Nelze se připojit na wap přes vodafone

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jenda3 12. 11. 2008 17:41

Zdravím.
Mám takový problém, že se neumím připojit z ničeho nic na wap, do minulého čtvrtku(6.11.2008)vše fungovalo v pohodě, ale pak mi to najenou z ničeho nic přestalo fungovat. Žádne nastavení jsem neměnil a nic deaktivoval. Už jsem si zkoušl znovu poslat sms pro nastavení telefonu pro připojení k Wapu a vodafone live! ale ani to nepomohlo, zkoušel jsem si nastavení nastavit ručně a taky to nejde. Už jsem volal i na operátora a tam mi jen řekli že mi můžou opět poslal sms pro nastavení, což taky nepomohlo. Vždy když se chcu připojit napíše mi to chybu autentizace GPRS. Mám telefon Nokia 6020 a vodafon předpalcenou kartu, jestli mi s tím poradíte budu moc vděčný. Díky
jenda3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod snowboarder 12. 11. 2008 17:46

Zkontroluj si na internetové samoobsluze, nebo její hlasové verzi, zda máš aktivní datové přenosy. V poslední době probíhaly úpravy na systémech a někdy a někomu byly datové služby deaktivovány.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jenda3 12. 11. 2008 17:55

Jo díval jsem se a mám deaktivované připojení Vodafone Karta, už jsem si to zkoušel aktivovat v internetové samoobsluze asi 5x a nic, zkoušel jsem to i přes sms a taky nic zkoušel jsem to přes operátora a taky nic. Prostě se GPRS neaktivuje. Teď jsem si třeba nechal aktivovat ten vánoční dárek Vánoční dárek - Internet v mobilu zdarma, sms mi normalně přišla, že to mám nastavené, ale v samooblusze mi to stále ukazuje že služba není aktivní, taktež i u Připojení Vodafone karta.
jenda3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod snowboarder 12. 11. 2008 18:45

mohlo by to proběhnout k půlnoci, mají s tím problémy, nezbývá, než čekat... tím, že to budeš aktivovat několikrát to jen zasekneš ;)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel