Dík moc za ty návody pomohlo to, zítra se zkusím připojit, teď nemám kredit. Jen se ještě zeptám, když bych byl připojen na 3G síti, Siemens SXG75 podporuje UMTS tak asi nebude stačit přenosová rychlost 115200bit/s?
Na víc mě to nepustilo, nevím, jestli to není tím, že jsem to instaloval jako BT zařízení a tím pádem obešel ovladače a nepřítomnost originálního SW k telefonu. Rád bych si zkusil surfovat max. rychlostí.
Sice pozdě ale přece jen jsem našel postup pro nastavení
http://o2rs.sk/nastavenie_internetu.htmlsnad to pomůže ostatním
Jinak jsem volal na O2 technickou podporu, na rovinu mě tam řekli, že nastavení nikde na webu nemají. Prostě takové krok po kroku návody nikdy prý neměli, odkázali mě na chytřejšího známého.
Pak se mě začal vyptávat, na co bych se takhle chtěl připojit. Prý že mám zkusit CDMA modem kvůli rychlosti a garantované podpoře a nastavení z jejich strany. Říkám, že to chci jen emaily jednou za týden a cena mě nezajímá. Operátor na mě hned vybafnul: „Zkuste Internet v mobilu, můžete prohlížet web z telefonu a ve vašem případě dokonce připojit i k počítači a data přenášet z telefonu do počítače. To vše v rámci balíčku. Ale je to omezené FUP.“
Proč to píšu? Jen mě to překvapilo sám mě nabídnul IVM na připojení s notebookem.
Co mě také zarazilo je to, že mě operátor neustále tvrdil že mám mít nastavený dobře telefon pro data. Konfigurační sms na wap, internet a mms jinak se prý z PC nikdy nepřipojím. Co je na tom pravdy?