O2 IVM a Mobilní internet - uplatňování FUP

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ondrej1 16. 7. 2010 18:36

Podrobnosti ke mně: karta objednána zdarma poštou, aktivována (nabita) 14.4.2010 plusminus pár dní. Nejdřív na ní byl IVM zadarmo na měsíc, poté dle potřeby, když jsem byl na víkend pryč, čtvrtek(pátek) aktivace, následující středu deaktivace, celkem pětkrát (tedy v průměru dvakrát za měsíc). V době, kdy se FUP uplatňoval takto použita celkem minimálně třikrát, z toho aspoň dvakrát FUP přetažen, a to několikanásobně. V současné době je IVM neaktivní, při dalším použití budu o případných změnách informovat.
Ondrej1
Junior

Odeslat příspěvekod Burik 17. 7. 2010 07:51

zdravím..FUP na mé simkartě je stále neaktivní..nejsem nijak omezen..simkarta byla aktivována v květnu 2010

// Fíla: díky, přidáno do statistiky
Burik
Junior

Odeslat příspěvekod Sasakr 17. 7. 2010 13:29

Momentálně jsem bez IVM, aktivovat budu možná na přelomu července a srpna a používat ho budu hodně, takže sám doufám, že FUP nebude. Čili vás tu budu informovat.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod wit.cz 17. 7. 2010 20:57

sim stara 4 roky, net zapnut poprve a placene (nebo mozna drive na mesic zdarma, to uz si nepamatuji) a FUP hned prvni hned
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bigm 17. 7. 2010 21:20

Fíla píše:Chtěl bych poprosit ty, kteří v minulosti uvedli, že se jim FUP neuplatňuje, zda by mohli napsat, jestli tento stav u nich dosud přetrvává nebo již ne.

Jak firemní karta s paušálem, tak i osobní předplacenka stále bez FUP/počítání na IVM.
bigm
Junior

Odeslat příspěvekod magellan 17. 7. 2010 23:00

SIM z 06/2010, po mesici IVM zdarma
zatim se na tom webu nic nepocita a limit to uvadi 37.5GB. Ale snazim se to pouzivat rozumne (tj. malo :) ), IM a trochu web vetsinou pres Operu Mini takze zatim jsem se na ten limit stejne ani jednou nedostal.
magellan
Junior

Odeslat příspěvekod MSwamp 18. 7. 2010 12:04

Taky se přidám.
Sim z dubna 2006 - paušál. V březnu 2008 převedena na menší firmu s rámcovou smlouvou (možná to může hrát roli) IVM aktivován v listopadu 2008 a používán bez přerušení až do teď. Malý přenos dat (do 12 MB na měsíc, jen icq a opera). FUP není uplatňován. Ukazatel indikuje "přeneseno 0 z 37,5 GB" Koupil jsem si Samsung wave tak dat bude po Nokii 6300 více a budu informovat co dělá FUP.

P.S. Fíla, promiň, že píšu až po aktualizaci statistiky.
Chceš-li být hodinu šťastný - opij se.
Chceš-li být celý večer šťastný - jdi tančit.
Chceš-li být tři dny šťastný - ožeň se.
Chceš-li být týden šťastný - poraž vepře.
MSwamp
Junior

Odeslat příspěvekod Ondrej1 18. 7. 2010 12:33

Fíla: omylem jsem se v nové statistice dostal do skupiny FUP. Jsem bez FUP.
Ondrej1
Junior

Odeslat příspěvekod taylor729 20. 7. 2010 00:20

prepaid SIM aktivní od září 2008, v květnu 2009 přechod na paušál. FUP je již aktivní.
taylor729
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 20. 7. 2010 09:38

Ja vlastne taky jednu mam :-) Tak je z leta 2009 a bez FUP. Neustale se obnovuje IVM.

// Fíla: doplněno do statistiky ;-)
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod legomaniak 20. 7. 2010 12:15

Mam Eurotel predplacenou simku z roku 1999 nebo 2000 uz si nejsem jistej. FUP se neuplatnuje!
Ted prejdu na Neon XL s 50% slevou tak doufam ze nebudu branej jak novej zakaznik s Fupem. :-)

Stim Mobilni Internet Start to uz mate otestovane ze to jede bez FUP?
Naposledy upravil legomaniak dne 20. 7. 2010 23:20, celkově upraveno 1
legomaniak
O2 fanatik

Odeslat příspěvekod wit.cz 20. 7. 2010 18:37

simka z lonskeho leta, třikrát přerušen IVM a stále nastesti bez FUP :klep :klep

a tohle se mi objevuje pri podivani se na o2pripojse ... není to moje číslo, je tam úplně cizí!!
Výstřižek2.JPG
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cupp 20. 7. 2010 22:11

Předplacenka používám téměř 10 let doteď bez FUP,IVM používám od testovaci verze bez přestávky v pátek sms odečteno 20kč za gprs,dnes poslána SMS o přesáhnutí limitu a aplikován FUP.
cupp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audiobullys 21. 7. 2010 05:32

me se vo vikendu na pripojse zobrazovaly jen cizi cisla vetsinou firemni.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod AngeloLelo 21. 7. 2010 23:28

mam takovou otazku, v techzone mam pro internet v mobilu pouzit kterou konfiguraci? díky
AngeloLelo
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka