Asi není moc lepších 5G modemů za tu cenu....
ZTE to má zvládnutý, nějaký Xiaomi u T-Mobilu nebo nevím co to má třeba O2 za značku bych nebral..... .
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
sender21 píše:Se to zrychluje.....
T-Mobile už nenabízí rychlost 20, ale 50 v nejnižším tarifu....
https://www.t-mobile.cz/bezdratovy-internet
Očekávám, že ostatní operátoři to dorovnají a převedou nejnižší tarify na vyšší rychlost.
A pokud doma nemáte vrtačku a nehodí se Vám tahat kabely, tak si nemůžete pořídit DSL internet a musí Vám dát bezdrátový internet...![]()
![]()
Ale asi si to nemůžete vzít na chatu, to máte zakázaný, jde to jenom u Vodafonu.... .
sender21 píše:Takže Vodafone to jistí.![]()
Žádný restrikce, můžete si to dát do mobilu, můžete si to vzít kamkoliv, nic po Vás nechtějí....
Nejlepší modem.....
Nejvyšší rychlost......
Akorát se malinko pohlídáte s datama.....
VYŘEŠENO I NA CHATĚ, NA VÝLETĚ A VŠUDE......
Milos píše:Na čistě datové tarify ale nelze využít ta akviziční sleva 50% platná pro nové zákazníky na první čtyři měsíce. U takových tarifů se dá jedině vyhádat retenční sleva 50%, když už člověk ten tarif má 2 až 3 měsíce za plnou cenu. Nejvýhodnější řešení je tedy vzít kompletní neomezený tarif (volání, SMS, data) s akviziční slevou 50% pro nové zákazníky a po třech měsících si v retenci vyjednat prodloužení slevy na 5 let a zároveň změnu tarifu na čistě datový neomezený tarif.
T-Mobile nějak rozšířil dostupnost, u mě kde přes 5let nebyl schopen nabídnout ani 20mbit přes smlouvání, mi to najednou nabízí i 100mbit, přitom fyzicky se tu na síti nic nezměnilo, asi chtějí víc vydělávat, tak doufám, že o tom nebude moc lidí vědět a nepokazí se mi rychlosti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků