Technici jsou borci co instalují satelity a televize a moc tomu rozumí
snoop69 píše:Dnes jsem na mapě objevil vysílač 1800MHz vzdálený 5,2km umístěný na vodovodní kouli, ale bohužel na ten se tablet nepřipojí. Je reálné, že anténa to zvládne ?
Pokud nemáš přímou viditelnost, tak NE. I kdybys měl viditelnost, tak by muselo být možné uzamknout kanál.
Ta jejich anténa zjevně není vůbec směrová...9
-- 23. 8. 2017 18:57 --RikerT píše:Já mám vysílač 500m, přímá viditelnost 800+1800. Co jsem zatím měřil tak modem na 800 se nedostal mimo špičku přes 35 Mbps. Na 1800 jsem na 50 Mbps, jenom brzo ráno ale, jinak taky 30-35. Upload drží na obou pásmech a kdykoliv 15-16 Mbps.
To samé +- na telefonu, nemám v okolí žádnou jinou bts.
Na Upload mají určitě shaper na těch 16 Mbit, víc to nejede a Download na 2 km mimo špičku
http://www.speedtest.net/my-result/i/2209830374A signál stále kolísá mezi 1/5 a 4/5 - na to asi nejde brát ohled, kdoví co to u LTE ukazuje... to je dané firmwarem modulu a firmwarem modemu...
Dostal někdo z LTE 800 víc jak 35 Mbit?
Johank: říkám celou dobu ze nahrazovat s tím dráty je blbost... tam kde tvrdili O2 ze pojede max 16 Mbit vdsl se mi podařilo 30-55/5Mbit... sync probíhal na 35/5 Mb, teď se to satirici kabelového svazku snížilo na 31/5 ... ale modem za 7000,- a know how, laik to neudela. Na diody moc nekoukat, zkontroluj DL rychlost někdy nad ránem a pak číslo vysílače jestli jsi na tom primárním... ale jak říkám, to sis moc nepomohl zrušením VDSL, protože patrne mas kapacitu na 8 Mbit VDSL Upload ale bohužel, oni mají zóny ... ve skutečnosti z tebe chtěli jen více peněz než se dělit s outuckem... kolik je dnes poplatek za LLU ví někdo? Kdysi to bylo snad 390 bez DPH