Ja jsem mel k tarifu INDIVIDUAL zrizen balicek 20MB (celkem 355-,kc) na internetove surfovani v mobilu na mem SE K700i a to priblizne 2 roky,pred pul rokem jsem si to snizil na balicek 5MB (celkem 178-,kc) V mobilu jsem mel nastavene jenom parametry aby mi fungovalo MMS a parametr na surfovani v mobilu (APN=internet,PROXY=ne,...... a vsechno ostatni bud PRAZDNE nebo NE) a celou tu dobu uctovani OK!!! Pred 3 dny jsem zrusil balicek 5MB a zridil INTERNET V MOBILU (neomezeny) za 150-,kc ktery ted nove nabizi,takze ted platim jen pausal 178-,kc a jeste mi zbyde 28-,kc na SMS a dalsi blbosti ktere skoro vubec nepouzivam.

.Pro jistotu jsem se 2x ptal operatora jestli muzu pouzit nastaveni ktere jsem pouzival cele ty roky u tech balicku co jsem mel zrizene a bylo mi receno ze samozrejme.(podotykam ze jsem se ptal jen ze zvedavosti.

je logicke ze kdyz to bylo celou tu dobu OK ze to bude i ted.) Zridil jsem si to na konci mesice schvalne abych si to vyzkousel priblizne na prosurfovanych 2MB pro me ciste svedomi. Nechapu jak si muze nekdo neco zaktivovat a nastavit sam nebo i pres operatora a surfovat a surfovat jak blazen aniz by mel 100% jistotu ze ma vsechno OK. Pokud se mi nejakym zazrakem stane ze bude v necem problem pri vyuctovani tak me tech 2MB=240-,kc navic fakt nezabije (coz se nestane) ale z tech 28000-,bych zkoncil asi v blazinci,protoze reklamovat takou fakturu z operatorem je o nervy a penezich pokud reklamace nebude uspesna.(pravnik+prasky na nervy atd.

.Bezne jsem pouzival OSKARKA+E-MAIL v mobilu+OPERA MINI+JIMM+JAVOVE APLIKACE atd.
Jeste doplnim ze jsem pozadal o aktivaci operatora.Druhy den jsem si to overoval jestli to mam aktivovane a navic mi jeste prisla SMS ze mi preji prijemne neomezene surfovani v mobilu.