Mobilní internet - Chorvatsko

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod čert17 25. 5. 2013 11:03

Prosba na "skype"ohledně otázky z 23.5.2013 od "čert17".Děkuji za ochotu.
čert17
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod skype 25. 5. 2013 11:30

čert17 píše:Takže pokud tomu dobře rozumín,pak tarif Smart i Smiley neobsahují sim kartu.Tu je potřeba koupit jako Start paket za 25 Kn a přikoupit nejmenší bon za 25 Kn.

Tarif a sim karta jsou dvě naprosto odlišné věci. Jinak máš pravdu.
Odeslat příspěvekod vorry 12. 6. 2013 13:08

Ahoj. Jak je to s tou platnosti kreditu u tele? Když si tedy koupím sim kde bude 25 bone a dokoupim dalších 25 bone. půjde mi aktivovat ten tarif smart? někdo tu psal ,ze mu to nešlo.,protože 25 bone má platnost jen 10 dnů a ten tarif 30. Díky.
vorry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod yees 12. 6. 2013 15:09

Mam zakoupenu nicrosim s 1GB dat od operátora VIP. Je možné někde zjistit zbývající kapacitu?
yees
Junior

Odeslat příspěvekod kami4 21. 6. 2013 19:12

Dobrý den,koupila jsem si v Chorvatsku SIM t-mobile za 50 hrk,mám v tom dvě SIM,absolutně nevím jak to aktivovat,modem mám svůj,může mi někdo poradit?Zkoušela jsem poslat aktivační sms,ale nejde to ani odeslat :-(.Děkuji za radu.
kami4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ironmanik 22. 6. 2013 09:17

zdravim, chzstam se 12.7. do chorvatska. chtel bych 3g modemem vztvorit Wifi hotspot a chorvatskou sim pouzvat jen na data. Poradite nebo nemate nekdo nejakou aktivni chorvatskou sim na prodej?
ironmanik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod isquash 26. 6. 2013 22:35

Hezký večer, někdo nějaké zkušenosti s aktivací karty TELE2 po zimní přestávce. Strčil jsem ji do telefonu a samozřejmě již vypršela, teď si přesně nevzpomenu na dny, ale tuším, že jsme tu probírali 270 dní.
Aktivoval ji již někdo a prozradí způsob či alespoň nasměřuje na stránky na jejich webu, kde to píšou?
Díky moc.
isquash
Junior

Odeslat příspěvekod isquash 30. 6. 2013 23:36

Tak sim karta Tele2 je ještě aktivní 180 dnů od posledního dne platnosti a dobu lze prodložovat dobitím kreditu.
Tak jsem koupil novou sadu za 50,- Kn a aktivoval za 35,- Kn tarif Smiley, který má 1,5 GB limit dat. Je o 500 MB výhodnější než tarif Smart.
isquash
Junior

Odeslat příspěvekod to.tak 2. 7. 2013 13:02

Pro Skype- upřesnění z předchozí stránky.
Tak VIPme mi po dobití 15kn starý kredit vrátilo né že né. Jenže se vloudila zrada. Patnácti kunový bon neprodlužuje živnost simkarty takže mám sice aktivní PAKET do osmého ale operátor mě upozorňuje že čtvrtého končí simka.
Ještě jsem na kartičce z vylomené simkarty vyčetl že za registraci do telefonního seznamu dávají 20kn tak to zkusím zachránit tím. Snad ji udržím při životě.
to.tak
Junior

Odeslat příspěvekod skype 2. 7. 2013 23:13

yees píše:Mam zakoupenu nicrosim s 1GB dat od operátora VIP. Je možné někde zjistit zbývající kapacitu?

Jestli je z loňska, tak se obávám, že tam nebude nic. Jinak internet.vipnet.hr
kami4 píše:Dobrý den,koupila jsem si v Chorvatsku SIM t-mobile za 50 hrk,mám v tom dvě SIM,absolutně nevím jak to aktivovat,modem mám svůj,může mi někdo poradit?Zkoušela jsem poslat aktivační sms,ale nejde to ani odeslat :-(.Děkuji za radu.

T-Mobile bohužel osobně neznám
ironmanik píše:zdravim, chzstam se 12.7. do chorvatska. chtel bych 3g modemem vztvorit Wifi hotspot a chorvatskou sim pouzvat jen na data. Poradite nebo nemate nekdo nejakou aktivni chorvatskou sim na prodej?

Na prodej nemám, ale řekni na jak dlouho jedeš a kolik chceš dat, rád poradím.
isquash píše:Tak sim karta Tele2 je ještě aktivní 180 dnů od posledního dne platnosti a dobu lze prodložovat dobitím kreditu.
Tak jsem koupil novou sadu za 50,- Kn a aktivoval za 35,- Kn tarif Smiley, který má 1,5 GB limit dat. Je o 500 MB výhodnější než tarif Smart.

Momentálně asi nejlepší nabídka v HR. Ještě před pár týdny tam byl jen 1GB.
to.tak píše:Pro Skype- upřesnění z předchozí stránky.
Tak VIPme mi po dobití 15kn starý kredit vrátilo né že né. Jenže se vloudila zrada. Patnácti kunový bon neprodlužuje živnost simkarty takže mám sice aktivní PAKET do osmého ale operátor mě upozorňuje že čtvrtého končí simka.
Ještě jsem na kartičce z vylomené simkarty vyčetl že za registraci do telefonního seznamu dávají 20kn tak to zkusím zachránit tím. Snad ji udržím při životě.

To nevím, kde je chyba. 15kn bon má platnost 3dny a pak by mělo platit těch 270dní do konce životnosti karty.
Odeslat příspěvekod to.tak 3. 7. 2013 12:44

Tak to je možný že mi to ukazuje platnost kreditu a ne životnost karty. Každopádně bude zajímavé jestli mě to dovolí připojit internet po celou dobu platnosti balíčku nebo to s koncem platnosti kreditu nenechá mobil aní připojit
to.tak
Junior

Odeslat příspěvekod isquash 3. 7. 2013 15:00

Zapomněl jsem napsat, že za těch 50,- Kn to bylo balení Welcome to Croatia. Uvnitř se nachází návod, který je i češtině, tedy stejně jako v Duo paket od Tomata.
V návodu je uvedeno, že zjištění kreditu je kódem *150#, který je identický s kódem *130#. Po aktivaci tarifu SMiley lze ověřit zůstatek SMS a MB dat na účtu takto:
- pro SMS *150*8#
- pro data *150*7#

V případě aktivace Dodatne opcije pro data, lze ověřit zůstatek MB kódem *150*3#
isquash
Junior

Odeslat příspěvekod polda 3. 7. 2013 15:05

A ten Smiley dostanu jak?
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod isquash 3. 7. 2013 15:36

pošleš SMS s textem SMILEY na číslo 888
isquash
Junior

Odeslat příspěvekod polda 3. 7. 2013 15:46

I z toho WELCOME Croatia ?