu? Pokud ano, tak za prvé je limit 600 MB a za druhé začala běžet akce "dvoujnásobný FUP".
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod superja 1. 11. 2011 16:34

aha,toho jsem si nevsim,na samoobsluze mam furt 150 MB..:D tak aspon tech 300 no... i kdyz jenom na kratkou dobu...
EDIT:tak uz mam 300MB i v samoobsluze...
superja
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Johnni.003 4. 11. 2011 20:37

to paulis2 : a jak dlouho ta akce dvojnasobny FUP bude platit ? nikde na strankach VF jsem to nenasel, ani zminku o akci,ale v samoobsluuze mam 1200mb limit :)
Johnni.003
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod white.haven 4. 11. 2011 21:44

Mam pocit, ze do konce ledna.
white.haven
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 5. 11. 2011 12:46

Je to do konce ledna, jde o vánoční nabídku.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AiR 6. 11. 2011 11:14

S tím, ze se teoreticky uvazuje, ze by se to nechalo i jako standard po skončení akce, ale zatím jen uvazuje.
AiR
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dasn 7. 11. 2011 20:45

Suchou právnickou mluvou podmínek by po 31.1.2012 mělo dojít :

Dne 31.1.2012 dojde k přepočtu čerpání FUP limitu na standardní FUP limity tarifu. Zákazníkům, kteří přečerpali určité procento ze zvýšeného FUP limitu (např. 75 MB z 30 MB) se hodnota čerpání přepočítá na poměrnou výšku vůči standardnímu FUP limitu (např. předchozí případ představuje vyčerpání 25% zvýšeného FUP limitu, zákazníkovi bude proto ve vztahu ke standardnímu FUP limitu 150MB jeho čerpání přepočteno na 37,5MB. Tuto hodnotu může vyčerpat do následujícího zúčtování.).
Dasn
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 9. 11. 2011 12:41

Suchá právnická mluva v tom má pěkný hokej. V následující větě jsou hned dvě věcné chyby (alespoň v kontextu následujího znění podmínek a uvedeného příkladu to tak vypadá).

... Zákazníkům, kteří přečerpali určité procento ze zvýšeného FUP limitu (např. 75 MB z 30 MB) se hodnota čerpání přepočítá na poměrnou výšku vůči standardnímu FUP limitu...

Podle mne má správně být:
... Zákazníkům, kteří vyčerpali určité procento ze zvýšeného FUP limitu (např. 75 MB z 300 MB) se hodnota čerpání přepočítá na poměrnou výšku vůči standardnímu FUP limitu.

Už se nedivím, že internetová samoobsluha vypadá tak jak vypadá, když věcné a technické podklady právníkům dodává někdo, kdo takhle přesně formuluje.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod tomsi81 17. 11. 2011 22:24

Chtěl bych se zeptat, jestli se někdo nesetkal s problémem jako já. Mám VF internet v mobilu s 3GB, nyní 6GB FUP, když pouze surfuji, funguje to dobře. když dám stahovat nějaký větší soubor cca několik desítek MB a více, tak se většinou internet zasekne, konkrétně jako by mi uřízli šťávu, tváří se to připojené, volat jde, tváří se to že to chce uploadovat, ale dovnitř nepřiteče ani bit. musím vypnout a zapnout datové připojení, tím se mi načte nová IP a zase to třeba cca 50MB stahne, a pak zas výpadek, zas musim refreshnout připojení, nová IP a dokola do kolečka. mám rozbitý telefon, nebo je fozbitý vodafon?
tomsi81
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rejca 6. 2. 2012 13:46

Vodafone - Internet v mobilu na den, vyčerpáno za 3 minuty!

To si dělají srandu? 20MB za 17Kč?

Mám telefon s androidem, po instalaci se sami zapnou data, říkám si, alespoň si nahraju pár aplikací než se dostanu k wifi.

Stáhl jsem jednu aplikaci, zesychronizoval účet a za 3 minuty bylo po limitu (na 3G síti).

17 Kč za 3 minuty internetového připojení?

Kde to jsme???? :tleskani Nezaspal operátor trošku dobu? Co to je 20MB na den? Proč nenabízí alespoň 100MB? :roll:
Naposledy upravil myšpulín dne 6. 2. 2012 14:59, celkově upraveno 1
Důvod: připojeno ke stávajícímu tématu
rejca
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 2. 2012 14:57

Nezaspal, pokud potřebuješ víc dat, zvol jiný (dražší) tarif. Mě třeba stačí 100MB na měsíc.
Ještě nedávno byl limit u IVM na den 5MB. Nejnižší tarify IVM jsou určeny pro méně datově náročné použití, třeba synchronizaci emailů a ne ke stahování aplikací.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod rejca 6. 2. 2012 15:18

Myslím, že zaspal... ono i 150MB za 177 Kč je dost hrůza.

1MB za 1Kč? V zahraničí by byly jen pro smích... Zapomněl jsem, že bohužel u nás je to jiné.
rejca
Junior

Odeslat příspěvekod xtonda 6. 2. 2012 15:19

Přímo na eShopu Vodafone je k dostání tarif připojení na stálo za 355 Kč měsíčně s FUP 3 GByte na měsíc. To máš na den 100 MByte za necelých 12 Kč.
xtonda
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka