od PokyX14 26. 7. 2008 06:35
Takže jsem teď volal na operátora, fakturu už měli v systému, částka byla vysoká jak se dalo čekat kvůli špatně zaúčtovánému internetu.....odložila platba a řekla ať pošlu písemnou reklamaci......co myslíte, musím to psát nebo to jde vyřešit jiným způsobem, ta reklamace, na jejich webu není nějaká kolonka "napište nám" vím že to tam bývalo anebo nedá se reklamace vyřídit přes operátora, poraďte....
Jinak jak tady někdo psal v příspěvku nedávno, já jsem mel jeste na starým telefonu o2 email plus.....20MB, 355kč, bez problémů......přeci vím že to běží přes apn internet a taková lama nejsem že bych si to neuměl nastavit.....dyť u starého již takřka vyřazeného siemensu cx65 jsem si datové profily nastavoval poprvé když jsem nevěděl co a jak kolem půl hodiny....a surfovat jak blázen, proč ne, chtěl jsem vědět, jestli se mi sníží rychlost.....a jelikož mi to blbě zaúčtovali tak mi rychlost snížit nemohli, za 14dní co jsem mel tu službu jenom traffic více než 700MB.
Snad mi tu reklamaci uznají, jinak nevím, zatím jsem jakžtakž v klidu, uvidíme....dám vědět