O2 IVM a Mobilní internet - uplatňování FUP

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jaycob 4. 7. 2010 11:16

ahoj Fílo,

to se mi povedlo také, avšak na mnohem kratší dobu. Sehnal jsem si SIM na kterou byla dokonce aplikovaná přirážka 3 x 50% kreditu - tato akce byla aktivní někdy před půl rokem tuším... nebo čtvrt ?

No proč ti řikám, přirážka se mi načetla ihned po nabití 300 czk a byl kredit 500,- aktivoval jsem IVM a jel jsem nádherně bez FUP asi týden. Od zacatku druhého tydne se FUP aktivoval, protoze jsem SIM testoval na stahování a pár GB proběhlo.

zajímalo by mně tedy, zda by FUP limit nenaběhl, kdybych sim tolika nezatěžoval downloadem po xy GB.

Vyzkouším jej a dám vědět.
jaycob
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audiobullys 5. 7. 2010 11:08

vcera rano mi prisla sms ze mam prekrocenej limit a at si aktivuji internet v mobilu plus.
simka byla aktivovana v kvetnu 2009 na tarif a na ni od zacatku internet v mobilu asi az do listopadu 09.pak jsem ji nechal na zeru a znova si aktivoval tarif ke konci kvetna 2010 a na nem internet v mobilu.
net pouzivam na surfovani po webu, sem tam si stahnu 1-3 mp3 soubory okolo 180 mb, jednou v cervnu jsem si stahnul 700 mb soubor.
nejvic co me zarazi je ze za posledni tyden si nepamatuju ze bych si stahoval vetsi soubor nez 5 MB. mejly na tom telefonu nenacitam od toho mam jinej.
akorat co me napada je obcasne pouziti Opera Mobile .
na o2pripojse mi to furt ukazuje tu stejnou kravinu co jsem sem psal , fup 37.5 GB a 0 preneseno.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miclha 8. 7. 2010 11:06

Sim 2007-bez fup.
Rychlost v OSTRAVE stale okolo 2-3 mbit/s, stahnuto za minuly mesic cca 2gb. Na o2pripojse radsi nejdu bo se bojím že mě tak akorát připojí k fupu :D
miclha
Junior

Odeslat příspěvekod ticho88 10. 7. 2010 23:12

Dobrý večer, mám aktivovaný paušální internet v mobilu za 150kč a měl by tam být FUP 150MB, ale dneska mi přišla SMS: "Vážený zákazníku, právě jste dosáhl limitu přenesených dat za sedmidenní období, do konce tohoto období bude rychlost stahování omezena." Přenesených dat mám asi 8MB. Je to normální? Proč je to jen sedmidenní období a jen 8MB?
iPhone 4 16GB
ticho88
Junior

Odeslat příspěvekod Sasakr 11. 7. 2010 00:15

Sedmidenní období to je, je to napsané v podmínkách. Nicméně nemělo by to být 8MB, nýbrž 37,5.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod bigm 12. 7. 2010 17:29

Add, jak psal Fila před týdnem, tak se mi to jeví, že na SIMce mojí ženy to také přestalo počítat data a FUPovat.
bigm
Junior

Odeslat příspěvekod bigm 14. 7. 2010 10:40

Je možné, že jim to občas blbne. Protože občas se to počítadlo zaastaví a ukazuje dva týdny staré data, občas ukazuje to výchozí nula nula nic k 1.1.0 a občas to vypadá aktuálně. :-)

Jinak jsem předevčírem kupoval předplacenky, aktivoval na nich IVM+ a počítání na nich naskočilo také okamžite s tím limitem 125 MB týdně.
bigm
Junior

Odeslat příspěvekod miclha 14. 7. 2010 11:25

Zajimal by me tarif od O2 internet blackberry, stoji stejne jako internet plus ale je neomezeny, nechapu, to je jako jen pro blackberry? Co je to za znevyhodnovani,..?
miclha
Junior

Odeslat příspěvekod KubbY 14. 7. 2010 11:39

Je tam povolen pouze protokol pro komunikaci s BB serverem
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miclha 14. 7. 2010 12:47

aha, tat to je mi na .... Skoda ze aspon za tech 400 to neni neomezene, to je tak max. co bych dal, a byl by to trhak.....
miclha
Junior

Odeslat příspěvekod KubbY 14. 7. 2010 13:16

zadny operator te neda neomezeny mobilni net za nizke penize, to by byl sebevrah, pokud potrebujes neomzene pripojeni tak si porid ADSL, Kabel, FTTX nebo WiFi (tam te ale taky nebudou mit radi)
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 14. 7. 2010 20:57

tak jsem se po dlouhy dobe podival na o2pripojse pres vestaveny prohlizec, kdyz teda rikate ze to obcas blbne a obcas funguje . a nestacim se opet divit
vazeny zakazniku , nyni na vas. pripj. nelze aktivovat vyhodnejsi variantu datoveho tarifu .
statistiky prenesenych dat
preneseno 33 z 37,5 GB
casove obdobi 9.7.-16.7.2010 cas mereni 14.7. .....
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ondrej1 16. 7. 2010 12:56

Přidám do statistiky - předplacenka z 4/2010 bez FUPu i po opakované aktivaci, přeneseno asi 110MB za pět dnů. Počítadlo na o2pripojse nefunkční (ukazuje nulu).
Ondrej1
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 16. 7. 2010 14:00

Dnes večer aktivuji IVM potřetí na starší kartě, dám vědět.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 16. 7. 2010 16:45

no to do par dni ondrej1 tam ten fup budes mit neboj, taky jsem si rikal ze par stovek MB za stazeny mp3 na simce nic neomezi a po par tejdnech uz tam byl FUP a simka byla pouzivana uz pred rokem s netem v mobilu.
audiobullys
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka