Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
guiz píše:JayDeeSq: Odpovím ti na tvoje dvě otázky.
Nedá a nelze.
DeathMasterCZ píše:Zdravím Vás, vidím že se zde řeší T-mobile pevný internet, tak jen pro info ohledně rychlostí RJ45 na Huawei B2338-168 (vnitřního modemu). Vzhledem k tomu, že tento modem používám i jako wifi AP, zajímalo mě, zda RJ45 na modemu mají podporu 10/100/1000 Mbps, řešil jsem propustnost, kvůli NAS serveru, a toto zařízení neběží více než 100Mbps. Je tedy možné, že si spolu úplně nerozumí switch (cisco) a modem, ale není to pravděpodobné. Píšu to sem hlavně proto, že tuto informaci jsem nevyčetl ze žádného datasheetu dodávaného k zařízení. Trochu jsem doufal, že když už zařízení disponuje standardem 802.11 AC, že bude vybaveno i GBit switchem. Není tomu tak.
BHMarten píše:DeathMasterCZ píše:Zdravím Vás, vidím že se zde řeší T-mobile pevný internet, tak jen pro info ohledně rychlostí RJ45 na Huawei B2338-168 (vnitřního modemu). Vzhledem k tomu, že tento modem používám i jako wifi AP, zajímalo mě, zda RJ45 na modemu mají podporu 10/100/1000 Mbps, řešil jsem propustnost, kvůli NAS serveru, a toto zařízení neběží více než 100Mbps. Je tedy možné, že si spolu úplně nerozumí switch (cisco) a modem, ale není to pravděpodobné. Píšu to sem hlavně proto, že tuto informaci jsem nevyčetl ze žádného datasheetu dodávaného k zařízení. Trochu jsem doufal, že když už zařízení disponuje standardem 802.11 AC, že bude vybaveno i GBit switchem. Není tomu tak.
router má 1Gbit - vyzkoušeno s QNAPem.. máš to i ve specifikaci :
LAN
10/100/1000 Mbit/s auto-negotiation
MDI/MDIX auto-sensing
IEEE 802.3/802.3u-compatible
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků