Internet do NTB v Německu na 3 měsíce

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod xcmaniax 26. 4. 2010 08:31

Dobrý den,

v květnu odjedu na 3 měsíce do Německa a budu potřebovat nějaké připojení do notebooku. V místě kde budu bydlet není hotspot, takže nějaký 3G mobilní. Budu tam na pracovní cestě, takže nebudu mít smlouvu s německou firmou. Dá se něco sehnat jen na ty 3 měsíce a s nějakým rozumným FUP (tak 5GB měsíčně). Díky
xcmaniax
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 26. 4. 2010 12:03

Pokud tam je signal site E-plus tak predplacenku operatora Blau. Internet vyjde na 9,90 eur mesicne s fupem 1 GB a nebo na 19,90 bez fupu.

Ceny volani take prijemne. 0,09 eur za minutu volani do jakekoliv nemecke site. Tarifikace 60+60.

Viz www.blau.de
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod legomaniak 26. 4. 2010 12:50

E-plus bych nebral potore maj minimalni pokryti 3G a maj jen 3G UMTS zadni HSDPA pouze UMTS ;-)

To za 9,90 od blau ma 1GB.. ale po 1GB se bude uctovat za kazdej MB 24ct! :)

Pokud chces 5GB fup .. tak bych bral Tchibo .. koupis to v kazdym Tchibo kafe shopu stoji tam 20€ Mesicne 5GB fup! A mas v kazdym vecim mestecku HSDPA/HSUPA! :-)
http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.e ... ource=NAVI

Pokud chces levnou variantu .. tak bych bral original o2 kartu .. dobyl a objednal Internet v Mobilu za 10€ Mesicne je tam FuP 200MB ale vetsinou te to zastavi az u 500-1500MB ! Pak mas GPRS rychlost!
A je to uplne neomezenej net! ;-)
http://o2online.de/nw/active/handy/hand ... TabbedArea
Kdybis potreboval pomoc tak staci SMSka na 017651255131 o2 can do ;-)

Kam vubec jedes? kvuli pokryti? ;-)

Kdybich napsal nekde nejaky chybu .. tak bydlim od 4 roku v nemecku ;-)
legomaniak
O2 fanatik

Odeslat příspěvekod xcmaniax 26. 4. 2010 13:05

Díky za odpovědi. To Tchibo vypadá dobře. Jedu do Essenu. Samozřejmě ještě napíšu do firmy, jestli mi na ty 3 měsíce nepůjčí nějakou jejich datovou kartu. Co jsem koukal na hlavní operátory, tak chtějí 2 letý závazek.
xcmaniax
Junior

Odeslat příspěvekod legomaniak 26. 4. 2010 14:53

To Tchibo jede v o2 sity v Essenu budes mit urcite vsude HSDPA/a nekde taky HSUPA :-)
legomaniak
O2 fanatik

Odeslat příspěvekod penav 26. 4. 2010 21:01

Ahoj, je možné na sim od tchiba provozovat VOIP ? Potřebuji odzkoušet mé nonGEO číslo. Dík
penav
Junior

Odeslat příspěvekod Netro 26. 4. 2010 21:15

Skus pozret temu Internet v zahranici, Nemecko tam urcite je -
viewtopic.php?f=17&t=1084012
3210 > 3510i > 6070 > N95 8GB
peace & luv...
Netro
Junior

Odeslat příspěvekod legomaniak 27. 4. 2010 10:45

Nemecky o2 neblockuje zadni Voip muzes si delat co chces ;-)
legomaniak
O2 fanatik

Odeslat příspěvekod penav 27. 4. 2010 16:03

Dík za info :-)
penav
Junior

Odeslat příspěvekod legomaniak 27. 4. 2010 21:11

o2-de sem dneska testoval :-) pro tebe :D takhle to jede i vecer porad ;-) pokud si v HSDPA :)
Obrázek

Testovano v Nürnberg
S Huawei E160
legomaniak
O2 fanatik

Odeslat příspěvekod penav 30. 4. 2010 21:40

Takže dnes jsem se pokusil získat sim kartu od Tchiba, ale milá paní prodavačka mě nedala žádnou šanci, nemám adresu v německu, takže teď nevím co dál kurňa. Pro zajímavost byla to prodejna v Kaufpark Nickern.
penav
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 30. 4. 2010 23:33

mozna jestli neco neni na ebay.de za simky, videl jsem tam modemy na 3G, u simek si nejsem jist. ale inzeraty bude asi posledni sance pokud neni nikdo znamej Nemec na kteryho by se to dalo koupit.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod legomaniak 1. 5. 2010 08:17

Tj skoda! Mas moznost skusit si nejakou vymyslet :D nebo si koupis o2-de simku v o2 shopu tam holt stoji tech 5GB fup 25€ .. nebo ten mobilni za 10€ s 200MB/fup ale muzes to pouzivat i na surfsticku :-)
legomaniak
O2 fanatik

Odeslat příspěvekod penav 1. 5. 2010 20:11

No ta starší, silnější a neústupná paní prodavačka vypadala nato, že když nahlásím nějakou adresu bude ode mě chtít určitě nějaký průkaz. Ještě to zkusím v Drážďanech na nějakou smyšlenou adresu, když ani to nezabere, tak pak někoho tady ukecám, aby mě ji koupil a poslal, a já mu zašlu 9,95 Euro :D
penav
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 2. 5. 2010 22:40

Ale vzdyt nejakou adresu mas kdyz tam jsi na 3 mesice. Tak uved tuhle adresu a je to.
Ja vzdycky kdyz kupoval kartu tak jsem uvedl adresu kde zrovna jsem a stacilo to. A ze ji nemam v ceskem dokladu nikomu nevadilo.
Fido+
Expert

Další stránka