Vodafone: Internet v mobilu

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Honza20 18. 2. 2012 09:59

Takže to není jen datová sim karta? Je možné ten telefon potom normálně používat na volání. Jde mi jen o to, že za cenu 315 má člověk normálně tarif jen s 600MB FUP.
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Honza20 18. 2. 2012 14:38

Jeden můj známý si koupil notebook a dostal k tomu právě ten internet (připojení na stálo) a nemusel k tomu mít žádný hlasový tarif. V tomhle je trochu guláš. Přece si člověk raději zaplatí za 350,- korun internet (připojení na stálo) a do mobilu už je celkem ideální mít 3 GB než 600MB, který Vodafone nabízí k mobilům.
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 20. 2. 2012 02:43

pripojeni na stalo bez hlas. tarifu -driv to bylo automaticky na odepis za 12 kc mesicne, dneska ti muzou vydat simku s nulovym hlasovym tarifem - balickem
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Swejzi 25. 2. 2012 11:53

Dnes překročen FUP, 16kb/s je jak z říše snů, po stažení cca 50 kB se připojení úplně zastaví, případně to skončí "chybou sítě". Soubor větší než 100 kB se mi nepodařilo stáhnout ani na podesáté.
Proto se přítomných ptám: Jak konkrétně to vypadá u konkurence? Je internet použitelný i po překročení FUP, nebo je tohle zase nějaká "kartelová dohoda"?
Swejzi
Junior

Odeslat příspěvekod polda 25. 2. 2012 22:11

O2 z těch 3 opic funguje po FUP překročení nejschopneji .
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ka-spel 25. 2. 2012 22:55

S tím fup si připadám jak v Retro na ČT.
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Junior

Odeslat příspěvekod martin2580 18. 3. 2012 22:04

Zdravim, mam aktivovany data passport a internet v mobilu s 600MB fup, chtel bych si zvysit tarif na internet v tabletu 1000MB, ale pak asi nejde aktivovat ten balicek za 350kc, aby mi to fungovalo po Evrope..... Jezdim do pracovne do Nemecka, Holandska a na Slovensko a firemni sit mame pres blackberry, kde mi skoro nic nejde, proto pouzivam soukromy mobil pro zabavu.

Nevite nekdo? Na jejich strankach pisou, ze to jde jen na internet v mobilu, ale tady dost lidi, pise, ze ty internety jsou stejny, jen maji ruzny FUP, ja si to diky nemoznosti pouzivat levne internet v tabletu a internet v pocitaci nemyslim.....
martin2580
Junior

Odeslat příspěvekod Tiskové oddělení Vod 23. 3. 2012 18:32

Zdravíme také, Data passport si lze aktivovat k měsíčním tarifům z řady Připojení pro mobil, tedy např. pro Připojení pro mobil Premium+ (1,2 GB). Pro Připojení pro tablet nelze tuto službu aktivovat.
Ondra
Tiskové oddělení a péče o zákazníky Vodafonu
Pro řešení konkrétních požadavků nás můžete kontaktovat přes ikonku webu.
Tiskové oddělení Vod
Zástupce operátora

Odeslat příspěvekod robuTEKK 1. 4. 2012 20:07

Ahoj. Mel bych takovej bleskovej dotaz :) Cca pred hodinou jsem si u Vodafonu aktivoval "Internet - Připojení pro mobil - STANDARD" . SMSky prisly, v samoobsluze vidim to co mam, vse OK. Akorat mi na telefonu nefunguje pripojeni prez mobilni internet. Pred tim jsem mel "Pripojeni na skok" a a to fungovalo normalne. Prekontroloval jsem pro jistotu nastaveni APN a vse je ok. Je to normalni, ze po zmene tarifu internet nejakou dobu nejde? Nebo jsem na neco zapomel? Jde mi o to, abych to uz zejtra mohl vyuzivat. Diky ;)
robuTEKK
Junior

Odeslat příspěvekod pojdmebojovat 1. 4. 2012 20:15

Nemáš blokováno připojení. V samoobsluze lze blokovat to tu službu.
pojdmebojovat
Junior

Odeslat příspěvekod robuTEKK 1. 4. 2012 20:49

pokud v Samoobsluze kouknu na Internet, tak ten normalne zelene sviti jako Aktivni.
robuTEKK
Junior

Odeslat příspěvekod giam 1. 4. 2012 22:39

Jestli si z Prahy, tak tady ma dnes internet vypadek -.-
https://www.mobilmania.cz/clanky/a-pak-verte-internetu-soutez-o-telefony-vybizi-k-psani-pozitivnich-recenzi/sc-3-a-1342908/default.asp

https://dotekomanie.cz/2016/11/adups-odesila-data-android-telefonu-cinske-servery/
giam
Junior

Odeslat příspěvekod pojdmebojovat 1. 4. 2012 22:57

Problém může být čímkoliv ... Zkus zavolat na Call centrum.
pojdmebojovat
Junior

Odeslat příspěvekod robuTEKK 1. 4. 2012 23:01

Ano, jsem v Praze. Diky za info ;)

EDIT: tak dnes uz to bylo OK. Jen jeste jeden dotaz. Sice nepredpokladam, ze by mi 150MB mohlo na mobil stacit. Vubec nechapu, jak je v dnesni dobe mozny neco takovyho nabizet. Ale ciste teoreticky, pokud data nevycerpam, prevadi se zbytek do dalsiho obdobi?
Diky
Naposledy upravil Fíla dne 2. 4. 2012 20:30, celkově upraveno 1
Důvod: Editujeme příspěvky tlačítkem UPRAVIT!
robuTEKK
Junior

Odeslat příspěvekod giam 2. 4. 2012 18:22

Ne, data se neprevadi.
https://www.mobilmania.cz/clanky/a-pak-verte-internetu-soutez-o-telefony-vybizi-k-psani-pozitivnich-recenzi/sc-3-a-1342908/default.asp

https://dotekomanie.cz/2016/11/adups-odesila-data-android-telefonu-cinske-servery/
giam
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka