O2: Internet v Mobilu (FAQ na první stránce)

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod KarelMlha 23. 7. 2008 18:34

To mě trochu uklidnilo, ikdyž vše prozradí účet. Chci to zkusit jen na microsoft exchange a tam o rychlost nejde.
KarelMlha
Junior

Odeslat příspěvekod PokyX14 24. 7. 2008 04:20

Takže lidičky radost s internetem se nekoná, normálně mám měsíční paušál cca.600Kč, teď jsem zjistil poslední a...... 28tisíc Kč a nějaký drobný.....to by mě zajímalo kdo to bude platit, vypadá to že těch 700MB mi naúčtovali klasicky 0,03Kč za 1kB, volal jsem na operátora a prý jeste nejde kouknout do faktury, tak to budu průběžně zkoušet a podám reklamaci, nikdy se mě operátor neptal při aktivaci ani při kontrole zda je to aktivované na typ mobilu.....a že prý neměli ani problém s účtováním....kua ať mě ten o2 nese*e, udělají něco a pak jakoby nic.....28tisíc si vydělám rukama za 3měsíce.....mají v tom pěknej bordel....uvidíme co bude dál, samozřejmě budu dále informovat a co vy další, taky nějaké problémy? Přeci jen 600Kč a 28000Kč je velký rozdíl, ne?
PokyX14
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snekac 24. 7. 2008 06:19

Hlavně si nech dát odklad platby než se vyřeší reklamace.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KarelMlha 24. 7. 2008 06:32

To moc k radosti není. :hmm: Jak to tak vypadá, zkusím provoz pár dní a pak to deaktivuju, nebo to nechám projít bez používání a uvidím co z toho vyúčtování vyleze. Po zbytek budu používat data od TM.
KarelMlha
Junior

Odeslat příspěvekod havros 24. 7. 2008 08:02

Jóó, to je ten pilotní provoz :lol: Musíme počítat s tím, že každý druhý bude reklamovat vyúčtování :potichu
| iPhone 16 Pro Max |
---
havros
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido+ 24. 7. 2008 09:50

Zda se ze se uplne presne opakuje situace jako pri zavedeni prvniho data nonstop. U toho byly podobne zmatky s uctovanim bezne.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod marzon 24. 7. 2008 09:57

Já si osobně vůbec nemohu stěžovat,vše jde jak píše operátor.Využívám službu Internet v mobilu pro mojí předplacenku za 40kč,po třech dnech provozu zatím žádný odečítání. ;-]
marzon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tonda512 24. 7. 2008 11:32

Ano, u predplacnek problem nei a pokud by byl, tak si toho vsimnes hned. Horsi to maji pausalni zakaznici, ocekavam fakturu podobnou tem 28 000 kc. Akorat me prijde az tak za mesic, tak to bude jeste vice.
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod petrjanik 24. 7. 2008 13:02

tak mohu v klidu prohlásit, že u mne překvapení s fakturou nenastalo :potichu . Při správném nastavení (což si sám telefon provedl po zakoupení - není od O2) a při použití webu (OperaMini), ICQ (přes Jimm) a emailu (pomocí ProfiMail) nenastaly žádné peroblémy a poslední faktura se od těch přechozích nijak neliší - jen očekávané navýšení o paušál :tleskani .
Nokia 6110 Navigator, 2GB microSD, NOKIA 5800 XM Blue
petrjanik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marzon 24. 7. 2008 16:23

A ten provoz služby je ještě zatím zkušební,takže ho mohou klidně vypnout,nebo už je to natvrdo a vyzkoušenné ??
marzon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snekac 24. 7. 2008 19:31

Služba se rušit nebude...
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod locomachine 24. 7. 2008 21:51

Koupil jsem si za necelou stovku u O2 předplacenku, a těšil se jak si to na htc s710 Vox aktivuju a užiju si více než dvojnásobný FUP proti tm. A prd. Internet jsem pro O2 nastavil a rozchodil. Ale po odeslání aktivační sms byla odpověď Službu nelze aktivovat. Na *11 sem se dozvěděl, že jen vyjmenované founy a jiný kecy prdy beďary. Kdyby někdo věděl budu happy.
locomachine
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tonda512 25. 7. 2008 08:12

S tim asi nikdo nic nenadela, vyjadreni bylo takove, ze sluzba pojede urcite na telefonech, ktere jsou uvedene v seznamu podporovanych zarizeni. Po skonceni zkusebniho provozu se ma seznam vyrazne rozsirit.
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fido+ 25. 7. 2008 11:31

Mozna by bylo reseni pujcit si od nekoho podporovany telefon a z nej odeslat aktivacni sms.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod gremlins 25. 7. 2008 16:02

Ja jsem mel k tarifu INDIVIDUAL zrizen balicek 20MB (celkem 355-,kc) na internetove surfovani v mobilu na mem SE K700i a to priblizne 2 roky,pred pul rokem jsem si to snizil na balicek 5MB (celkem 178-,kc) V mobilu jsem mel nastavene jenom parametry aby mi fungovalo MMS a parametr na surfovani v mobilu (APN=internet,PROXY=ne,...... a vsechno ostatni bud PRAZDNE nebo NE) a celou tu dobu uctovani OK!!! Pred 3 dny jsem zrusil balicek 5MB a zridil INTERNET V MOBILU (neomezeny) za 150-,kc ktery ted nove nabizi,takze ted platim jen pausal 178-,kc a jeste mi zbyde 28-,kc na SMS a dalsi blbosti ktere skoro vubec nepouzivam. :-) .Pro jistotu jsem se 2x ptal operatora jestli muzu pouzit nastaveni ktere jsem pouzival cele ty roky u tech balicku co jsem mel zrizene a bylo mi receno ze samozrejme.(podotykam ze jsem se ptal jen ze zvedavosti. :-) je logicke ze kdyz to bylo celou tu dobu OK ze to bude i ted.) Zridil jsem si to na konci mesice schvalne abych si to vyzkousel priblizne na prosurfovanych 2MB pro me ciste svedomi. Nechapu jak si muze nekdo neco zaktivovat a nastavit sam nebo i pres operatora a surfovat a surfovat jak blazen aniz by mel 100% jistotu ze ma vsechno OK. Pokud se mi nejakym zazrakem stane ze bude v necem problem pri vyuctovani tak me tech 2MB=240-,kc navic fakt nezabije (coz se nestane) ale z tech 28000-,bych zkoncil asi v blazinci,protoze reklamovat takou fakturu z operatorem je o nervy a penezich pokud reklamace nebude uspesna.(pravnik+prasky na nervy atd. :-) .Bezne jsem pouzival OSKARKA+E-MAIL v mobilu+OPERA MINI+JIMM+JAVOVE APLIKACE atd.

Jeste doplnim ze jsem pozadal o aktivaci operatora.Druhy den jsem si to overoval jestli to mam aktivovane a navic mi jeste prisla SMS ze mi preji prijemne neomezene surfovani v mobilu.
gremlins
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka