Nejlevnější internet s podporou BlackBerry

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 5. 7. 2014 20:04

Vodafone se ve čtvrtek rozhodl, že "zařízne" aktivaci BlackBerry server u tarifů s FUP menším, než 250 MB. Takže jsem nyní bez Internetu. Poradíte někdo nejlevnější internet do mobilu s podporou BlackBerry server? Mám totiž OS7 a tam bez toho Internet nefunguje.

Jako super by byl internet do tabletu od Vodafone, jenže to jde jen k RED tarifu. Mě jde jen o internet, volání to ani mít nemusí (volám z jiného mobilu).
FUP je celkem jedno, pokud to po vyčerpání funguje, klidně i malou rychlostí, jen aby šla Opera Mini (u Vodafone jsem měsíčně protočil i 500 MB, t.j. 2 krát tolik, než bylo FUP). Zkrátka aby to po vyčerpání FUP nepřestalo fungovat, nebo (hůř) se neaktivoval nějaký vyšší tarif.

Byl jsem v O2, tam mají nejlevnější za 300 Kč, jenže k tomu musí být ještě tarif za 249 Kč, u T-Mobile pán vůbec neví, co to BlackBerry server je a jestli v té jejich službě je. Nabízel mi tarif za 349 nebo předplacenku za 0,40 Kč za 1 MB.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Junior

Odeslat příspěvekod Tiskové oddělení Vod 7. 7. 2014 08:06

Hezký den, Patriku,
jestli jste měl BIS aktivní k Připojení pro mobil standard (či podobnému tarifu), tak se jednalo o naši chybu. Podmínky jsme totiž neměnili a BIS nabízíme zdarma k datovým tarifům od Mobilního připojení 500 MB (249 Kč měsíčně) a vyšším. Ondra
Tiskové oddělení a péče o zákazníky Vodafonu
Pro řešení konkrétních požadavků nás můžete kontaktovat přes ikonku webu.
Tiskové oddělení Vod
Zástupce operátora

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 9. 7. 2014 11:09

No, hezké od Vás bylo, že ve čtvrtek cca v 17:30 mi přestala fungovat obě telefonní čísla, mobil hlásil "SIM karta není vyhrazena". V "buřtstánku" v Arkádách Pankrác vůbec nevěděli co se děje, tvrdili mi, že jedna karta je anonymní a zrušená a druhou že jsem zrušil před dvěma měsíci. V pátek jsem tak musel jet na Vinici (kde je údajně jediné místo v celé ČR, kde jsou schopni o čísle něco zjistit, nechci ani domýšlet, co bych dělal, kdybych byl třeba z Brna, nebo nedej bože v zahraničí), kde mi konečně zjistili, co se děje, a že služba, kterou jsem využíval přes 2 roky najednou nefunguje. No nic, obě čísla jsem zrušil a hledám, kdo mi bude schopen nabídnout konurenceschopnou a hlavně FUNKČNÍ službu a ne že mi bez varování zablokuje nejen Internet, ale i volání.

Proto se ptám zde diskutujících, který operátor nabízí BlackBerry server za rozumných podmínek.

EDIT (18. 7.): Takže obě telefonní čísla zrušena, snaha o nějakou retenci veškerá žádná, ani jeden telefonát. Evidentně má Vodafone zákazníků dost a může si dovolit je ztrácet, aspoň se podle toho chová, viz nová akce: http://www.skrblik.cz/blog/pozor-vodafo ... te-platit/

Tak uvidíme, jestli jiný operátor se chytí příležitosti a nabídne něco pro odcházející klienty Vodafone.
Naposledy upravil Fíla dne 18. 7. 2014 09:17, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky sloučeny
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Junior