jaká je vaše rychlost edge?

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod skoroandel 19. 4. 2005 22:50

Používám N 6230 a data unlimited od T-mobile, spojení většinou kabelem. S internetem, resp. s jeho rychlostí jsem celkem spokojen a zajímá mě, jak jste na tom v jiných městech. Jsem v Praze a při stahování videí dosahuji rychlosti 20-3O kB/sec. Jinak řečeno v průměru 1mega trvá 30-50 vteřin. Ani nevím, je to hodně, nebo málo? Jak jste na tom vy?
skoroandel
Junior

Odeslat příspěvekod SPY 8. 5. 2005 15:09

Mohl bych se te zeptat jak velky mas ping ( Odezvu ) ?
SPY
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Penik 8. 5. 2005 16:41

Já stahuji tak 25kB/s. Teď jsem zkošel odezvu na http://www.seznam.cz a byla v průměru 492 ms (min.: 405 ms, max.: 690 ms).

Jinak jsem také spokojen. Oproti klasickému GPRS je to pohoda.
Penik
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 8. 5. 2005 20:45

V době kdy GPRS začínalo (listopad 04), tak sem ho intenzivně používal.
Rychlost se pohybovala v rozmezí 10-25kB/s.
Operátor: T-Mobile
Lokalita: ČB
Mobil: Nokia 6230 připojena přes BT
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KubbY 14. 7. 2005 21:46

Jak už jsem jinde psal, EDGE je bomba věc. Mam ET a používám připojení na balkoně, když se hřeju na slunku :-) jinak mam ADSLko. Rychlost je 20 - 30kB/s podle toho co a jak dlouho stahuju, když je to velký soubor, třeba MP3 tak rychlost na max. a drží se stabilně. PING mam kolem 550 až 650 ms.
Lokalita Plzeň - Zad. Škvrňany, N6630 via USB Cable
BTSka je na věžáku v Mácháčkově ulici přímo na Albertem. Jsou tam i anteny pro CDMA :-)
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod narayan 19. 7. 2005 20:11

no ja mam pomalejsi EDGE tridy 4,ale i tak dosahuji stahovani rychlosti 15-20kB/s a ping asi 750ms,ale i tak mi to vcera stahlo 850MB film za nejakych 15hod. :oboze vivat ET ze aspon neco umi poradne :D
narayan
Kolemjdoucí