Vodafone - žádné FUP přes LTE?

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod harmiczek 25. 8. 2014 01:32

Zdravím,bydlím v lokaci která je pokrytá LTE a zjistil sem že i když vyčerpám FUP tak mi internet jede pořád stejně a omezení se vztahuje jen na HSPDA. Je to nějaká chyba nebo nějaká novinka Vodafonu na zpropagování LTE? V současnosti mám problémy se svým internetem a tak hotspot z LTE je skvělá věc :)
Naposledy upravil Fíla dne 25. 8. 2014 15:02, celkově upraveno 1
Důvod: upraven název tématu
harmiczek
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 25. 8. 2014 02:08

Já být tebou, tak se tím tady moc nechlubím, přečte si to VF Guru, a hned tě zpomalí… :-D Nicméně, je to zajímavé, mohlo by to být běžné u všech operatorů :)
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod myšpulín 25. 8. 2014 08:30

Vodafone Guru si to určitě nepřečte, až se tu ukáže Ondra, tak ti to vysvětlí. :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tiskové oddělení Vod 25. 8. 2014 13:23

Zdravím harmiczku,
o žádné takové akci tu nevíme a ani nemáme hlášeno víc podobných případů. Každopádně, pokud budete mít zájem, můžete nám napsat přes http://tam.je/forum, mrkneme na to :-) Ondra
Tiskové oddělení a péče o zákazníky Vodafonu
Pro řešení konkrétních požadavků nás můžete kontaktovat přes ikonku webu.
Tiskové oddělení Vod
Zástupce operátora

Odeslat příspěvekod radek_03 25. 8. 2014 13:44

harniczku, pokud je to tak jak píšeš, jsi debil ze to zmiňuješ, nebo ti to jede dál ale za peníze v rámci "zlepšení" služeb a ty zaplatíš majlant, v obou případech jsi pako ;-)
radek_03
Junior

Odeslat příspěvekod harmiczek 25. 8. 2014 18:09

Útrata mi nestoupá,to sem si hlídal,nezmiňuju úmyslně svoje číslo ani nic jinýho že... jen mě zajímalo jestli je to chyba nebo nějaká akce,opravit to ale rozhodně nechci :D.

A jestli někdo nevěří http://sdilej.net/?di=0140898399913
harmiczek
Junior

Odeslat příspěvekod radek_03 25. 8. 2014 18:51

hmm, dobrý, ale i tak bych ty zlodějský kriply neupozorňoval na chyby v jejich neprospěch, teď na to budou dávat pozor a opraví to a máš po ptákách...
radek_03
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 25. 8. 2014 18:58

Proč zlodějské kriply? Ty jsi idiot.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ramses33 25. 8. 2014 19:02

harmiczek píše:Útrata mi nestoupá,to sem si hlídal,nezmiňuju úmyslně svoje číslo ani nic jinýho že... jen mě zajímalo jestli je to chyba nebo nějaká akce,opravit to ale rozhodně nechci :D.

A jestli někdo nevěří http://sdilej.net/?di=0140898399913

Hmm tak ten měřič co máš namontovaný je zpomalovač telefonu, takový keylogger , podívej se i na jeho objem dat co ti sežral v telefonu a ta naměřená rychlost nemusí vůbec nic znamenat.
měřič rychlosti zkrátka měří dostupnou rychlost sítě bez ohledu na to, jak máš zaplaceno a tvůj fup.
ramses33
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod malejarda 25. 8. 2014 19:10

Take je tu ta zmena u Vodafone, ze ti nejak od poloviny zari po prekroceni FUPu automaticky nesnizi rychlost, ale misto toho navysi FUP za poplatecek.
malejarda
Junior

Odeslat příspěvekod radek_03 25. 8. 2014 19:46

tuto zlodějnu jsem měl na mysli...
radek_03
Junior

Odeslat příspěvekod misaan 25. 8. 2014 21:03

Stránky na měření rychlosti netu beží mimo FUP už delší dobu. Někdo objevil ameriku! A vše ostatní ti jede pomalu co? :D
misaan
Junior

Odeslat příspěvekod harmiczek 25. 8. 2014 21:53

Ne i stahování jede v pořádku normálně koukám na youtube a na jiný stránce na Anger Management,viz. http://sdilej.net/?di=3140899622113

A jinak je to puštěný na PC a je to jen webová stránka kdyby sis všimnul,a jinak aplikaci mám v telefonu a na WP mi teda žádný data nežere...
harmiczek
Junior

Odeslat příspěvekod lol7 26. 8. 2014 07:53

banda zavistivcu, mu to doprejte, ne? :)
lol7
Junior

Odeslat příspěvekod zajDee 26. 8. 2014 08:19

A neni v tech Windows napriklad vytocena VPNka?
zajDee
Junior

Další stránka