Ahoj,
chci se zeptat, jelikož nemám vůbec zkušenost s těmito modemy, jaký si mám vybrat modem kvůli tohoho a jestli vůbec půjde elegantně dělat to co od toho nyní očekávám...Jestli jsem to pochopil, tak je jedno jaký modem si koupím, protože všechny jde použít se všemi opy, je to tak ?
Mám hodně sim karet od T-mobile, nebyl na nich aktivován dárek internet zdarma na prvních 14 dní...
Z určitého důvodu jsem si potřebuju aktivovat net na všech kartách (Cca 30-40 kusů). Každý den z každé té sim karty se musím pomoci modemu připojit k internetu..
Měnit pořád simky v jednom mobilu je zdržující a člověk pořád mobil vypíná-zapíná, vyndává baterku apod.
Chci se tedy zeptat zda stačí vždy vložit simkartu, být chvíli na netu, vložit další a pořád dokola..Zda to není problém a zda díky toho, že vyhde k výměně tel. čísla se nemusí projít ještě nejakám procesem..Předpokládám, že poprvé se nainstalují drivery a pak už to jde jak po másle..Nebo se pletu ?
Budu používat především T-mobile karty, ale chci se zeptat zda musí být ten modem jen od t-mobilu a nebo je jedno jaký si na aukru koupím ?
Mám teĎ vyhlednutý tento:
Vodafone Mobile Connect flash K3765 (Huawei)
Modem budu využívat jen pro připojení ke stolnímu PC.
Děkuji