Také jsem si nechal zavolat, šohaj ani netušil, že něco takovýho maj. Furt se chodil vyptávat, nakonec i stejně jen odpapouškoval to stejné, co mi už včera ukazovalo to jejich ověřování adresy pro zřízení drátového DSL. Tj. na jedné adrese lze prý jen to pozemí DSL (to tam už i je (ne ale od TM), ale kvůli vzdálené ústředně jen pomalé 5 M), na druhé adrese na samotu bez drátu prý služba zřídit nejde vůbec. Logiku, že právě proto toto LTE tam chci a měl bych tedy dostat, v prvním případě proto, že chci větší rychlost, kterou drátem nedokážou, a v druhém že to musí být tedy jedině vzduchem, když tam nevede žádný drát, nějak furt nechtěl pochopit
Uplatňovat princip toho konkurenčního O2 FIXu "Nejsme schopní ti dát na DSL rychlost větší než 8 M, anebo k tobě vůbec nevede drát, proto tě to dáme prakticky za stejnou cenu vzduchem na LTE a také bez FUPu" jim je zatím cizí (nebo nejsou volači ještě vyškoleni).
No, uvidíme co bude, až se rozkoukaj, ty jeho dnešní závěry jsem tedy ani moc vážně nebral
EDIT 17:18: Na té mapě
https://comap-tmcz.position.cz mi to ten Internet vzduchem samozřejmě pro obě adresy nabízí. Počkám týden, dva, než mapu a lidi sladí