Tak jsem loni chválil a chválil Vipme paket, že z balení za 20kuna si člověk aktivuje sedmidenní připojení s FUP 250.
To mi stačilo a bylo to super.
Letos jsem ale narazil. Česká spořivost mi nedala, nekoupil jsem nový osvědčený balíček za Dvadeset

ale pouze dobíjecí bon za 15.- ke staré simkartě.
Operátor se pochlapil a k novému kreditu připsal i zbytek kreditu od loňska z čehož jsem měl samozřejmě radost. Až do chvíle, kdy jsem zjistil, že platnost kreditu se nejlevnějším bonem prodlouží jen o 3 dny.
Aktivovaný balíček mi tak po třech dnech zdechnul. Se skřípěním zubů jsem vyrazil do sámošky a u kasy koupil 30kuna bon.
Před dobitím mi přišlo několik sms o tom že VIP PAKET mi byl pro nedostatek kreditu Isključen.
Proto jsem po dobití opět poslal aktivační sms. Paket se aktivoval a k mému překvapení neubyla z nového kreditu ani Lipa.
Třicetikunový bon už prodloužil platnost o pár dní přes délku pobytu ( ale i tak to bylo zas jen pár dní - čekal bych aspoň měsíc )
Paket platil 7 dní od první aktivace po příjezdu. Nepočítal se teda od druhé aktivace jak by si mohl nějaký rozený optimista myslet. Kreditu ale bylo dost, tak jsem i na zbylé tři dny aktivoval Paket ještě jednou za 10,16KN.
Poučení pro ostatní - čtěte údaje o životnosti kreditu a nesnažte se ušetřit za každou cenu.
PS- v den odjezdu bytný Ivan pověsil na dveře cedulku, že pro velký zájem pokryl barák BESPLATNIM wifi.
Kdyby snad někdo chtěl VIP simkratu se zbytkem kreditu aby ji použil třeba na mobilesurf.S rád mu ji za pár kaček přenechám. Kvůli tarifům české pošty je ale nerentabilní to posílat, takže v ůvahu přichází osobní předání Hradec+Pardubice.