Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
tau1 píše:P.H. to,co jsi udělal s modemem by u většiny uživatelů PIV znamenalo odpojení od NETu na celých 6 hodin !!! Od půlnoci do šesti ráno dochází na většině území k řízenému vypnutí 2100 Mhz a 1800 Mhz a tudíž při uzamknutém pásmu je modem bez signálu...Třeba NET v noci nepoužíváš,tak ti to nevadí a ani jsi to nezjistil...Určitě to nikomu nedoporučuji,protože když i přes den vypadne pásmo nebo vysílač jsi úplně bez NETu a pásmo 800 Mhz sice běží pomalu(u mně tak kolem 15 Mbit),ale je na všech vysílačích funkční celých 24h...Lepší řešení tohoto T- Mobile nesmyslu je řízený restart modemu v 6h ráno každý den třeba zásuvkovým spínačem a poté celý den do 00h běží ta správná rychlost na vyšších pásmech LTE a nemusíš to každý den ručně restartovat...Služba PIV splňuje svou řádnou funkci pouze 18 hodin denně,bohužel...
Mobilen píše:Tak to by bylo uplne super, stacilo by mi i 15, hlavne at to nepadá. To co jsi napsal pro ten nejnizsi balicek(399 mesicne?)
petyo píše:Když tady řešíte rychlosti můžete mi napsat i ping? Uvažuji, že si to pořídím, protože místní wifi je tragédie.
snoop69 píše:Podle čeho T-Mobile určuje, jestli nasadí modem Huawei B2338-168 nebo Huawei B525 ? Všude kolem mám vysílače s 800MHz a nejbližší 1800MHz mám
panelák ve městě 4,6km
hydroglobus na kraji města 5,2km
stožár na kraji vesnice 6,8km
P. H. píše:
No, ale mě to funguje. Schválně jsem zkusil zafixovat BAND 3 a po týdnu jsem nezaregistroval jediný problém. Jen v logu modemu se občas v 1hodinu ráno objevilo:
01:05 ...Connecting...
01:11 ...Connected...
Takže výpadek cca 6s.
Teď jsem z pokusných důvodů zafixoval BAND 1, tak uvidíme.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků