O2: Internet v Mobilu (FAQ na první stránce)

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 19. 7. 2008 15:21

marzon: měla by probíhat automatická aktivace (prodloužení), pokud by neproběhla, přišla by smska, že z nějakého důvodu neproběhlo prodloužení a služba byla deaktivována.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod marzon 19. 7. 2008 16:54

ok,dík a ještě něco,když si službu aktivuju a třeba po třech dnech pošlu deaktivační sms,tak ještě ty zbývající 4dny (tedy do týdne),který je už předplacen pujde ,nebo je hned zrušena ? O:-)
marzon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marzon 19. 7. 2008 17:22

Tak díky a ještě jsem si chtěl ujasnit,jestli nevíš jaká je standardní rychlos kb/s u GPRS ?(nejčastější pokrytí u O2 .) a jestli je to od EDGE nějaký velký rozdíl na rychlosti ?
marzon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jirka_2 19. 7. 2008 17:35

Žádná sláva. U GPRS stabilně 32-40 kb/s, pokud se náhodou dostanu pod BTS s EDGE, (na Ostravsku je to svátek, přičemž TMO a VDF má EDGE skoro všude) tak se rychlost pohybuje 90-110 kb/s. Holt Pražákům s UMTS je hej. :-))
Teprve pivo dělá žízeň krásnou...
Jirka_2
Junior

Odeslat příspěvekod Zakk 19. 7. 2008 17:54

Dnes jsem byl v Brně a jen tak jsem zkusil přepnout telefon do režimu UMTS, abych vyzkoušel, jak tam jedou data, avšak připojení jsem měl přes GPRS, je to normální? Čekal jsem že to pojede přes jiný nosič (HSPDA nebo jak se to jmenuje)Telefon Nokia 6500c.
Macbook Pro 13´ + iPhone 4S White 16GB
Zakk
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 19. 7. 2008 22:19

Zakk: a nemáš v telefonu zapnutou volbu sítě jen GSM? ;-)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Zakk 19. 7. 2008 22:38

Měl jsem zaplou volbu pouze umts,vedle stavu signálu byla ikona 3G a když jsem zapl portál o2 active jelo to přes gprs(usuzuji tak podle ikony G signalizující režim gprs) není potřeba mít ještě nějaký jiný datový profil?
Zakk
Junior

Odeslat příspěvekod Zakk 19. 7. 2008 22:48

Jsem si 100% jistý,že jsem měl zaplé pouze umts a o2 portál jel pomalu,což by odpovídalo tomu gprs
Zakk
Junior

Odeslat příspěvekod izers18 20. 7. 2008 18:57

Tak jsem si to aktivoval také. Mám Samsunga G810 a pomocí SMS vše jede. Při připojení jsem zvolil přístupový bod O2 web, doufám, že to je. I operátor to říkal, ale nejsem si jist pořád.
izers18
Junior

Odeslat příspěvekod Machi007 21. 7. 2008 20:30

Já jsem měl službu aktivovanou a po týdnu mě přišla SMS, že nebyla znovu aktivována z duvodu nedostatecneho kreditu. Tak dobiju a snažím se aktivovat znovu, jenže mě došla SMS že je služba již aktivní, což byla blbost protože se mě normálně odečítal kredit za GPRS. Takže provádím deaktivaci a snažím se aktivovat znovu a teď to pořád hlasí "službu nelze aktivovat", teď už fakt nevím. Páni technici z O2 asi někde udělali chybu :D
Machi007
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 22. 7. 2008 11:53

Dneska mi přišla sms jestli si to chci aktivovat, to je normální když to mam aktivní už jak dlouho? To jako soudruzi v O2 neumí zařídit, aby tyto sms chodili jen lidem co mají služby neaktivovanou? Přišlo vám to taky někomu? Mam paušál...
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod wit.cz 22. 7. 2008 15:29

Tonda512: neumí ;)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod boban 23. 7. 2008 07:55

Tak dnes mi přišla sms o vystavené faktuře na 4x vyšší částku než je obvyklé. Tak nějak bych řekl, že to souvisí s aktivací služby internet v mobilu. Samozřejmě k jejímu využívání z mé strany došlo až na druhý den po potvrzené aktivaci by sms. :tleskani
O2 se tímto připodobnila ke své konkurenci v tom horším slova smyslu.
Reklamace podána a neskrývám své zklamání. :-| Pokud bude kladně a rychle vyřízena, sdělím na stejném místě.
- čas neexistuje -
boban
Junior

Odeslat příspěvekod KarelMlha 23. 7. 2008 17:40

Zkusil někdo používat tu službu na něčem s windowsama, např. HTC. Chtěl jsem to zkusit s kartou. Na té mi přišlo po odeslání aktivační sms, že službu nejde aktivovat. Tak jsem to aktivoval na paušálu. Snad nebude problém.
KarelMlha
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 23. 7. 2008 18:27

Žádné omezení co se týče MT není.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka