Bohužel musím oponovat na výše uvedené, že by balíčky byly vázány na sim a ne na číslo... Ale i kdyby to bylo jak chtělo, tak pokud Vám simkarta nefunguje (ne Vaši vinou), tak Vám ji vymění včetně všech výhod atd.(musíte však starou-nefunkčí odevzdat, ztráta je malinko jiná kategorie)
Jednu z těchto nefunkčních karet jsem právě měnil, což dalo hodně přesvědčování, dohadování, telefonování atd. (na dlouhý povídání - celková doba řešení přes 30min. - pomohlo až donucení prodejce, aby osobně sim vyzkoušel přímo na vystaveném notebooku na prodejně). Co je důležité, internet začal běžet (balíček zkopírován na novou kartu - ověřeno na o2pripojse). Ale nastal nový problém a to, že se internet začal účtovat denně 30kč. Kredit bez problémů vrací, ale je to otrava. Tenhle problém aktuálně řeším.
Tohle téma jsem založil hlavně proto, abych zjistil, zda má někdo stejné problémy a mohli jsme to společně řešit a také abych zjistil, proč se to vlastně stalo, že přestal internet fungovat (pokud bude více zkušeností, dá se učinit nějaký závěr, ale pouze 4 případy je dost málo na nějaké závěry).
A výměnou se řeší jen důsledek a ne příčina - hlavně o tu mi jde (abych tomu mohl v budoucnu předejít a popř. poradit ostatním)
V O2 Vám nic neřeknou, protože to sami ani nevědí (nevěděli ani, že nějaká simkarta se 3 měs. internetu vůbec existuje - znají pouze 5 týdenní - jak na lince, tak i pobočce)