Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
čert17 píše:Takže pokud tomu dobře rozumín,pak tarif Smart i Smiley neobsahují sim kartu.Tu je potřeba koupit jako Start paket za 25 Kn a přikoupit nejmenší bon za 25 Kn.
yees píše:Mam zakoupenu nicrosim s 1GB dat od operátora VIP. Je možné někde zjistit zbývající kapacitu?
kami4 píše:Dobrý den,koupila jsem si v Chorvatsku SIM t-mobile za 50 hrk,mám v tom dvě SIM,absolutně nevím jak to aktivovat,modem mám svůj,může mi někdo poradit?Zkoušela jsem poslat aktivační sms,ale nejde to ani odeslat.Děkuji za radu.
ironmanik píše:zdravim, chzstam se 12.7. do chorvatska. chtel bych 3g modemem vztvorit Wifi hotspot a chorvatskou sim pouzvat jen na data. Poradite nebo nemate nekdo nejakou aktivni chorvatskou sim na prodej?
isquash píše:Tak sim karta Tele2 je ještě aktivní 180 dnů od posledního dne platnosti a dobu lze prodložovat dobitím kreditu.
Tak jsem koupil novou sadu za 50,- Kn a aktivoval za 35,- Kn tarif Smiley, který má 1,5 GB limit dat. Je o 500 MB výhodnější než tarif Smart.
to.tak píše:Pro Skype- upřesnění z předchozí stránky.
Tak VIPme mi po dobití 15kn starý kredit vrátilo né že né. Jenže se vloudila zrada. Patnácti kunový bon neprodlužuje živnost simkarty takže mám sice aktivní PAKET do osmého ale operátor mě upozorňuje že čtvrtého končí simka.
Ještě jsem na kartičce z vylomené simkarty vyčetl že za registraci do telefonního seznamu dávají 20kn tak to zkusím zachránit tím. Snad ji udržím při životě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků