O2: Internet v Mobilu (FAQ na první stránce)

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod glock69 25. 7. 2008 17:45

2: locomachine :

Každý den je bombarduj na infolince. Mě to trvalo 6 dnů(včetně víkendu), než se mi to podařilo rozchodit. Operátoři a operátorky pokaždé poradí něco jiného(např. výměna SIM :-)) - dnes to funguje i na té jakože špatné...), chce to vydržet a pořád otravovat. No a taky jsem se zasmál, že můj případ byl předán k řešení na technické oddělení O2, výsledek může být až do 30 dnů, jediný , kdo má k odpovědi přístup, je slečna, která tento požadavek zaslala, ona se Vám ozve. Neozvala, ale už to fakt konečně funguje. Takže paráda.
glock69
Junior

Odeslat příspěvekod PokyX14 26. 7. 2008 06:35

Takže jsem teď volal na operátora, fakturu už měli v systému, částka byla vysoká jak se dalo čekat kvůli špatně zaúčtovánému internetu.....odložila platba a řekla ať pošlu písemnou reklamaci......co myslíte, musím to psát nebo to jde vyřešit jiným způsobem, ta reklamace, na jejich webu není nějaká kolonka "napište nám" vím že to tam bývalo anebo nedá se reklamace vyřídit přes operátora, poraďte....
Jinak jak tady někdo psal v příspěvku nedávno, já jsem mel jeste na starým telefonu o2 email plus.....20MB, 355kč, bez problémů......přeci vím že to běží přes apn internet a taková lama nejsem že bych si to neuměl nastavit.....dyť u starého již takřka vyřazeného siemensu cx65 jsem si datové profily nastavoval poprvé když jsem nevěděl co a jak kolem půl hodiny....a surfovat jak blázen, proč ne, chtěl jsem vědět, jestli se mi sníží rychlost.....a jelikož mi to blbě zaúčtovali tak mi rychlost snížit nemohli, za 14dní co jsem mel tu službu jenom traffic více než 700MB.
Snad mi tu reklamaci uznají, jinak nevím, zatím jsem jakžtakž v klidu, uvidíme....dám vědět
PokyX14
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod glock69 26. 7. 2008 08:06

A je nějaký legální způsob,jak je přesvědčit,aby na infolince pomohli s podáním reklamace?Moje zkušenost je taková,že všichni operátoři tvrdí,že reklamací je možné podat pouze písemně a přes info to nejde.A u konkrétně Vodafonu doslova.A taky co není doporučeně,to se cestou ztratí..Sorry za OT.
glock69
Junior

Odeslat příspěvekod X-Brace 26. 7. 2008 08:17

U O2 to máte pro mobilní služby skryté pod Napište nám, když dáte vyúčtování a reklamace je to jen pro pevné linky :roll: pro mobily je to zde http://www.cz.o2.com/osobni/cz/pece_a_p ... index.html
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 26. 7. 2008 09:33

U mobilní části O2 nevím, ale u pevných linek se reklamace dá podat přes telefon.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jakoubek23 27. 7. 2008 08:33

Zdravim, aktivoval jsem si tuto sluzbu na HTC Touch Diamond. Dnes rano sem volal na infolinku poptat se jak to vypada a jestli se teda muzou pouzicat aplikace jako icq. Bylo mi receno ze zdarma je jakakoli aplikace ktera vyuzije k pripojeni gprs nebo umts. No jdu si uzivat a doufat ze se nedockam nejakeho silenrho uctu.
Jakoubek23
Junior

Odeslat příspěvekod lukas.elko 27. 7. 2008 08:57

Nevi někdo kolik asi tak stojí aktualizace pocasi na htc touch diamond bez toho aby měl aktivovanej O2 internet v mobilu.Dík za odpoved.
lukas.elko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zakk 27. 7. 2008 09:00

Tak mi přišla faktura.18.jsem si službu aktivoval a 20. mi končí zúčtovací období.Když jsem fakturu viděl,tak jsem se zděsil.2000kč za gprs.Tak jsem hned volal operátorovi a prý mám poslat písemnou reklamaci.Docela mě i zarazilo 300kč za wap,který vůbec nepoužívám,jen o2 active,ale ten má být zdarma(alespoň ten obsah,na který se dívám). No nemám vůbec radost. Snad reklamaci vyřídí v můj prospěch.
Macbook Pro 13´ + iPhone 4S White 16GB
Zakk
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 27. 7. 2008 09:13

Sakra já když vidim ty příspěvky, tak na to snad do 11 srpna kašlu...
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod locomachine 28. 7. 2008 14:17

Tak jsem tu předplacenku(s původním kreditem 50,- Kč) dobil o 200,- a najednou to operátorka zaktivovala v cukuletu. A vypadá to v pohodě.
locomachine
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xcvb 28. 7. 2008 20:18

tak jsem si to byl dneska aktivovat.....
kdybych na toto fórum narazil dřív, tak tam určo nejdu.... teď budu akorát čekat, kolik si zaúčtují.......

jak je to později s možností připojit mobil k notebooku? zkusil jsem takhle načíst asi 20 kb a šlo to, ale otázka zní - je to dovoleno?
xcvb
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xcvb 28. 7. 2008 20:26

narazil jsem při googlování totiž na tento text:

Několik dnů po spuštění této služby byla Telefónica O2 nucena pozastavit nové aktivace, a to z důvodu chybné marketingové kalkulace, která zapříčinila neúměrný nárůst zatížení sítě obrovským počtem zájemců. Společnost momentálně pracuje na úpravě detekčního SW, který zamezí využití služby pro jiný účel než byla určena, tedy pouze pro prohlížeče v mobilních telefonech.
xcvb
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tonda512 28. 7. 2008 21:04

Takže máme po icq zdarma....jsem zvědavej, jestli nám to vůbec někdo bude ochotnej sdělit, nebo mi to sdělí částka na paušálu...
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Snekac 29. 7. 2008 06:15

A ten zmiňovaný vygooglovaný text se zdá být podrvh. Nikde jinde na něj totiž nenarazíš...
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Michal P 29. 7. 2008 06:27

Těžko říct zda-li je to podvrh, ten text údajně pochází od ČTK, ale přístup k jejich zprávám je jen pro registrované. ten vygooglený text je jen komentář ke článku na http://www.sms-zdarma-o2.cz/telefonica- ... l.a15.html
Pokud má někdo přístup ke zprávám od ČTK, mohl by to prosím ověřit?
...
Michal P
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka