Stosun píše:jimmydix
Jen se zeptám co ktomu máš za vnitřní modem? Diky
momentálně mám nr7101 za oknem v posledním patře a je připojený 40m kabelem do modemu Zyxel LTE5398-M904 (tento modem měl původně měl sloužit k příjmu LTE, ale pak jsem koupil právě ten nr7101. Používám ho dočasně než zprovozním router asus TUF ax3000)
zyxel lte5398 mám tedy v bytě, kde z něj pouštím wifi do 2 místností a mám ho připojený na switch na půdě odkud je pak zase kabelem připojený hlavní PC, konzole a TV...zbytek věcí které nepotřebují připojení kabelem pak sviští na wifi.
-- 24. 10. 2023 03:33 --[quote="vpe"]Vnitřní router můžeš dát asi cokoliv, ne?
Ale cena 11 000 teda taky žádná láce
https://access-pointy.heureka.cz/zyxel- ... /#prehled/Ví někdo prosím kolik voltů potřebuje Zyxel NR7101 k provozu?
A Pevný internet vzduchem T-Mobile umožňuje spojování pásem a 5G?
cenově to není žádná hitparáda to je jasný, ale jak jsem psal, kdybych ho koupil rovnou a nezkoušel předtím blbosti jako je např. modem+externí anténa tak vyjde lacino

- napájení nr7101 je řešeno přes POE adaptér a píší odhad < 16 W
- pevný internet vzduchem jsem před pořízením nr7101 vyměnil za neomezenou datovou SIMku protože mi v TMO odmítnuli (asi kvůli vytížení okolních vysílačů) dát cokoliv rychlejšího než pevný internet vzduchem S : 20/5
Místo 20/5 teď jedu 10x rychleji avšak za vyšší cenu paušálu, ale v mém případě volím raději rychlost než náklady protože LTE u mě jediné možné řešení jak mít celkem svižný internet.