Reku píše:KONKRÉTNĚ ZDE: Vodafone lže o neomezenosti. Nic ho neomlouvá, je to.lež, protože restrikce uplatňuje.
ALE - nesbekritičtí totálně sobecký uživatel bez ohledu na kapacitu sítě pro ostatní jde jen za svým. Co chce sám. Přemýšlí jen stylem JÁ MÁM PRÁVO A JÁ CHCI ! Nezajímá ho, že sosači a sledovatelé 100000p videí ukrajují kapacitu sítě víc, než jen ti, co sledují internet, pustí si video v menším rozlišení a nesosají ve velkém S OHLEDEM NA KAPACITU PRO OSTATNÍ. Ne všichni totiž potřebují bič příkazů a zákazů, protože nějakou sebekontrolu mají.
Já bych třeba bral omezení z důvodu přetížení sítě, že v případě přetížení nějaké části sítě Vodafone pošle SMS s tím, že podle dat zařízne největší stahovače. Tenhle týpek sice ukrajuje kapacitu pro ostatní, ale pokud to BTS zvládá, tak v tom nevidím problém. Jenomže tohle je klasický FUP.
BigT píše:Podle mě Vodafone nijak nelže, jelikož nabízí neomezená data, nikoli rychlost. Vy, co si stěžujete, podívejte se pořádně na tu nabídku.
To snad nemyslíš vážně. V tom případě neomezený internet nabízí každý. Můžu udělat nabídku neomezeného internetu za 300 Kč jenom se zapomenu zmínit, že rychlost bude 32/16